Probao sam pre 2 dana desing clok i odma ga obrisao.sta ce vam takav skrin server,kada vec ima onaj fabricki?a i jede bateriju.toplo preporucujem cclok super apl.poz
Ako moze neko da mi pomogne malo je glupo, ali mi je jako bitno da telefon ima graficke smajlice, sto sa 5800 nije slucaj , pa me interesuje da li postoji neka aplikacija kojom bih mogao da ubacim graficke smalice ..... Bas bi mi znacilo ako neko zna neke aplikacije...
Mogu da se ubace pomoću programa koji se zove Zensis animated sms (mada mislim da program ne postoji za s60v5), jedini problem je što i ljudi kojima šalješ sms moraju imati instaliran ovaj progam da bi im se smajliji prikazivali.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Scared that someone may like to borrow or use your mobile phone.
FakeError is simulation tool to help you to avoid such situations, by simulating an error like low battery, system error, etc.
Compatibility:
For all Symbian 9.1/9.2/9.3 (S60v3) mobiles like N73, N76, N81, N81 8GB, N82, N95, N95 8GB, etc.
Појавио се X-Plore 1.31
Нажалост само за оне који имају лиценцу или који могу да чекају 3 секунде.
Има неке мање исправке hex едитора и подржава системски фонт...
hajde i ovde da pitam mada sada ne mogu da mi obrišu hehe
zanima me da li postoji neka aplikacija koja daje full screen pic kada te neko zove ali da slika bude i u toku razgovora???koristim fullscreencaller i ono ok mi je ali bi voleo kada bi slika ostala i za vreme razgovora...
VeNoM, probaj skycaller,on daje full screen caller opciju,ja mislim i u toku razgovora .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
jerkann
Служимо народу.
Нажалост нема ту опцију.Још једна замерка је што још увек не уме са видео снимцима са н82.(640х480,2796 кбпс) Закуца после 2 секунде.
Остало је ок.
bestboy,problem kod CorePlayera je sto ne koristi(GPU),dok ga Real Player koristi i on zbog toga nema problema sa reprodukcijom video klipova snimanih na 30 fp/s.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.