Da li vredi menjati E61za HP Ipaq 6915 - glava za glavu?
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
miodrage nemoj da cekas skrstenih ruku nego ako vec zelis da zamenis onda uzmi broj od brata pozovi lika i obavi to....nemoj da se oslanjas na druge ljude jer ako hoces da poso bude uradjen najbolje je da ga uradis sam 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Wicker Man
- Expert
Kako bre jako sirok izbor?
ja nesto nisam primetio... covek je rekao da hoce Windows, qwerty, touch screen, wifi... inace i mene zanima potpuno isti tip telefona...
Mislim da je izbor bas mali i svodi se uglavnom na Samsung i780 i poneku alternativu kao sto je ovaj hp 6915...

Mislim da je izbor bas mali i svodi se uglavnom na Samsung i780 i poneku alternativu kao sto je ovaj hp 6915...
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
ilkebgd, trrrrrrrt, greska, nije HP alternativa Samsungu nego obrnuto jer taj HP je druga generacija tog istog uredjaja, pojacan, koji postoji vec nekih 5 godina. U principu, oba modela imaju problem sa kasnijom prodajom. Samsung inace ima nisku cenu takoda polovnjaka moras dati za sitne novce ma koliko on dobro radio posao. HP ima malo drugaciji problem, nov je malo skuplji ali su ljudi sa nasih prostora duduci i za HP znaju samo kao brend koji proizvodi stampace i po neki skener pa je samim tim i cena polovnog modela drasticno niza od realne.
Ono sto bih stavio kao ogroman + za HP je to sto ga prakticno pravi HTC a HP mu daje samo skoljku i izgled.
Sto se tice modela sa WM, TS, qwerty, wifi...imas ih gomilu, nisu svi monoblok
Ono sto bih stavio kao ogroman + za HP je to sto ga prakticno pravi HTC a HP mu daje samo skoljku i izgled.
Sto se tice modela sa WM, TS, qwerty, wifi...imas ih gomilu, nisu svi monoblok

Ljudi pricali smo o i780 i hp 6915, znaci mislio sam na telefone tog tipa, tj. na MONOBLOK telefone, a ne na ove sa tastaturama na izvlacenje itd...

da pojasnim, Blackberry tip telefona ali sa windows mobile OS-om.

da pojasnim, Blackberry tip telefona ali sa windows mobile OS-om.

Poslednja izmena od ilkebgd u Uto, 21. Apr 2009. 19:11, izmenjeno 1 put ukupno.
da, mene bi bas zanimao takav uredjaj kao sto je taj HP, znaci - monoblok, qwerty, windows, TS, WI-FI... jeste da su nasi ljudi skeptici po pitanju HP-a ali ako se meni uredjaj dopada i vrsi mi ono sto zelim od telefona onda ne bih ni razmisljao o kasnijoj prodaji... mozda bih o nekoj bas bas kasnijoj

- Wicker Man
- Expert
ilkebgd, E ako ti je ovo malo sto je kolega NemanjA^, naveo i dao ti link onda...
Inace sta fali smart telefonima sa tastaturom na izvlacenje?
Puna qwerty zna biti jako korisna za veci unos podataka.Ako se zna pravilno rukovati telefonom onda od takve vrste uopste ne treba bezati.

Inace sta fali smart telefonima sa tastaturom na izvlacenje?

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Fali sto su vecinom mnogo skuplji od i780 npr, vecinom su glomazniji,deblji i ne svidjaju mi se, meni se svidja blackberry tip fona samo sam windowsom.
osim toga kod monoblok telefona nema sta da se mrda, skripucka, kao kod slajdera i nema flet kablova koji riknjavaju, a i prakticniji su, odmah mozes da kucas, ne moras da okreces tel. i izvlacis tastaturu itd.

ilkebgd, čini mi se da bi ti sa one liste lepo došao HP IPAQ 910c
Jedino što ima mali ekran, tj. 2,5", ali sam si rekao da bi hteo BB varijantu 
EDIT: Predefinisao sam malo potragu... GPS i još ostale zezancije... Dobio sam samo 2 telefona, izaberi šta bi ti trebalo

EDIT: Predefinisao sam malo potragu... GPS i još ostale zezancije... Dobio sam samo 2 telefona, izaberi šta bi ti trebalo

Nokia 5800XM
Ako se gleda mnoblok + qwerty + wm, najradije bih uzeo Samsung i780, a ako su neke od ovih stavki malo fleksibilnije onda bih isao na HTC TOuch Pro ili HD.
Sve zavisi sta kome treba i kakav je korisnik.
P.S. jel naisao neko na neku informaciju kada izlazi HTC Touch Pro 2? U Singapuru se pojavio po ceni od 880$, barem tako tvrde pojedini sajtovi.
Sve zavisi sta kome treba i kakav je korisnik.
P.S. jel naisao neko na neku informaciju kada izlazi HTC Touch Pro 2? U Singapuru se pojavio po ceni od 880$, barem tako tvrde pojedini sajtovi.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●