Cini mi se da je dosao kraj neovrsenosti siemensovih modela software bugovima i tome slicino.
Zanima me sta ostali misle kako va kupovina siemensa uticati na nase trziste mobilnih telefona ...
BenQ i Siemens
BenQ i Siemens
pozdrav CenturioN
pa naravno da ce uticati posto je benq u tajlandu mnogo cjenjena firma.medjutim kako sdam cuo ugovor obavezuje benq da jos 5god sadrzi ime siemens mobile kako ima sada.sada sigurno ce dodji do pobljsanja siemensa i zaostravanje konkurencije posto je firma sbenq sa istoka i kao sto svi znamo tamo je mnogo razvijenija tehnika nego na evropskom trzistu tak oda svi napokon ocekujemo budjenje siemensa i njegovo vracenje na staze slave
The Bloody Alboz
vidi strucnjaka sve znaju, a tek prestali ici na spavanje poslije crtica.
djeco draga kad je siemens imao MP3 player i memorijske kartice na sl45i nokiji je plafon bio 8310
sa sarenim maskicama. da ne pricam o slider telefonima iz 1998-99 sa ekranom u vise boja itd...
btw. a koji to telefon nema mane, preporucite ciki da znam sta cu kupiti

djeco draga kad je siemens imao MP3 player i memorijske kartice na sl45i nokiji je plafon bio 8310

btw. a koji to telefon nema mane, preporucite ciki da znam sta cu kupiti

Stvarno mi nije jasno kako mozete da prosipate gluposti.
Siemens i BenQ tek treba da potpisu ugovor o kupovini Siemens Mobile-a (u septembru). Posle toga brend Siemens po ugovoru opstaje jos 18 meseci, a brend BenQ Siemens najmanje 5 godina. Uprava ostaje u Minhenu, a sef novog preduzeca je iz Siemens-a.

Siemens i BenQ tek treba da potpisu ugovor o kupovini Siemens Mobile-a (u septembru). Posle toga brend Siemens po ugovoru opstaje jos 18 meseci, a brend BenQ Siemens najmanje 5 godina. Uprava ostaje u Minhenu, a sef novog preduzeca je iz Siemens-a.
Fear is the mind-killer.