Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
a jel bi mogao da gledam sa "streaming player-om" koji sam dobio uz omniu ili mi treba nesto drugo?
p.s.isput mi pade napamet:cemu slizi opcija TV Out Viever?
p.s.isput mi pade napamet:cemu slizi opcija TV Out Viever?
Poslednja izmena od cure2fast u Pon, 20. Apr 2009. 16:15, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 01:29
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
cale, kod MTS-a, ako nesto nisu menjali, kada se koristi APN 3GMondo moguce je besplatno (u smislu da se gprs protok ne naplacuje) gledati 3G sadrzaje sa mts-mondo wap sajta. Ali samo to.
cure2fast, kao sto ti je Cale vec rekao - da bi nesto gledao moras uspostaviti GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA ili WiFi konekciju - kako si drugacije mislio da to radi?
cure2fast, kao sto ti je Cale vec rekao - da bi nesto gledao moras uspostaviti GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA ili WiFi konekciju - kako si drugacije mislio da to radi?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Slučajni prolaznik
tomas.hokenberi, cale, ma ljidi znam mi treba neka konekcija za gledanje TV-a ali sam ubedjen da je uz 3G u mts-u to bilo besplatno(ali izgleda samo jedan odredjeni period
)...pa sam mislio da mozda telefon po default-u pokusa sa GPRS-om da se konektuje,a da ja trebam da promenim setovanja pa da on ide preko 3G-a...zvacu operatere u mts-u da vidim kako stoje stvari sa tim...

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
cure2fast, pa mora da se konektuje na "gprs" u svakom slucaju. Za besplatne sadrzaje na mondo sajtu moras da imas posebnu gprs konekciju sa APN=3GMondo.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
-
- Slučajni prolaznik
- DavaMO
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 12. Jun 2007. 11:54
- :: S10 plus
- :: S7 edge
- Kontakt:
pozdrav ljudi... evo imam para dana vec tel. i uzasno me zivcira sto na ovome side baru imam neke totalno nepotrebne stvari.. jel mogu tu mjenjati precice za aplikacije, ako ne, jel bar postoji mogucnost da uklonim neke (koga zanima kolko je sati na Fiji-ju
)
preletio sam preko svih 50str, al mislim da nisam naiso na to.. ili bar nisam dobro gledo :/
ps jos jedna stvarcica... ako nije lijeno da ponovite posto vjerujem da je bilo, ali sad nemam bas vremena opet pregledavat citavu temu...
kad se povezem sa active sync... sve sto prebacivam ide na ovu internu mem. gdje podesit da mi SVE automatski sprema na ovu "karticu" tj. ovih internih 8gb...
mislim znam prebacit kasnije s ovim explorarom, al moze li se napravit da automatski ide na ovih 8gb...

preletio sam preko svih 50str, al mislim da nisam naiso na to.. ili bar nisam dobro gledo :/
ps jos jedna stvarcica... ako nije lijeno da ponovite posto vjerujem da je bilo, ali sad nemam bas vremena opet pregledavat citavu temu...
kad se povezem sa active sync... sve sto prebacivam ide na ovu internu mem. gdje podesit da mi SVE automatski sprema na ovu "karticu" tj. ovih internih 8gb...
mislim znam prebacit kasnije s ovim explorarom, al moze li se napravit da automatski ide na ovih 8gb...

- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Vidi se da si preleteo preko prethodnih stranica.
Da ne bi spamovali forum istim odgovorima,preporucujem ti da se posvetis prethodnim stranama ove teme.
To sto te muci,zove se "Samsung Widget".
Njega mozes promeniti na Start-->Settings-->Today-->Items
Da bi sve to zaobisao,i personalizovao Home Screen,preporucujem ti installaciju Spb Mobile Shell 3.0 applikacije.

Da ne bi spamovali forum istim odgovorima,preporucujem ti da se posvetis prethodnim stranama ove teme.
To sto te muci,zove se "Samsung Widget".
Njega mozes promeniti na Start-->Settings-->Today-->Items
Da bi sve to zaobisao,i personalizovao Home Screen,preporucujem ti installaciju Spb Mobile Shell 3.0 applikacije.

- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
cale da sam ja uzeo ominu mislim da ne bih uopste instaliao SPB Moble shell jer se meni mnogo svidja Samsungov meni tj. widget..ekstra je uradjen + stvarno je koristan za razliku od LG-evog na kome ne mozes da ubacujes niti da menjas precice...Uostalom ja sam jedno vreme koristio Samsungov widget na telefonu ali je bio lose odradjen...
P.S. ako neko googlajuci naleti na nesto sto izgleda kao Samsung widget a da je za QWGA Windows Mobile telefone bio bi mu zahvalan da mi posalje link ili barem naziv programa.
P.S. ako neko googlajuci naleti na nesto sto izgleda kao Samsung widget a da je za QWGA Windows Mobile telefone bio bi mu zahvalan da mi posalje link ili barem naziv programa.

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- DavaMO
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 12. Jun 2007. 11:54
- :: S10 plus
- :: S7 edge
- Kontakt:
a znam to preko items... e al preko items onda moram iskljucit skroz "side bar" (widget, kako li mu je vec stvarni naziv...) al ja to rado ne bi posto mi se ekstra svidja i koristan je i praktican i sta ja znam.. uglavnom extra mi je sve osim toga sto nemogu (neznam) neke stvari uklonit, dodati, itd...
jel postoji neki nacin samo da se uredi widget??

jel postoji neki nacin samo da se uredi widget??

zanima me ima li neki program za ovaj tel ,nesto poput cc cleanera,neki "cistac" za nepotrebne fajlove i dokumente i kako se zove taj program?Zanima me jos,moze li se tel "osvezavati"- refreshovati,tj odrzavati ili jednostavno,ako pocne da "stuca" i brka nesto,treba samo resetovati? PS: jos ne zanam kako se instaliraju programi,a procitao sam skoro sve komentare za ovaj tel.