darkado,

... pa stvarno čovek mora biti mazohista , e da pri tome kamera od 2mpx bez blica koju su imale nokije pre 2 godine i još moraš jailbrejkovati fon i visiti 24h na netu da bi slučajno provalio neku glupu foru i program , koje za symbian imaš na tone crkovahih free , pa ne znam šta reći , moraš biti stvarno zaljubljenik u mac os do ludila da bi sve to prihvatio .
   ... pa stvarno čovek mora biti mazohista , e da pri tome kamera od 2mpx bez blica koju su imale nokije pre 2 godine i još moraš jailbrejkovati fon i visiti 24h na netu da bi slučajno provalio neku glupu foru i program , koje za symbian imaš na tone crkovahih free , pa ne znam šta reći , moraš biti stvarno zaljubljenik u mac os do ludila da bi sve to prihvatio .  
 ) pa mi je trebalo neko vreme da se odviknem od iphone-a, onda sam se smorio kad sam uporedio kameru sa n73 i pokushao da otvorim neki pdf (sporo i neupotrebljivo, inache psp sa slabijim procesorom i mnogo manje rama daleko bolje barata pdf-ovima iako je reader homebrew program a ne neshto iz adobe-a) ali sam se jednostavno ozario kad sam video kako je lepo kuckati poruke i od tada ne skidam osmeh sa lica. chak se i ne bih slozhio da je ekran na iphonu lepshi, samo je vetji.
) pa mi je trebalo neko vreme da se odviknem od iphone-a, onda sam se smorio kad sam uporedio kameru sa n73 i pokushao da otvorim neki pdf (sporo i neupotrebljivo, inache psp sa slabijim procesorom i mnogo manje rama daleko bolje barata pdf-ovima iako je reader homebrew program a ne neshto iz adobe-a) ali sam se jednostavno ozario kad sam video kako je lepo kuckati poruke i od tada ne skidam osmeh sa lica. chak se i ne bih slozhio da je ekran na iphonu lepshi, samo je vetji.Samo da se nadovezem na ovo. Ovo sto nije adobe-ov program je samo plus... Pogledaj na PC-u adobe reader i uporedi sa fox-it readerom. Adobe mi ubijao komp redovno dok nisam nasao ovodarkado napisao:iako je reader homebrew program a ne neshto iz adobe-a)
 Ali da, mogao bi pdf da se otvara malo brze na telefonu
 Ali da, mogao bi pdf da se otvara malo brze na telefonu 

Kapacitvni-rezistivni ekran...meni je nekako taj rezistivni ekran jadan...nije mi bas touch,vise je pritisak,dok je na iPhoneu bas Touch...n3mke@ napisao: da ne govorimo o tome da je displej na iphonu znatno veci, i to je ujedno jedina prednost vezana za displej.