kupiti ili ne 6680

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
janka88
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 16. Maj 2005. 18:57

Post od janka88 »

Uzimam sigurno N70. Hvala što ste pomogli da razriješim svoje sumnje oko telefona. Još malo i moja 6600 ide u penziju :D

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Hehe... To ti je super izbor. :wink:
U penziju il ces da je prodajesh? :) Bolje je daj uz doplatu za N70, ako vec netjes da je koristis... :wink: Ja sam se tako zeznuo za neke mobove, sad mi N-gage QD i SE T610 stoje ugasheni po kuci umjesto da sam ih dao uz doplatu... :roll:

janka88
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od janka88 »

Ne znam da li ću ga ostaviti ili ću ga dati uz doplatu još malo ću razmisliti dok ne itzađe N70. Možda bi mogao dati 6600 i još 3200 (koji mi takođe stoji ugašen). Šta mislite koliko bi trebao doplatiti uz ta dva fona ako će cijena u N70 biti negdje oko 560 eura

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

meni je dovoljno da ti kazem da se k750 ne moze porediti sa 6680 ni po jednom elementu osim kamere gde je k750 naprosto mnogo bolji.dovoljno ti je reci da je 6680 symbian a ti sam znas koje mogucnosti on nudi.to je racunar u mini izdanju
The Bloody Alboz

janka88
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od janka88 »

Ja bih uzeo 6680 bio on symbian ili ne bio. Dovoljno je reći da je to NOKIA i sve ti je jasno. Ali sam ipak odlučio N70. Nemojte me opet bacati u razmišljanje 6680 vs. N70 :)

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2005. 21:30

Post od Gorance »

1. Pazi tih seljaka ima mnogo. SVI nashi narodnjaci su kupili 3G telefone.
2. Za optichki zum cu da proverim josh jednom. Slazem se (a mislim da i svi vi) da je digitalni zum na bilo kom mobilnom / kameri ...... rekao bih svashta, ostanimo na glup.
3. Za 3G bih rekao pre 1-2 godine bez treceg operatora. Sa njim i manje poshto ne verujem da ce taj "treci covek" biti blesav da prvo razvlaci GSM pa da je tek posle nadogradjuje na 3G mrezu. Specijalno zato shto su 3Gi GSM "kohabitabilni" :lol: :lol:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Pa nije to tek tako koliko bi ti uracunali fon, to zavisi od mnogo chega. Kako je ocuvan, koliko je pricano preko njega, imas li full pack da das, tj. karticu cd i tako to... :wink: To ne moze dobro da se procijeni bez uzivo neko da ti vidi fon. :)

janka88
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od janka88 »

Pa pazi sa 6600 ide sljedece: cd, MMC 128 MB i 32 MB, slušalice HDD-1, punjač. ima oko sat i po razgovora, kupio sam ga u februaru ove godine. Sa 3200 ide punjač i stereo slušalice, on ima oko 3 i po sata razgovora.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Samo sat ipo? Ja sam na mom D500-u nabio preko 3 sata za 2 mjeseca...
Onda bi trebalo dosta da ti uracunaju ja mislim, ne znam sad kolko, podji u neku prodavnicu i pitaj samo da ti procijene. :wink:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ja na mom telefonu imam 29 sati razgovora, hehehe, tako da mi je bolje ni da ne pokusavam da ga prodam....

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Pa dobro znam da to sad nije nesto extra puno, ali mu dosta srozava cenu, tako da mislim da mi je bolje da ga zadrzim ili poklonim nekom, zar ne? :roll:

mitar
Banned
Kontakt:

Post od mitar »

moj otac je na svom siemensu s55 za 2 godine nabio citavih 200 sati razgovora.svakako da ce ti to uzeti u obzir kad das6600 u otkup
The Bloody Alboz

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Gledajte, ima ljudi koji mnogo pricaju, al bas extra mnogo jer im to treba zbog posla. Ja znam neke kojima je racun mjesecno i preko 500-600e, pa vi vidjite kolko je to sati razgovora! (meni je 15-25e pa imam 1-2 sata razgovora!) To je i 30-40 sati mjesecno...! :wacko: Takav fon niko ne treba ni da pokusava da proda recimo. :D Jer sve preko 5-6 sati uracunavaju dosta manje... :|
Nego ljudi odosmo u off... :ohmy:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ma da, znam da poslovni ljudi imaju minimum 100 sati razgovora, ali kada se radi o nekim "normalnim korisnicima" navodno sve preko 10 sati je mnogo, tacnije srozava cenu...
P.S Stefank svaka cast jer placas racun samo 15-25e, a jos je dele i skuplje...

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 13:05
Kontakt:

Post od Miljance »

Sad sam gledao, batice ja sam napravio 30 sati za 3 meseca kako posedujem telefon :ohmy: :ohmy:
Gorance nema sta da proveravas za opticki zoom kada to sigurno nema na n70.
Uprosceno receno kada uredjaj ima opticki zoom mora da ima adekvatnu optiku kod koje se sociva pomeraju tj moras da imas 'pomerajuci' objektiv, i kada zoom-iras onda ti se 'izduzuje' ili 'skracuje'.
Uprosceno receno... :wink:
A nisam siguran ni da ima 20x digitalni...
Poslednja izmena od Miljance u Uto, 28. Jun 2005. 20:12, izmenjeno 2 puta ukupno.

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Gorance »

1. Tih 20x digitalni zum, ti ti je isto kao 2x, 3x,.....50x digitalni zum, tj. daje iste loshe rezultate. Nazalost shto se tice optichkog pomesho sam najavu za telefoni i performanse telefona. :oops:
2. Mada, koliki je (u gabaritima), je ne verujem da bi bilo teshko montirati adaptivnu optiku u njega. Specijalno u odnosu na to koliko koshta (barem u najavi).
3. Osim toga, kako je "pomeranje" sochiva je potrebno i za dobro fokusiranje, n70 je u mojim ocima MNOGO pao. Imace znaci isti kvalitet fotografija kao i ostali mobilni aparati :cry:

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 13:05
Kontakt:

Post od Miljance »

Slazem se da daje lose rezultate ali kada si vec pomenuo tih 20x, zelim da neko ko zna kaze da li je to istina, posto mi se cini da nije tako.
Nije toliko tesko montirati ali zamisli koliki bi onda taj telefon bio narocito zato sto su simbian telefoni i ovako ogromni.
Pogledaj kako izgleda Samsung koji je predstavljen na Cebitu sa 5mpx i optickim zumom, koji btw verovatno nikada nece izaci u prodaju.
Ne znam sto ti je n70 pao u 'tvojim ocima' kada nijedan telefon nema opticki zoom.
I verovatno to nikada nece ni poceti nesto 'ucetalije' i ozbiljnije da se ugradjuje u serijske modele a ako se ipak to desi mnogo ce kostati.

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

miljance videces u septembru telefon sa optickim zoomom ii SE-a!!!!!!!! :P :P
btw k750 ima bolju kameru od n70 8) 8)

mitar
Banned
Kontakt:

Post od mitar »

pa dobro sasa zar ti fon kupujes samo zbog camere.umesti toga mogao si sa 345 evra kupiti digitalac od 4 mpx pa da pravis fotke koje su 100 puta bolje od svih mobilnih telefona
The Bloody Alboz

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Gorance »

n70 mi je pao mi u ochima iz "tri valjana razloga".
1. najavljivano je da ce imati.
2. Recheno je da ima.
3. posledica je da onda to nije 20x zum nego 10x digitalni zum (ako nema onih 2x od optichkog).
Mitre nije tako ne bitno kakva je kamera u mobilnom. Dosta dodatnih servisa mreze se bazira na kameri u mobilnom. Kako se radi o servisima o kojima ne volite kada pricam :P :P ja ih vishe necu pominjati.

Odgovori