Nokia 6220 classic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
sopran87, uskoro ce viti 11 mes punih
inace mane??? Brate koliko sam imao na n82 ovde nemam meni nista ovde ne krcka (nije ni n82 da ne grasim dusu mozda malo ali svaki plastikaner krcka makar malo tako da to nije bila mana kod njega),ne koci mi,brze je do bola,ne restartuje se,kamera je bruketina na kub,video takodje i danju a i nocu naravno uz neko osvetljanje,navigacije fenomenalna(Mada i na n82 je bila dobra),kao mana mozda sta znam sto nije metaklna kao 6233
volim metalne telefone ,mada mogu ti reci ovaj se odlicno pokazao i za padove ispadao je i ok je podneto to
Gotivna stvar je pricanje vremena samo ga glasom pitas on odgovori : Pogledaj moj video : http://www.youtube.com/watch?v=zeMQPIIOywM tel ima fancy meni sto me je jako privlacilo kod njega kada je izasao, a sada ne obracam paznju,jedino sto me je odusevilo jeste NAKRCAN tel je EXTREMNO brz sto prvi put vodim kod nokie,znaci n82 je zabadao samo tako kada sam ga popunjavao,a vodeo sam da je tako i na SW 31 znaci nista pobojsano nije konkretno kod markasvabe sam gledao kako je extra spor i SL,znaci on je radio do sada nekoliko HDR a ja ni jedan
sto je pohvalno za ovaj symbian 9.3 fenomenalan je i ja sam odusevljan zaista , nadam se da je tako i sa 9.4
za garmin na PP !
Nisam bio dugacak nadam se

Igor88bg, to samo tebi zakucava n82...ni n73 nisam cuo da je kucao kada se nakrca a n82 ce
loool
nije da hvalim svoj telefon,ali ne kapirak kako to zakucava al ajde
isto tako ja mogu da kazem kako je npr zavrsna obrada 6220c krs,skroz je kao igracka,i npr primer:za pojacavanje muziko na gore i smanjenje na dole,po meni jako lose odradjeno za razliku od n82 koji mislim da je mnogo kvalitetniji
to pricam o masci i obradi
loool
nije da hvalim svoj telefon,ali ne kapirak kako to zakucava al ajde
isto tako ja mogu da kazem kako je npr zavrsna obrada 6220c krs,skroz je kao igracka,i npr primer:za pojacavanje muziko na gore i smanjenje na dole,po meni jako lose odradjeno za razliku od n82 koji mislim da je mnogo kvalitetniji
to pricam o masci i obradi

Mislim da si malo preterao u hvaljenu telefona, ovo boli koliko si preterao.
Mislim N82 koči, zapucava, restartuje se
. Reći da je ekstremno spor je glupost. Pošto imam i N79 i 6120c koji imaju isti procesor kao i 6220c mogu reći da jesu brži u nekim stvarima ali tako kako ti govoriš to su gluposti.
Mislim N82 koči, zapucava, restartuje se

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
ok,posto putujem sutra napunicu ga,ali vec je on bio pun pre helloox i NIJE kucao
ne kazem da ne hvalim svoj telefon
ali ti covece ne vidis sebe koliko preterujes,svi su to odavno jos govorili npr u temu u slikama za kameru,posto mislis da kada si patchovao kameru(kako si mi sam rekao)
a i pre toga,mislio si da imas najbolju kameru,kao n82 je za klasu gora...daj covece malo se spusti na zemlju,preterujes...
ja koliko sam video kod mog ortaka za 6220c otporan je na padove koliko i secer na vodu
naravno zavisi kako i sa koje visine ispadne posto ti mislis da je od celika
ne kazem da ne hvalim svoj telefon
ali ti covece ne vidis sebe koliko preterujes,svi su to odavno jos govorili npr u temu u slikama za kameru,posto mislis da kada si patchovao kameru(kako si mi sam rekao)
a i pre toga,mislio si da imas najbolju kameru,kao n82 je za klasu gora...daj covece malo se spusti na zemlju,preterujes...
ja koliko sam video kod mog ortaka za 6220c otporan je na padove koliko i secer na vodu
naravno zavisi kako i sa koje visine ispadne posto ti mislis da je od celika

Igor88bg, ti opet nisi naveo ni jednu manu telefona
Opet si ga samo hvalio, a ja ne mogu da poverujem da telefon moze biti savrsen! Inace ja sam pre ovoga imao N73 i taj je zakucavao i kad je nakrcan i kad nije, ma samo sto nije zakucavao kad je ugasen
Najgori telefon koji sam imao do sada, u kameru mi je ulazio po pola minuta, ali dobro nije ova tema posvecena N73...

telep, nisam rekao na je n82 EXTREMNO SPOR vec pocne da koci znam sta pricam! Barbarosa, pa baice zalis se na telefon kao lud a hvalim ga jer sam VEOMA zadovoljan i ne kapiram sto vama smeta sto sam zadovoljnije njime nego sa n82 ???? Ps kamera jeste definitvno bolja fp2 odradjuje slike sa viise detalja tako sa citao tako da ne znam meni se cini da su slicne ali blic na n82 zazuti predmete izbliza slikane sto me je nerviralo kod nje,sopran87, pa mane nema eto samo jer nije celicna maskica i wifi da i to ima mislim da nebi menjao ovaj tel u narednih 10 god! Mada ko zna sta ce izaci 

Pa pazi ako je kvalitet izrade kao na 6120c onda je poprilično loše odrađen. Meni ona siva plastika tj. okvir telefona deluje ekstra socijalno, takođe ono sranje za otvaranje kamere isto ne izgleda ništa bolje, skidanje zadnje maske je isto kao i na 6120c a meni je to puklo posle 3 meseca.
Edit: ako si ti zadovoljan sa 6220c više nego sa N82 to je tvoja stvar, ali zašto moraš da pljuješ N82 kada god stigneš? Ovo je moj poslednji post vezano za ovaj telefon jer neću sa nikime da se svađam, svako ima svoj ukus i glupo je da ja nekoga ubeđujem u nešto.
Edit: ako si ti zadovoljan sa 6220c više nego sa N82 to je tvoja stvar, ali zašto moraš da pljuješ N82 kada god stigneš? Ovo je moj poslednji post vezano za ovaj telefon jer neću sa nikime da se svađam, svako ima svoj ukus i glupo je da ja nekoga ubeđujem u nešto.
Poslednja izmena od telep u Čet, 16. Apr 2009. 17:14, izmenjeno 2 puta ukupno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
telep, nije isto odradjen poklopac na 6220 metalne sipke drze poklopac sjajno je uradjen mehanizam inace na 6120 c uradjeno je kao kod 6233 mada meni to nije puklo jedno 2 god i onda sljs puce
pa sam ga nosio tako slomnjenog sa kartonciciem ispod i kupio sada u januaru u mobisu nov poklopac za 500 din!

svi napadate igor88bg zato sto on ruzi vas telefon,to mogu da razumem,al ne shvatam zasto ste se nasli prozvanim
.njegov komentar njegova stvar
.i ja imam tel n6220c i kao jedina mana ovog telefona za mene je sto nema opciju WLAN.ali ocekujem koliko za godinu dana mozda i manje da se pojavi njegov naslednik sa istim funkcijama +WLAN a onda
... i da sto se tice komentara kako je odradjena maska telefona koliko krcaju tipke daj ne ponasajte se ko deca.ja sam pre ovog tel imao SE i nisam mogao da shvatim da neko moze da napravi onako jaku tipkovnicu,dok napisem jednu poruku zaboli me citava saka,ne kudim a jos manje ruzim sa ovim komentarom SE jednostavno meni se taj detalj nije svideo.a sad kad se izivljavam sa ovim modelom cve puca i pusi i sa komandama nikako da ga preduhitrim to je masina za mene uz svo duzno postovanje prema vasem modelu.p.s.morao sam da ispostujem i vase modele da ne zakmecite ko mala deca
.kucu posle...

- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
telep, ima istine tu oko sive plastike malo je losije odradjena
Ali je poklopac jako dobro odradjem cvrst je i stabilan tako da ako pukne taj poklopac bice veselo...
telep, navikni se na ovo: "Moj telefon je bolji od tvog" ... To je normalna pojava ... Svako voli da ceni ono sto ima ^.^ Tako sam i ja falio moju nokiu 3250 (i dalje je hvalim) Ali iskreno ni meni se ne dopada N82 nekako je bljak...
P.S. : Jel tebe zanima uopste N6220C pa pises na ovom forumu? Ili samo "spamujes" sa Igorom kako je 6220C bolji od N82 i tako se prepucavate (spamujete)

Ali je poklopac jako dobro odradjem cvrst je i stabilan tako da ako pukne taj poklopac bice veselo...
telep, navikni se na ovo: "Moj telefon je bolji od tvog" ... To je normalna pojava ... Svako voli da ceni ono sto ima ^.^ Tako sam i ja falio moju nokiu 3250 (i dalje je hvalim) Ali iskreno ni meni se ne dopada N82 nekako je bljak...
P.S. : Jel tebe zanima uopste N6220C pa pises na ovom forumu? Ili samo "spamujes" sa Igorom kako je 6220C bolji od N82 i tako se prepucavate (spamujete)
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
telep, psto si edtiovao post da ti kazem ne pljujem ga n 82 je bio takav kaka je bio i tacka a i sada koci i to zna marko svaba koji ga takodje resetuje na mesec dana! Stop raspravi!Super Sayian, kao drugo ne kazem moj je bolji ja mogu imati sada i n96 da ja to ZELIM shvatas meni pare nisu problem ja se odlucim za dobar tel i njega furam meni novac nije problem i svako ko me zna zna to znaci mogu imati i n82 al ne zelim ga vise bar ne da ga adrzim nervira me par stavki kod njega i kraj inace ne kazem da je KRS i svako zna da nije samo sam rekao sta mi je bolje kod ovog modela a telep odma puca ko da sam mu pucao u srce 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Kao sto vecina zna ja imam N82, ali moram priznati da je 6220c extra telefon, ali opet mi je WLAN veoma bitna stavka tako da ovaj telefon nebi dolazio u obzir, osim kao sekundarni. Ima poprilicne doze pristrasnosti u postovima od IGOR88BG kada se prica o ovom tel, ali ne vidim razloga da se dize tolika frka. Sasvim je normalno da nekome nesto sjedne i da mu je to najbolje u neku ruku. Ja na N82 imam zauzeto oko 4GB od 8GB i nikad mi se nije zakucao (mozda nekoliko puta, ali nista posebno) i mozda 3-4 puta restartovao se sam od sebe za ovih 5 mjeseci kako ga imam. Imao sam i 6120classic i veoma lijep telefon, ali mi nekako nije mogao zamijeniti N73, isto tako sto ni 6220c nebi mogao zamijeniti N82, pribiliznog kvaliteta i opcija, nekako mi je draza N serija, + sto mi se vise svidjaju fonovi...

- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
McLaren F1, svakako nema skretanja sa teme momci nazad na posao
mada mislim da i nije neki put ovo lose,zasto jer se podele utisci vise ljudi i iskustva samo sto neki i nemaju neko iskustvo pa pricaju ali nema veze:-) I n82 je dobar tel a i 6220 zaista odlicne masice tacno kome sta treba moze kupiti jedan od ta dva i bice zadovoljan! ako je nekome dizajn bitan a i FJE onda za njga je 6220 ! Ako nekog ne zanima izgled a voli wifi onda n82 ova dva teleona su jako blizu po specifikacijama tako da ono presudan moze biti samo dizajn

- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
sopran87, ako mislis poklopac za kameru kod 6220C ? To je veoma dobra stvar
pazi u toku 1 dana ja slikam od 20-30 slika i jos sto se igram sa tim poklopcem
(drndam) i radi perfektno
Znaci tu nisu omanuli svaka im cast za poklopac od kamere ^.^
A sto se tice dizajna iskreno svaka cast kome se moze svidjati N82
(bez uvrede) ni meni se ne svidja tastatura

A sto se tice dizajna iskreno svaka cast kome se moze svidjati N82

Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Mislim da je konacno vreme da se zakljuci rasprava izmedju ova 2 telefona.
Svakom se svidja svoj sto je u redu i dalja rasprava ne vodi nicemu. Verujem da svako ko 6220c dvoumio se izmedju njega i n82 i obratno.
Ova tema je otisla malo u off uporedjujuci ova dva fona koja su dosta slicni, ali se mnogome razlikuje.
Svakom se svidja svoj sto je u redu i dalja rasprava ne vodi nicemu. Verujem da svako ko 6220c dvoumio se izmedju njega i n82 i obratno.
Ova tema je otisla malo u off uporedjujuci ova dva fona koja su dosta slicni, ali se mnogome razlikuje.