Matori pa ovo mi je trebalo...

,pazi uvek sam se plasio za moju 8310 da ce baterija da joj crkne ,pa da cu morati da je stavim u fioku,btw,ova sad baterija je iz 8210,posto je na 8310 prolupala,znaci iste su i za jedan i za drugi mob,sad mi je ona u 8210 i radi skoro samo na punjacu,tako da cu da uzmem za 8310,a ovu stavim u 8210

.
A ovi su ludi imaju milion baterija,evo meni je na lapu prsla baterija(traje 15 min od kad se skine sa punjaca) i imaju i za njega duplo jacu,ali jbg 7500,a posto planiram da se prebacim definitivno na mac,za neki mesec,menjacu lap,tako da malo mi je to skupo,ali u svakom slucaju ovo je super,ako mi se malo oduzi,uzecu jednu,cenim da ima da mi drzi jedno 6h minimum
Jedino mi krivo za 8210,cuvao sam ga bas ono uvek u futroli,kao nov je bio,i pozajmim ga devojci na nekih mesec dana,i njoj se odlepi maska na ekranu i ja joj kazem da zalepi super lepkom i ona to i uradi,ali nije pustila da se osusi

i prenese se na ekran,i sad imam malo zamrljan ekran,mislim nije mnogo,ali me nervira,inace je sve drugo kao nov,i posle kad mi je vratila,ja skinem tu crnu guminiziranu masku i stavim novu plavu nebo original koja mi je stojala u kutiji 3-4god i sad je kao nov(okacicu sliku),ali kad se skine maska vidi se da je ekran malo zamrljan,kad se stavi ne primecuje se...
a sta mislite o 8910/8910i e to je izmisljen mob,da li ima negde to da se kupi,neki budzak...buvljak