Nokia N79
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
imam tel vec 2 meseca i prezadovoljan sam.trebalo je vremena da se naviknem na tastaturu,ali kad se naviknes extra je....e sad...hocu da instaliram garmin mape,i kad sam skinuo garmin 5.0 i hteo da ga instaliram na tel,ubaco ga na mk,i aktivirao,izlazi mi,da tel ne prepoznaje vrstu fajla....moze li mi neko pomoci kako da instaliram garmin i mape,posto su podaci koji se nalaze na netu,po malo konfuzni i u suprotnosti jedni sa drugim...unapred hvala...
Ljudi moze li mi neko reci, kako uociti razliku izmedju originalnog N79 i kineske kopije. Pre par dana sam gledao neki video na kojem je bila kineska kopija N79 crne boje, i izgledao je bas vjerodostojno tako da nisam mogao uociti neku vidljivu razliku (nisu nudili u paketu sa tel. dual SIM, TV i ostalo sto imaju obicaj). Ozbiljno se dvoumim pri kupovini izmedju N79 i N78, pa bi mi u tu svrhu pomoglo, bez obzira za koji se model odlucio, da prethodno znam kako prepoznati kopiju. Hvala.
Ustvari ima naša slova ali samo ako držim srpski jezik na telefonu.
Teenager Bold.ttf - 0.43MB
Ovaj sigurno ima naša slova.
Bimini Arabic Plus.ttf - 0.40MB
Teenager Bold.ttf - 0.43MB
Ovaj sigurno ima naša slova.
Bimini Arabic Plus.ttf - 0.40MB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Kupio sam N79 prije 10-ak dana i prezadovoljan sam. Imao sam N73 koji je bio stvarno dobar, ali je ovaj jos bolji. Mislim da je trenutno ovo najbolji telefon na trzistu (odnos cijena/kvalitet)
Medjutim imam dva problema sa njim:
1. Ne umijem da podesim power-saver, vec se ekran nakon aktiviranja autolock-a potpuno zamraci, bez prepoznatljive trakice sa datumom i vremenom. Doduse, ona se pojavi 1-2 sekunde, prilikom zatamnjenja, ali se odmah izgubi. Ne mogu da provalim opciju gdje se to podesava. Ovo standardno: Tools - Settings - Genearl -Personalization- Temes -Power saver (Date) ne pomaze, jer sam tu podesio sve sto se moze. Takodje, podesio sam i Power saver time-out na 30 sec. I to je sve. Pomagaj ko zna.
2. Na e-mail messages kada se connectujem na mailbox servera, prikazu mi se prispjeli mailovi, ali bez oznake za vrijeme prispjeca, sto je prilicno vazno kada checkirate nove mailove preko telefona. Na starom N73 vrijeme bilo jasno naznaceno uz header poruke. Ima li ko kakvo objasnjenje ili savjet
Medjutim imam dva problema sa njim:
1. Ne umijem da podesim power-saver, vec se ekran nakon aktiviranja autolock-a potpuno zamraci, bez prepoznatljive trakice sa datumom i vremenom. Doduse, ona se pojavi 1-2 sekunde, prilikom zatamnjenja, ali se odmah izgubi. Ne mogu da provalim opciju gdje se to podesava. Ovo standardno: Tools - Settings - Genearl -Personalization- Temes -Power saver (Date) ne pomaze, jer sam tu podesio sve sto se moze. Takodje, podesio sam i Power saver time-out na 30 sec. I to je sve. Pomagaj ko zna.
2. Na e-mail messages kada se connectujem na mailbox servera, prikazu mi se prispjeli mailovi, ali bez oznake za vrijeme prispjeca, sto je prilicno vazno kada checkirate nove mailove preko telefona. Na starom N73 vrijeme bilo jasno naznaceno uz header poruke. Ima li ko kakvo objasnjenje ili savjet
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
media, što se tiče Power savera to i jeste opcija koja isključuje ekran i gasi screensaver u potpunosti i to ne možeš da izmeniš... kod N79 je, kao i kod drugih novijih telefona, po default-u postavljeno da se ekran potpuno gasi zbog štednje baterije... Jedino možeš da instaliraš cClock i da u njemu isključiš opcije power saver... tada će ti ostati na ekranu vreme kao screensaver... Ali primetićeš odmah da baterija kraće traje... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***