Kako produziti trajanje baterije 2-3 puta...
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
naravno igore slazem se sa tobom ...
a nemam pojma sta ovaj covjek prica on jedino ako ne koristi mob pa mu toliko izdrzi baterija..daj molim te koliko ti pricas na taj tvoj mob kad ti toliko izdrzi baterija ? meni je ovo original mob kupljen u nokino prestavnistvgo i ti pricas praznu pricu...IZVINI ALI JE TAKO...te tvoje baterije su neke specijalne ma daj molim te ...pozzz ljudi i pistite ovoga kralja sto prica videli ste i sami koliko traje baerija 

- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Sta pricam sto nije tacno??mare_pg napisao: a nemam pojma sta ovaj covjek prica on jedino ako ne koristi mob pa mu toliko izdrzi baterija..daj molim te koliko ti pricas na taj tvoj mob kad ti toliko izdrzi baterija ? meni je ovo original mob kupljen u nokino prestavnistvgo i ti pricas praznu pricu...IZVINI ALI JE TAKO...te tvoje baterije su neke specijalne ma daj molim te ...pozzz ljudi i pistite ovoga kralja sto prica videli ste i sami koliko traje baerija

Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby
ma oipusteno kralju samo nema veze sta se lozis tu..
al meni stvarno baterija traje koliko ti kazem a promenio sam zaista mnogo mob. svi su bili novi nisu polovni i svi su normalno oformjeni mislim na bateriju od tih mob sto sam ih imao..izvini ali ne slazem se sa tobom. ne shvati ovo nista licno ali ta tvoja prica nije iskrena kao i on jos nekih jer ja imam mob i on mi sam govori koliko mu traje baterija...ne mozete vi bolje znati od mene koji ga koristim a volio bi da se nedje zamenimo sa mob pa da se uverimo u to kome koliko koja baterija izdrzi.... ponavljam bateriju su original kao i mob isto bile
tako da nebi doslo do nekog nesporazuma mozda.... 

Brate igor 88 je objasnio lepo za tvoj trenutni telefon, ali ne kapiram kako mozes da kazes da ti kod svih modela telefona isto traje baterija i da ako sva navedena podesavanja primenis ne moze ni malo da tis e produzi trajanje...
uglavnom, sada sam zato dodao glasanje, da vidimo kakav je odnos izmedju broja onih kod kojih ovo funkcinise i onih kod kojih ne funkcionise....
uglavnom, sada sam zato dodao glasanje, da vidimo kakav je odnos izmedju broja onih kod kojih ovo funkcinise i onih kod kojih ne funkcionise....

Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
S obzirom da sve stavke iz prvog posta u svakom svom telefonu odmah pogasim ili podesim ne bih mogla da kažem koliko mi traje baterija sa svim tim uključenim... Ali sa poštovanjem svih stavki iz tog posta na mom N95 8GB, sa osvetljenjem na polovini skale, uz prilično korišćenje i sa dosta aplikacija koje rade u pozadini (FSCaller, BestTaskman, JbakTaskman, Remind me, Message Tones, XelnexLite, KeyLocker, cClock, TimeBar, NiceAlarm.... i možda još poneki programčić) baterija traje oko 1,5 dan, a ako smanjim osvetljenje na najmanje, ume da izdrži i 2 cela dana...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, hehe pa za 2 god kupis cvidze da gledas meni na 6220 2 dana sa Fabrickim podesavanjem svetka na sredini 3 opusteno! uz jako ucestalo koriscenje svega po malo! Inace sto se tice popaljenih programa nista mi nije popaljeno jer je to nebuloza ostavljati upljaene progmrame sem Stand by,menu,shell, i task! Sve ostalo je nebuloza!
A sto se tice sistemskih pokrenutih app njih nisam nabrojao jer su obavezne!
E da ninolina da se nebi drndala handy taskman ima opciju najcesce pokretanih programa da nebi za dz drzala te gluposti u pozadini kao sto je xplore itd!

A sto se tice sistemskih pokrenutih app njih nisam nabrojao jer su obavezne!

E da ninolina da se nebi drndala handy taskman ima opciju najcesce pokretanih programa da nebi za dz drzala te gluposti u pozadini kao sto je xplore itd!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Igor88bg, ove aplikacije koje su otvorene u pozadini i moraju da budu pokrenute da bi radile to zbog čega su i instalirane... valjda znaš koja od njih ima koju funkciju...
one su pokrenute, jer je neophodno... nepotrebne programe ne držim uključene stalno... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ja sam zadovoljan trajanjem baterije na N79.
Osvetljenje: FULL
Power saver: 1 min
Light time-out: 30 sec
Cell info display: ON
Network mode: GSM
WLAN scanning: OFF
Aplikacije u pozadini: za sada ih nema
Bateriju sam potpuno napunio za 1. Maj u 8 ujutru. Na sledece punjenje sam je stavio 5. maja opet oko 8 ujutru mada se fon jos nije zalio da je prazna ali je bila na jednoj crti i ne znam koliko bi jos drzala.
Za to vreme sam koristio:
GPS: nekih 40 minuta
Radio transmiter: oko 45 minuta
Muzika (loudspeaker) oko 20 minuta
Kamera: oko 10 slika bez blica, 5-6 sa blicem i oko 2 minuta video zapisa
N-Gage/SIS igre: oko 15 minuta
Razgovori: oko 10 minuta
Bluetooth trasfer: 2 albuma muzike sa drugog telefona (N73), nemam pojma koliko je to trajalo
Valja jos napomenuti da je telefon nov, nemam ga ni mesec dana.
Osvetljenje: FULL
Power saver: 1 min
Light time-out: 30 sec
Cell info display: ON
Network mode: GSM
WLAN scanning: OFF
Aplikacije u pozadini: za sada ih nema

Bateriju sam potpuno napunio za 1. Maj u 8 ujutru. Na sledece punjenje sam je stavio 5. maja opet oko 8 ujutru mada se fon jos nije zalio da je prazna ali je bila na jednoj crti i ne znam koliko bi jos drzala.
Za to vreme sam koristio:
GPS: nekih 40 minuta
Radio transmiter: oko 45 minuta
Muzika (loudspeaker) oko 20 minuta
Kamera: oko 10 slika bez blica, 5-6 sa blicem i oko 2 minuta video zapisa
N-Gage/SIS igre: oko 15 minuta
Razgovori: oko 10 minuta
Bluetooth trasfer: 2 albuma muzike sa drugog telefona (N73), nemam pojma koliko je to trajalo

Valja jos napomenuti da je telefon nov, nemam ga ni mesec dana.
SE C901 Let There Be Rock!