Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Araphel, mene zanima dali ti radi na obican nacin youtube...fazon je da je radilo a sad ne radi.Znaci da ako je radilo a sada ne tu nesto nije dobro zar ne?Ajde proveri kod sebe dali ti radi na obican nacin?
meni nikad nije radilo standardno...uvek nesto zeza....nisam se ni trudio da se cimam vise sa time...stavio sam MobiTubiu jer mi je zgodno da poskidam sve pa gledam kad mi dune.
jocozr93, uradi to obavezno,jer je sa starom verzijom firmvera telefon jako bagovit.Sa apdejtom je to vec sasvim druga prica....meni je telefon sad extra i ne pravi nikakve probleme,bas uzivam u njemu.
Meni ne radi zvuk u java aplikacijama, tj igricama.
Jel ima jos neko tih problema?
Uvek sam mislio da je to do tih igrica, a onda sam instalirao neke od njih na caletov 6500 slide i na sestrin n78 i sve rade sa zvukom...
zzvz, imam 3 java igre instalirane:Silent Hill Mobile,Bolt,i Grand Theft Auto.I na svima sasvim normalno radi zvuk.Nemam pojma sta bi mogao da bude problem.
Ej ljudi a jel ima neki sajt gde mogu da se skinu teme sa nekim dobrim efektima kao sto imaju defaultne teme? Ili ako ne onda neki sajt sa FP2 temama,tj. da sve ikonice budu zamenjene
imas dosta tema,ne menjaju sve bas svaku ikonicu,ali trazi teme koje je radio Babi,one uglavnom menjaju sve.
Jel se neko petljao sa menjanjem fontova i kako to radi na ovom fonu?Pitam,jer sam cuo da fontrouter nekome nece da radni na n78.Ima li fontova koji podrzavaju nasa slova?
Araphel koristim MobiTube i extra je.ali uvek postoji ono ali ne znam gde se cuvaju klipovi(u kom folderu posto sam skidao i ne mogu da pronadjem klip sa mobitub-a.ako neko zna neka kaze.hvala
oxigen, trebalo bi da je na kartici u my videos/mobitubia,tako je kod mene.uostalom,otvoris Tubiu,pa u onom kruznom meniju ima saved clips opciju,to izaberes i gledas sacuvane klipove.
Ljudi razmisljam da uzmem n78 ovih dana ali nekako mi se cini da je ova tastatura mala? Nisam ga napominjem drzao u rukama.
I da dvoumim se izmedju njega i 6220cl.
Ako neko moze da mi odgovori ovo za tastaturu bio bih zahvalan, poz
Tastatura je sasvim ok,posle jedno par sati navikavanja.Ja bas i nemam male prste,pogotovo palceve,ali sasvim normalno kucam i duze tekstove.Na strani 6220 ti je jaca kamera,ali N78 ima wifi,sto koliko znam 6220 nema,a meni je to recimo bas bitna stavka.Plus,meni se dizajn 6220 nekako bas ne svidja.Mislim da sa tastaturom neces imati problema,i da ce ti se svideti telefon.samo mali predlog:ako ga kupis,odmah mu uradi update na najnoviji softver,pa tek onda petljaj sve ostalo,instalacije i sta ti ja znam....videces,telefon je odlican.
Pozdrav,
mozete li mi reci koji firmware je posljednji izbacila nokia za n78???
Kod mene je verzija12.046 i kad odem na update izbaci mi da nema novih update-a bez obzira da li pokusavao sa mobitela ili pc-a...
Pa najnovija je v.21 Ako imas problema mozes da odradis update preko telefona ako imas pristup wlan mrezi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.