Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
bestboy, bas sam citao u HELP za te pristupne tacke i pise ako ih je operater postavio,da ja necu moci da ih brisem,menjam,itd...
meni je vec bio u servisu na flashu,ali bez kartice,i tu su...ali ako sada odradim flash mislim da ce da ispare
samo plasim se,da me nikoa updater ne zezne,da mi lepo ne upise software?i sada jel sa tim nokia updaterom original software kao i u servisu sto rede ili to oni bolje i kvalitetnije odrade??
NemanjA^, kopiju naravno pa kada ispadne devojcici iz ruke i raspadne se ja samo nista sice duso dobicu drugi imam dozivnotnu garanciju A Orig vertu inace je i ima I npr izgubis neki safir ili dijamant oni ti ga besplatno zamene
bestboy, haha pa dobro tebra ali kada vec imas kes da izdvojis 8000e za njega neces biti saban i cupati drako gamenje i mislim da bi izvalili da je vadjeno
Pomagajte... imam N 82 stara je 5 meseci i sve je bilo ok do sada ,ali veceras kad sam usao u galeriju on izbacuje da nema ni slika ni klipova odem na muziku kaze nema ni jedna pesma a imao sam oko 60 pesama i to mi je sve bilo smesteno na memorijskoj kartici. Kad sam ugasio telefon i ponovo upalio izbacio mi je poruku .citiram...: Ne moze se zavrsiti instalacija sa memorijske kartice.Da instalirate preostale aplikacije,idite u Menadzer aplik. Na engleskom:Unable to complete instalation from memorycard.To install remainaing aplicatoins go Aplication manager... Sta li se to desilo nemam pojma ,probao sam i reset fabricki 12345 ali ne pomaze .... Da li neko zna o cemu se radi ...a da umalo da zaboravim imao sam instaliran i Garmin ni njega vise nema ,tj nema vise ikonice u aplikacijama
Nije Kingston kartica ................... kartica je ona fabricka Nokijina koja dolazi sa telefonom od 2 GB,nemam pojma kako da resim ovaj problem ili je jedino resenje da instaliram novi softver
Formatiraj karticu i sve bi trebalo da bude ponovo normalno. Ili probaj u app manageru da nađeš programe koji su ti instalirani na karticu pa ih obriši.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Ma to se desava,telefon se istripuje jednostavno.Meni je na n95 pomogao obican restart telefona.Uradi hard reset i izvadi karticu pre toga,mozda ce pomoci,ako ne onda ako mozes nekako sacuvaj podatke sa kartice i nju formatiraj.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Znaci moracu ponovo da instaliram Garmin ,ako formatiram karticu..............Moram se znaci ponovo oko toga zamajavati
kocapro, asmo formatiraj problej je u tome da si obrisao file na kartici koji redi po principu auto runa samo to uradi ili probaj drugu karticu pa slikaj neto i vidi mislim da san 99% u pravu!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.