Nokia 6220 classic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Radisa Rasa, litijum jonske baterije se ne moraju formatirati. Punis ih dok ti indikator prikazuje da se puni i posle toga skines sa punjaca i to je to.

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14

Post od Radisa Rasa »

ok fala puno...zasad sam prezadovoljan telefonom,sljaka sa 8 gb micro sd karticom...do duse napunjenom do pola....tako da stvarno mogu reci da odavno nisam imao ovakav fon...e da momci jos jedanput da vam se zahvalim na svim savetima i odg,ali kao sto i sami znate moracete jos dosta da mi pomognete oko ovog modela...jos jedno pitanjce,da li moze slika preko celog ekrana ili onaj sat i ispod kao meni mora da prekriva sliku?

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Radisa Rasa, po meni si napravio najbolji izbor.
To nazalost ne moze, tj. postoje neki programi koji to rade. Meni nije bitan nesto poseban wallpaper pa ne znam tacno kako se program zove. Potrazi po forumu ima sigurno.
sve sto te zanima pitaj.

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

OK jerkann, hvala naravno da cu da pitam...sad jos cackam tako da bih pitao milion pitanja, ali reci jednostavno se ne pisu :) u svakom slucaju cim se malo smire strasti eto mene sa tih milion pitanja...inace i ja mislim da nisam mogao bolji model da kupim za ove pare...sad nije sto je moj ali je stvarno dobar :wink:

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Evo jednog krupnog problema prebacio sam temu sa kompa na jedan drugi tel,pa preko njega blututom na 6220 classic,krene da je instalira i kaze Certifikat may not yet be valid,is expired or phone date setting may be inccorect...Zna li neko sta da radim? :smutny:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

kad stoji Expired certificate dovoljno je samo vratiti datum na telefonu. Kada stoji Certificate error, applikacija mora da se signuje. Kada stoji Certificate error, app maybe newer, or not yet signed (ili tako sta), onda pomeriti datum u telefonu unapred.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Radisa Rasa, nemoj da pisese post za postom koristi opciju izmeni.
Prvo bi trebalo da hakujes telefon, a da bi to uradio na najlaksi nacin treba ti sertifikat. Imas temu ovde na forumu, pogledaj i sve ce ti biti jasno oko toga.
sto se tice trenutnog problema, vrati vreme nekih godinu dana unazad pa probaj da instaliras.

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Ok,nisam znao za post....a kako da izmenim unapred ili unazad i gde da udjem da bih uopste izmenio,e da ako to ne uspe moze mala pomoc de se ta tema nalazi da hakujem tel?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Tema o hakovanju: viewtopic.php?t=12736
Procitaj prvu poruku a mozes i celu temu i dosta stvari ce ti biti jasnije.

Datum menjas u satu. Ako ce pomerati u nazad stavis npr: 01.01.2007. i pokusas da instaliras programe.

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

ok fala za temu,pomerio sam u napred i sad radi sve full,tel. je mnogo lud.he he he,momci zaista hvala puno :wink: Ljudi moze pomoc,hocu smajlije u sms-u navikao sta da radis...instalirao sam neki a-sms koji nije toliko los ali imam samo dva dana koriscenja...sigurno necu da ga kupim,dakle dajte neki dobar,besplatan program za ovaj problemcic... :D

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Radisa Rasa, smajlije u SMS uvek mozes da kucas koristeci standardne ")" , "-" , ":". Ne zaboravi da se preko SMS ne prenose slicice vec iskljucivo tekst (istina postoje tzv. EMS SMS poruke koje podrzavaju elementarnu crno-belu "grafiku" ali to nema nikakve veze sa pricom o smajlijima). Telefoni koji prikazuju slicice smajlija rade to tako sto prepoznaju kombinacije karaktera i umesto njih prikazuju slicicu (potpuno isto kao ovde na forumu - otkucaj ":" pa "-" pa ")" i pojavice se :-) kada posaljes post). Oni koji omogucavaju "graficki unos smajlija u SMS" rade obrnut proces - ti biras "slicicu" a u stvarnosti se u SMS dodaje odgovarajuca kombinacija karaktetra.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Hvala na objasnjenju tomas.hokenberi, ali koji ce program to moci da radi,da ih prepoznaje dok ja na primer kucam simbol?evo ovaj a-sms.tako i funkcionise- :o ,kad mi posalju sms sa smajlijem ja vidim :) , a ne ovako":+)"...nego zaboravimo na cas ovaj problemcic...ljudi nasao sam milion aplikacija,ali ne lezi vraze,skoro nijedna koja nesto vredi nece da se instalra,odlucim se ja da hakujem,ali opet ne lezi vraze,sredim ja(signujem)mapdrives(program),instaliram ga i kad je trebalo da instaliram helloox,ja ne mogu jer nemam sertifikat,trazio sam ga vec i niko ne da(nijedan sajt),ali sam se obratio nasem clanu milancetubgd,u nadi da ce mi pomoci(ljudi izvrsite i vi pritisak na njega u vezi sa ovim problemom) :) Jos samo nesto,ko mi jos jednom dira kineze iz mesta naje...o je:znate da nisam dobio usb,uz fon,i ja ne budem lenj i probam usb od kopije carbon arte,i sljaka kao da je orig.usb od 6220c. :lol:

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Pozz ljudi evo da kucnem u drvo imam ovaj telefon vec 3 meseca i shalja kako treba. . . elem imam veliki problem. . . Slikek oje slikam u zatvorenom prostoru nacisto blistaju znaci slike su nenormalno dobre sve full full e sad kad slikam napolju na otvorenom prostoru slike su mutne i nikakve :| zasto? (postavlja se pitanje) ako je zbog novog softvera odma mi recite kako da ga vratim u nazad :smutny: a ako nije zbog toga onda je kamera kod ovog telefona .... sve u svemu fala na odgovorima ( i da ne smem da hakujem telefon )
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Okaci tu neku mutnu sliku pa da se moze videti o cemu se radi.
SW mozes da vratis na prethodnu verziju samo u servisu.
Sto ne smes da hakujes? Time neces nista lose uraditit telefonu, naravno podrazumeva se da neces cackati po sistemskim fajlovima, vec ces sebi omoguciti da instaliras programe bez natezanja oko sertifikata (osim ako ih ne potpisujes na kompu ili u telefonu pomocu pojedinih programa).

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Ne moze da se downgreduje sistem,barem to jos nikom nije uspelo...kazu da moze u servisu,ali niko ne veruje...sto se tice kamere,probaj da stavis sve u auto,mod pa vidi onda kako ispada....ja nemam problem sa time,barem nisam jos primetio.

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

IDzO, Evo slika. . .

http://img100.imageshack.us/gal.php?g=06032009324.jpg

A plasim se da ga hakujem jer ne znam, a i ne mogu jer imam najnoviju verziju softvera. . . :unsure:

Radisa Rasa, sta god radio nemoj da upgratujes softver veruj mi :blinky:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Meni ove dve spoljasni slike izgledaju kao da je pobegao auto fokus. Gledam te dve spoljne i nigde ne mogu da vidim neku tacku za koju ze zakljucao AF nego je sve mutno.
Da li si odmah stisako dugme za slikanje ili si prvo sacekao da ti fokusira neku tacku?
U kojem modu si slikao?

Ova slika sa drzacem za olovke je dobra. Fokus je na njegovom prednjem delu i to je dobro izostreno.

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Ja imam verziju softvera 4.13,i cuo sam da se moze hakuje sa halloox 1.4,bez problema....mislim da se ne moze puno naskoditi tel.samim hakovanjem,naravno da moras voditi racuna oko sistemskih fajlova, ali sa ovom metodom halloox, sve to obavi samo tako da ti nemas frke,ali nemas sanse da nadjes signed halloox,sto dalje znaci da ne mozes da hakujes(bar ja)sto dalje znaci da ne mozes da instaliras vecinu stvari,sto dalje znaci da imamo dumb tel.Puko sam koliko sam se iznervirao :x ,koja je tvoja verzija softvera?

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

IDzO, fokusiram pa slikam. . . ali uvek mi izbaci tako los fokus :cry: slikam u normalnom modu posto kad idem na onaj "planina" mod onda su slike "Plac Majke Bozje"

Radisa Rasa, 4.13 . . . dobar je malo tel brzi ali slike su ojadjene po meni. . .

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Radisa Rasa napisao:Ja imam verziju softvera 4.13,i cuo sam da se moze hakuje sa halloox 1.4,bez problema....mislim da se ne moze puno naskoditi tel.samim hakovanjem,naravno da moras voditi racuna oko sistemskih fajlova, ali sa ovom metodom halloox, sve to obavi samo tako da ti nemas frke,ali nemas sanse da nadjes signed halloox,sto dalje znaci da ne mozes da hakujes(bar ja)sto dalje znaci da ne mozes da instaliras vecinu stvari,sto dalje znaci da imamo dumb tel.Puko sam koliko sam se iznervirao :x ,koja je tvoja verzija softvera?
damn homie... :)
Dobijanje sertifikata traje oko 1 dan, ima na forumu sve objašnjeno i uopšte nije komlikovano. I naravno da ništa ne možeš da pokvariš hakovanjem.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Odgovori