koji smart do 250e
koji smart do 250e
uzeo bih neki smart phone do 250e.
bitno mi je da nov, da ima wifi, i da (ako je moguce ali nije obavezno) nokia brend.
ja se troumim trenutno izmedju 6220c, n78 i n73.
6220c me malo odbija zbog malog ekrana najvise, a privlace zbog dobre multimedije i kamere, n78ica mi ne odgovara bas zbog tastature (doduse nisam je drzao nikad ali po slikama bih rekao da je jako nezgodna), a n73 mi je nekako allround i najbliza, pa mi je to glavni favorit.
sta mislite, neki predlozi?
bitno mi je da nov, da ima wifi, i da (ako je moguce ali nije obavezno) nokia brend.
ja se troumim trenutno izmedju 6220c, n78 i n73.
6220c me malo odbija zbog malog ekrana najvise, a privlace zbog dobre multimedije i kamere, n78ica mi ne odgovara bas zbog tastature (doduse nisam je drzao nikad ali po slikama bih rekao da je jako nezgodna), a n73 mi je nekako allround i najbliza, pa mi je to glavni favorit.
sta mislite, neki predlozi?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Valentino, n73 bih izbacio iz igre. Spor je, ima malo RAM-a i nema wi-fi tako da ne ispunjava uslove koje si postavio. Za Nokia telefone su ti vec dali predloge.
Ako bi "prosirio vidike" i pogledao druge proizvodjace (nije Nokia jedini proizvodjac smart telefona) pogledaj Samsung G810. Ako Wi-Fi nije obavezan onda pogledaj i550 koji, osim Wi-Fi-ja, pruza puno sa male pare. Posto ti je kamera jako bitna necu ti preporuciti i780. Ako nije presudna pogledaj i njega ili LG KS20.
Ako bi "prosirio vidike" i pogledao druge proizvodjace (nije Nokia jedini proizvodjac smart telefona) pogledaj Samsung G810. Ako Wi-Fi nije obavezan onda pogledaj i550 koji, osim Wi-Fi-ja, pruza puno sa male pare. Posto ti je kamera jako bitna necu ti preporuciti i780. Ako nije presudna pogledaj i njega ili LG KS20.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
ok pisem ovo sa ortakovog accounta pa da se ne zadrzavam dugo,
n82 sam gledao i ranije ali evo sad kad sam proverio cenu - 340e? gde ima da se uzme za 240e?
realno ne bih razmisljao ni sekund kad bih je tako povoljnu nasao.
za n73 sam cuo da je spora ali nije mi brzina toliko bitna ipak je to telefon sa os, ne bi ni trebalo da bude brz
ali ajd da je zaobidjem vidim da nisu bas najbolje preporuke za nju.
tomas, a i550 sam imao (tj. imam i sad) do pre par dana i bio sam jako zadovoljan, medjutim ispao mi je dok sam vozio bicikl i u servisu mi traze velike pare za popravku pa mi se ne isplati zato jurim novi telefon.
a kamera mi nije bas presudna, voleo bih da je solidna ali ne na ustrb ostalih performansi.
n82 sam gledao i ranije ali evo sad kad sam proverio cenu - 340e? gde ima da se uzme za 240e?
realno ne bih razmisljao ni sekund kad bih je tako povoljnu nasao.
za n73 sam cuo da je spora ali nije mi brzina toliko bitna ipak je to telefon sa os, ne bi ni trebalo da bude brz

tomas, a i550 sam imao (tj. imam i sad) do pre par dana i bio sam jako zadovoljan, medjutim ispao mi je dok sam vozio bicikl i u servisu mi traze velike pare za popravku pa mi se ne isplati zato jurim novi telefon.
a kamera mi nije bas presudna, voleo bih da je solidna ali ne na ustrb ostalih performansi.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
N95 8G je puno krh... moj drugar ga je drzao u dzepu malo zakacio ivicu klupe i ode ekran... tako da ti ne preporucujem N95... N82 je super fon ali je dosta skup
N73 nikako... N78 je fin telefon,a na tastaturu se mozes navici
Mozda N81 ako ti nije toliko bitna kamera... ili E65.... A 6220C je sloidan telefon posedujem ga... ali je jeftine izrade, a ekran je sasvim pregledan i velik... 
To su ti neki moj predlozi pa ti razmisli...

To su ti neki moj predlozi pa ti razmisli...
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49