bukvalno, kako hoces. treba bas da budes baksuz da ti naplate carinu, na jako vredne i velike stvari sam placao izmedju 66 i 250 dindzi . nisam iz bg-a ali to nije problem, ne cima mi se kombina za paypal samo zbog toga, jedino da ti se javim kad budem uzimao nesto sebi ili ako hoces mogu da ti objasnim kako sam sve da odradis ako hoces.
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
evo vidi moj slucaj, prodje mi sat pre mesec i po dana od 1200 eura bez carine iz Amerike i onda mi ocarine neku igracku za druga sto sam narucio koja je u koverti i manja od sata 866 dinara.
Tako da imate dve opcije, platicete pregled paketa i da je dobio pecat oslobodjeno od carine.
I drugi puna cena carine.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
madness99, sta znam onda nista od kupovine preko ebay -a jer je 7650 cigla na kvadrat+ teska ko tuc tako da oko bude carine izacice me tel kao da sam kupio 8800 arte gold
mislim da su male shanse da za fon naplate carinu, posebno ako je bez kutije. prolazili mi psp-ovi, xbox-ovi (od nekoliko kila), gh gitare, sve bez carine .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
Ljudi, moze li neko da mi odgovori za koliko bix mogao odprilike da prodam Samsung U900 soul, kupljen preko MTS ugovora,( kodiran) sa 2 gb karticom, star oko 4 mes. a savrseno ocuvan, ne koriscen skoro..............?
Danas mi jedan tip nudi HTC Touch,star godinu dana(?),sa 1GB memory karticom.
Neogreban,koliko sam petljao(nekih 15min.),solidno radi.Screen u perfektnom stanju.
Trazi 130e.
Da li je to mnogo/malo?
Nemam iskustva sa HTC uredjajima.
Ako je telefon kupljen u telenor paketu (sa telenora) kakav hendikep ima, odnosno jel i on automatski postaje 'sa mreze' telefon.
ukratko, imam ponudu za 5800xm 210e, sa telenora, nova, folija , garancija?
Ako je kodiran na neku mrežu, možeš da koristiš sve kartice iste ( prepaid/postpaid i naravno, može bilo koji pozivni broj koji oni imaju, npr. kod Telenora su to 062,063 i 069 ) a da bi mogle ostale kartice da rade, potrebno je da ga dekodiraš
Ljudi dobio sam ovu ponudu za Nokiu n82, pa mi recite sta mislite. Uz oglas mi je stigao i izgled telefona koji je sav u folijama, u kutiji je i ima full opremu i na oko izgleda stvarno besprekorno, a ovako glasi ponuda :
Telefon je ekstra ,sav u folijama, napred i nazad,samo isprobane funkcije,lajf tajmer 00:00,ima usb,tv kabel,2gb karticu,punjac,slusalice,telefon je bez ogrebotine,folija ima tackice,ali on ne,sa Orange je mreze ali otkljucan,nema garanciju, jer nije uzet ovde ,cena fiksno 220,saljem brzom postom
Sta mislite, da li da uzimam? Buni me jedino to sto je sa oragne mreze, i ne znam za ono narandzastu tacku sa zadnjeg dela, jel se to skida sa folijom zajedno ili ostaje tako?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.