markolaza, pa i nije je bilo mnogo tesko naci s obzirom da je ostavio direktan link do nje
Evo i ja sam ubacio touch by flahorn, i plavu i crvenu, i dobre su teme, ali nekako previse napadne za moj ukus, ona moja crna touch mi se ipak cini malo bolja...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
markolaza, bas me cudi da ti ne promijeni sve ikonice
Meni promijeni sve fabricke dok touch blue i red mi promijene i vecinu ikonica od 3rd party aplikacija, a to mi se bas i ne svidja
Da, da @Sensei,vec u glavnom meniju mi ne promeni photos i applications,dok mi touch by flahorn menja sve,i vecinu ikonica 3rd party aplikacija,sto se meni svidja.Izgleda da imamo razlicite ukuse,sto je normalno
Moj desktop,u pitanju je babinokia.com tema,veoma dobro odradjena,promenjene skoro sve ikonice (osim java i nekih novih aplikacija).Wallpaper je moj,tj. moje ruke+photoshop ,default wallpaper je crn.Ja inace retko menjam teme,naviknem se na jednu i tako to ostane...
Barbarosa, ako misliš na te prečice na desktopu sa strane to ne može kod tebe bez obzira na temu, jer tako nešto postoji tek od 9.3 OS-a. A ti imaš ako se ne varam n82 tj. 9.2 OS
Sensei, u pravu si,i ja sam se nesto utripovao sta da se radi...da li ima neko slicnu milannovu temu,da ima iste ikonice ili slicne,ali da npr na options open i back ne bude kao neki pravougaonik posto me to zivcira kada je belezeno...
ako neko ima neka mi baci na pp ili neka postavio ovde link ili slike i link da vidim
Imam A1200,to je linux operativni sistem,pa mislim da ima,ali nikako da uspem da ubacim neku temu.Bila sam na Motorolafans,citala sva moguca upustva,ali nikako...
Hvala Dimi89
Hvala, evo teme ovde http://www.megaupload.com/?d=YORBFU00
Radjena je za fp2, ali mislim da će raditi lepo i na fp1. Za slučaj da ti ne promeni sve folder ikonice pošalji mi tvoj appshelldata.xml, nalazi se u c:/private/101F4CD2/Content
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.