Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ajde mala pomoc telep, kako i sta da uradim da bih dobio sutra u ovo vreme,daj tu temu uputi me malo,ne znam sta da radim,a bas bih voleo da hackujem da bih sutra malo poubacivao te aplikacije posto od pon...obaveze(gomila) cekam pomoc
Ima u temi Tutorial-kako doći do sertifikata na 11-toj strani sve u slikama objašnjeno. Ili jednostavno zatraži u toj temi sertifikat pa će neko za tebe da odradi.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Moze li neko da mi kaze ili da me uputi na temu kako da instaliram garmin mape na ovom telefonu?
I ako neko vec koristi, da podeli iskustva- kako sve to funkcionise , kakva je pokrivenos za srbiju...
e ljudi hitno mi treba savet kakvu masku da uzmem..imam tel nekoliko meseci u unistila sam mu masku hocu da uzmem novu pa razmisljam da li da uzmem kopiju ili orinal i gde ima da se kupi original i koliko kosta...unapred hvala
Ja te savetujem da mu uzmes ljubicastu,sad ti kako hoces,nekako je namenjena zenskim osobama i onima koji se osecaju tako
E da pa prosetaj malo po gradu i radnjama(lepo vreme)pa pogledaj tesko da ce neko sa foruma moci da ti kaze cenu maskica za ovaj fon...
Poslednja izmena od Radisa Rasa u Pon, 04. Maj 2009. 00:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Radisa Rasa, nije pitala za boju nego da li da uzme original ili kopiju.
6dajana9, ne znam sta da ti kazem ja sam takodje trazio original maskice ali nisam nasao (iz Nisa sam). Vidjao sam po netu da prodaju kopiju A klase koje po pravilu nisu lose, ali ih nisam video uzivo.
Ok samo sam predlozio tesko da ce naci original....ovija kinescici preplavili planetu, pa i nasu omalenu drzavicu..jbt shta mislis pojavi se kineski grip sorry chinese and sorry for off!
E meni maska malo krcka kad se pritisne gornji levi taster i cak mi se bilo ucinilo da je i zastita ekrana krckala, ali samo mi se ucinilo Najvise mi se svidja statusno svetlo kod njega, bas izgleda kao da dise, mnogo dobro!
sopran87, slazem se s tobom oko statusnog svetla. Moj drug je imao problem sa tastaturom. Uzmi skini maskicu, namesti je lepo, vrati i nema krckanja. Provereno
Mhm, interesantno, a jel to tesko uraditi? Cini mi se da nije neki veliki problem, na N73 sam imao bas problema da je skinem, tj. nisam ni mogao sam a da ispadne kako valja...
sopran87, prvi put i jeste malo. Moras da pocnes od dela gde su ulazi za punjac, usb, sluske.
ja sam uspeo uz pomoc iglica da odvojim deo, a zatim sve ide lako (svuda su zabice tako da samo lagano podignes i to je to).
Dajana imas a klasu 1000din a original 2100 dinara pa razmisli sta i kako:-) ja licno planiram kada mi se ova izlize da narucim celicnu antiscratch masku.
Stvarno bi dali 60 eura za masku? Ja ne bih dao u zivotu... I ta od 2100 je po meni skupa, 3 parceta plastike 2100 kinti, kao original, uzas... Ova maska sto sad imam mi se cini ok, npr. kad sam imao 6630 maska je bila odlicna ali joj se guma na kameri odmah izlizala i to je bila velika mana, na N73 je bio problem poklopac kamere koji se malo razdrndao posle nekog vremena, ovde jos uvek nisam nasao neku zamerku, ali me zivo zanima na sta ce da mi lici ona polugica sto otvara poklopac kamere, osecam da ce da se razdrnda zesce
Ej ljudi, listao sam onu temu o gps-u ali nisam uspeo da nadjem odgovor. Moze li mi neko reci 'ugrubo' sta treba da uradim da bi koristio garmin navigaciju na ovom telefonu?
Evo posle dosta za i protiv 6220C ,ni jedan ipak nije idealan, odlucih se da pojurim jedan.Lomio sam se izmedju N82 i 6220C i dosta niza cena 6220C je ipak presudila,a WIFI mi nesto preterano ni ne treba.
E sad koliko se krecu polovni primerci 6220C u ekstra stanju stari mesec-dva,odnosno koliko vredi dati za tako ocuvan telefon? Ono sto sam video po oglasima je dosta saroliko od 160 do 200 evra.
P.S. Na sta da obratim paznju prilikom kupovine,koju seriju,ne znam verziju softvera da izbegavam,zemlju porekla,pretpostavljam da je najbolje da je iz Finske i da nije sa mreze ako takvih uopte ima kod nas po oglasima....????
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.