Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
String Of Life
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 22:56

Post od String Of Life »

E hvala obojici..Ja sam jutros provalio da kada se postavi da rutira za TAXi,pravi nesto bolje rute ;)
Inace,da li postoji neki web browser kod kojeg cu uvek u vrhu imati adress bar makar?A moze da ima i back i forward putanje,nacu se buniti :)
Takodje,kad pokusam da instaliram X-plore,javlja mi se "requested application access not granted" greska,iako sam sertifikovao instalaciju..Do cega je ovo?Da li je Y-browser dostojna zamena za X-plore?
E da,nisam video da neko spominje(ako sam propustio izvinjavam se),ima li neko neki predlog za neki bolji muzicki player?
E da,kada signujem app,kako da znam da je lepo signovana sigurno?Jer npr,koju god sifru kljuca da kucam meni u logu pise da je aplikacija lepo signovana? :?
EDIT:Da,sve zaboravim da ptiam ovo..Da li vam radi landscape u desktop/standby modu?Da li vam i tu rotira ekran?Pitam jer meni tu nece landscape,dok npr cim udjem u meni radi kao podmazan..Predpostavljam da ne moze al me nesto kopkalo da pitam ..

wowzer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Nov 2008. 22:42

Post od wowzer »

E ljudi moze li neko iz BG-a da mi posalje pp sa imenom radnje u kojoj ima da se kupi 5800 ispod 300e? Ja sam svoj narucio preko neta, ali ortak ide u subotu u BG pa nema vremena da ide po radnjama da trazi gde je najpovoljnije... Nadam se da vas ne mrzi :roll: Hvala
Nokia 5800 XpressMusic + 16gb + Sennheiser MX460

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

wowzer, pa brate nazovi 3 ranje i u svakoj nacices za 280e evo javljam ti nazive radnji! 8)

Igor84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 18:15

Post od Igor84 »

da li postoji neka app sata koji moze stalno da stoji u pozadini na screen saveru, ovo sto sam nasao mora da se pokrene ne moze da radi u pozadini kao npe large time

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

wvo spiska kodova za koje ima novi fw

0576387: 5800 RM-356 FI CV B 25 TRACKS V1_COLOR
0580456: 5800 RM-356 FI CV BK 25 TRACKS V1_COLOR
0576385: 5800 RM-356 FI CV R 25 TRACKS V1
0575387: 5800 Taiwan CV B
0575392: 5800 Taiwan CV R
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

String Of Life
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od String Of Life »

Upravo mi se desilo nesto neverovatno..Stylus mi je napravio ogrebotinu od 3mm po ekranu :o :x Prosto neverovatno..Siguran sam da je u pitanju on,jer sam neposredno pre koriscenja brisao ekran i zagledao ga..Strasno..Ne znam da li da pokusam displeksom po ovom ekranu?Definitivno sam odlucio da narucim InvisibleSHIELD - link i najverovatnije cu nalepiti samo na ekran.

Inace i dalje me po malo zbunjuje da li je normalno da na desktopu ne postoji landscape mod?I da li landscape mod postoji samo rotiranjem telefona u levo?Koja je dobra alternativa x-ploreu koji ne mogu da instaliram?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

String Of Life, displeks koristi samo ako zelis da dokrajcis ekran. Displeks pasta nije namenjena TS ekranima - posto je to zapravo samo polir pasta. Displeks pastom bi TS samo gore ostetio.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

String Of Life napisao:..Siguran sam da je u pitanju on,jer sam neposredno pre koriscenja brisao ekran i zagledao ga...Koja je dobra alternativa x-ploreu koji ne mogu da instaliram?
A možda i nije olovčica u pitanju, već krpicakojom si brisao fon. Meni se to jednom desilo. Svašta zna da se nahvata na krpicu. Dovoljno je i najsitnije zrnce, pa ti malo pritisneš krpom o masku. i eto ti belaja...
Ja X-Plorer koristim samo u kombinaciji sa olovkom, jer je prstima, skoro pa nemoguće precizno baratati. Moja preporuka Y-Browser. Besplatan je i završava posao.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

String Of Life napisao: Inace i dalje me po malo zbunjuje da li je normalno da na desktopu ne postoji landscape mod?I da li landscape mod postoji samo rotiranjem telefona u levo??
Landscape mod se uključuje rotiranjem telefona na levo, a za desktop mislim da bi trebalo da ne može da se okrene pošto mali broj modela to može (mislim samo fp2 telefoni).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

String Of Life
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od String Of Life »

tomas.hokenberi,hvala na infou za displeks,znao sam da je polir pasta ali nije mi palo na pamet da bi ostetio ts ekran.

ixtis, nije krpica 100%,jer posle brisanja,sam pogledao,zagledao ekran kao uvek sto radim i nije bilo nikakve ogrebotine.Onda sam poslao 2 smsa,koristeci olovku(ne znam ni sam zasto kad je obicno ne koristim,terao me neki djavo ocigledno) i kad sam zavrsio,zakljucao tastaturu i ekran,ugledao sam ogrebotinicu.Pomislio sam prvo da je to samo nesto sto ce se skinuti brisanjem,medjutim nije se skinulo..Definitivno je stylus kriv ;) Znam da se moze krpicom ogrebati,tj onim sto se nahvata na nju,zato je uvek zagledam ekran posle brisanja,a pre brisanja protresem ( :) ) krpicu :) Hvala i za savet oko Y-Browsera ;)

telep, hvala na razjasnjenju,tako nekako sam i ja kontao da to ide ;)

maxo28
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 10. Mar 2009. 01:11

Post od maxo28 »

String Of Life, nisi it prvi koji se zalio na to , ne znam da li si citao ovu temu celu, ali dosta njih je reklo da im se od olovke i te trzalice izgrebao displej... zato ja koristim foliju od 1 dana 8)
HTC Legend

bjela
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jun 2008. 22:45

Post od bjela »

String Of Life napisao:Definitivno sam odlucio da narucim InvisibleSHIELD - link
Nisam upucen u ove zastite, pretpostavljam da uopste ne smetaju koriscenju telefona? Jel ovi likovi isporucuju uopste za Srbiju?
NOKIA 5800

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11

Post od serbian-boss »

e ako nadjes InvisibleSHIELD negde u Bg samo mi reci gde si ga nabavio...sad sam gledao demo o njemu,uzecu ga i ja najverovatnije

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11

Post od serbian-boss »

ee ljudi molim vas da bi hakovao telefon moram da imam neki IMEI sta je to,gde da ga nadjem ?molim vas pomazite mi :) evo linka sa kog pokusavam da uzem sertifikaciju za helloOX...
http://andy.ehandysoft.com/devcert.php :(

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

serbian-boss, ukucaj na telefonu *#06# i pojaviće ti se tvoj IMEI! :roll: :wink:

morbius
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 01. Nov 2007. 07:25

Post od morbius »

Ja još ne mogu da verujem koliko baterija drži na ovom čudu. Kad sam ga prvi put napunio, izdržao je tri dana maltretiranja, a svi bar znate koliko se maltretira novi telefon. Evo, ladno je izdržao zadnjih pet dana sa jednim punjenjem uz umereno korišćenje. Doduše, još nisam krenuo da ga svom silinom akam, pošto još uvek tražim neki iole vredam video plejer za 5800 (CorePlayer stiže tek na leto :().

aamor
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 15. Mar 2009. 19:04

Post od aamor »

e sad jedno malo glupo pitanje,ali ja stvarno ne mogu da nadjem smiles kad pisem poruku,a i kada mi dodje poruka isto ne pokazuje samo pokazuje znakove.Jel postoji negde da se ukljuci neka opcija(mada sam pregledo sve) da bi prikazivao smilee?

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

symbian telefoni nemaju opciju za smiles, mozes je ubaciti instaliranjem neke od aplikacija koje se mogu naci po stranim symbian forumima, ili pogledaj u temi za aplikacije na ovom forumu
::luv phonez::

String Of Life
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od String Of Life »

Za sve koji su pitali oko invisibleSHIELD-a..TO su specijalno pravljene folije,od drugicijih materijala od ovih koje nalazimo po raznim radnjama kod nas..Zato im je i cena ovakva,jer nema nikakve razlike u osetljivosti TS-a sa i bez folije ;) Salju za Srbiju i ono sto je mozda i najinteresantnije,ne placa se carina i postarina :) Ja moju porucujem uskoro pa cu izneti svoje utiske.Samo ja imam nedoumicu da li da porucim ceo paket (folije za ceo telefon) ili samo za ekran..Ternutno sam blizi tome da porucim samo foliju za ekran jer se nekako iskreno bojim da ce telefon poruzneti ako ga celog ulepim..Imate na youtube-u dosta klipova sa ovim,ima i nekoliko klipova gde je bas demonstrirana "sila" nad 5800 koja je zasticena ovim folijama.

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

Jel moguce da mi baterija drzi jedan dan, uz dosta koriscenja... Posto vidim morbiusu traje 3-5 dana :? Mislim nisam je formatirao, ali ni ne treba da se formatira??

Odgovori