Nokia 6500 slide
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ovaj gore post je pisan 28.11.2008 i evo napokon,posle milion peripetija,ja sam danas dobio nazad svoj 6500s.Nadam se,da nece vise biti problema.Ustvari,ni sam ne znam,da li da ga ostavim sad za sebe ili da ga prodam.telefon mi se strasno svidja,ali ako bude bagovao....Pinocio napisao:Moj fon koji je inace kupljen legalan,i to sa mrtvim pixelom u startu,sinoc je doziveo shock,jednostavno se ugasio i vise ne moze da se upali.
Zanimljivo je da sam telefon dobio sa novijom verzijom softvera (nisam gledao koja) i da kod te verzije ne moras za Operu podesavati sopstvenu pristupnu tacku.... e sad,verovatno je to do samog operatera,ali opet lepo je znati.
Radi li kome RDS funkcija radija na 6500s??? Ja nikako da provalim kako bih je pokrenuo.
Pinocio, bravo, konačno. Svaka app koja koristi gprs mora imati "pristupnu tačku", ti si dobio Operu mini fabrički ubačenu i ne traži ti glupavi "Allow network access?" na startu što je sasvim druga stvar (to se dobijalo u svakoj fw verziji). Vidi koja je verzija (trebala bi biti v.09.40 ako je poslednja) i koja je Operamini ubačena, baš me zanima.
Fora za RDS je da ne ukucavaš imena stanicama već ih samo memorišeš (sašekaš da se u RDS tekstu pojavi ime stanice i brzo na save).
AquaZX, meni nikad.

Fora za RDS je da ne ukucavaš imena stanicama već ih samo memorišeš (sašekaš da se u RDS tekstu pojavi ime stanice i brzo na save).
AquaZX, meni nikad.

Jeste v.09.40,a Opera je cini mi se 3.1.9..... ne znam tacno,jer mi je fon sad na punjacu (nije mi blizu).Vlada Zem napisao:Vidi koja je verzija (trebala bi biti v.09.40 ako je poslednja) i koja je Operamini ubačena, baš me zanima.
A koliko vremena treba tom RDSu?Meni to ne uspeva nikako.
I sad jedno priznanje

Ako će ti biti lakše ovo je prva s40 Nokija sa opcijom bekapa na MC, ako se ne varam
Ja ga radim recimo 2-put mesečno (isto i PC Suite back up), i da, možeš ga kopirati na komp.
RDS prikaz zavisi od same stanice, obično par sekundi (jel'si ga upalio u Settings?). Vidi se i u samoj Radio app i na Active standby ako je uključen (samo nikako nemoj raditi "rename station", tad za nju neće raditi). Btw, po meni je to baš beskorisno na mobu, na radio aparatu u kolima još i nekako koristi pošto ti je ekran uvek ispred nosa.

RDS prikaz zavisi od same stanice, obično par sekundi (jel'si ga upalio u Settings?). Vidi se i u samoj Radio app i na Active standby ako je uključen (samo nikako nemoj raditi "rename station", tad za nju neće raditi). Btw, po meni je to baš beskorisno na mobu, na radio aparatu u kolima još i nekako koristi pošto ti je ekran uvek ispred nosa.

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 23. Dec 2008. 19:02
- Kontakt:
Nije valjda da niko nezna odgovor na moje pitanje?Znaci skidao sam novu verziju softvera na 6500 slide crni i na pola mi se prekinula konekcija sada samo mogu da ga upalim i izadje mi na kratko Nokia i onda beli ekran non-stop i nemogu da ga ugasim dok ne odvojim bateriju,kada hocu da ga ponovo povezem na Nokia Software Updater on nemoze da ga pronadje sta da radim,i da li neko zna kako da resim ovaj problem?
Hvala unapred!!!
Hvala unapred!!!
Pozdrav svima!
Imam ovaj telefon, i mogu vam reci da je extra!!!
E sad mi se desilo da imam u telefonu karticu od 128 i ne mogu da je otvorim, tj u galeriju kad ulazim ulazi sporo! Prepozna je ali ne mogu da vidim detalje!!! Kad probam da je formatiram izbaci mi da "operacija nije uspela"! Dali se ovo nekome desavalo, i dali neko zna resenje! Hvala unapred!!!
Imam ovaj telefon, i mogu vam reci da je extra!!!
E sad mi se desilo da imam u telefonu karticu od 128 i ne mogu da je otvorim, tj u galeriju kad ulazim ulazi sporo! Prepozna je ali ne mogu da vidim detalje!!! Kad probam da je formatiram izbaci mi da "operacija nije uspela"! Dali se ovo nekome desavalo, i dali neko zna resenje! Hvala unapred!!!
Dobila sam 6500s pre 2 dana. Primetila sam da mi se,dok listam meni,par puta na tren pojavila horizontalna crta,kao da ekran trepne ili šta već,pa ne znam da li je neka greška u telefonu,pošto je nov ili je nešto što se može ispraviti...Molim Vas da mi neko objasni o čemu se radi ukoliko zna ili je imao slična iskustva.Unapred hvala!