Moras python na memoriju telefona da instaliras.Ako vec jesi onda ta verzija smart clocka nije dobra .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pise python runtime... a instalirao sam na memoriju telefona ... koji treba python da skinem da bi mi radilo???? ako moze pp odakle da skinem ako vas ne mrzi a ako vas mrzi samo kazite ime i verziju i ja cu naci link
Treba mi program koji bi restartao N79. Nikako mi ne uspijeva instalirat, probao sam EQ Restart, Neoreboot, nemogu ih instalirat. Mob sam hackao s Helobox 1.03. Instalirao sam razne programcice ali nikako program koji može restartat mob. Imam i X-plore ali niti preko njega nemogu restartat mob, Šta još da probam?
ja sam moj fon resetovao tako sto sam ga ugasio i dok sam ga palio drzao zelenu slusalicu, * i 3. to mi je rekao neko odavde sa foruma nemogu da se setim tacno ko je to
Cooomi,covek je pricao o restartu a ne o resetu.
zeljko09,ako si hackovao tel tj. sw u cemu je problem da ne mozes da instaliras Neoreboot,EQ Restart i sl.?
Sta ti ispise ne ekranu kao nemogucnost zavrsetka instal.?
Jedan program koji sam skoro nasao je veoma dobar za produzavanje trajanja baterije jer on kako se baterija smanjuje sa crticama on automatski mijenja podesavanja sto je po meni dosta dobra stvar, ima nekoliko vec unesenih profila rada. I jos se mogu unijeti licna podesavanja. Program se zove BATTERY EXTENDER, ja imam verziju 1.08.
janka_88, u sustini program sluzi da ti ugasi WiFi, BT, ukljuchi power saver i sl. Ja mu iskreno nisam nasao neku primenu, jer ja ionako sve drzim pogasheno, a palim samo po potrebi.
PozZ Da li neko koristi program Font router?skinuo sam neku temu i uz nju mi je dosao i taj font ruter,ne znam ako ga inst.hocu li moci posle da ga izbrisem dal li neko zna?hvala unapred
oxigen, koristim ja veoma fin program uz pomoc kog mozes da ubacujes nove fontove u fon i da menjas njihovu velicinu. Moze naravno da se izbrise kao i svaka instalirana aplikacija, a za njegovo funkcionisanje potrebno je da ti je fon hackovan.
Ne mora da mu bude hakovan telefon da bi koristio font router, može i open signed. Ako ćeš da ga instaliraš na N82 stavi ga na telefon, jer ako ga instaliraš na mem. karticu nećeš moći da koristiš data transfer.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
bestboy, lepo izlada programcic jesi ga probao mozda jel preuzme wallpaper ili neku njegovu pozadinu ili pak ima da se bira? Ps mislim da srce bateriju
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.