UPUTSTVO: Kako doći do sertifikata
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
milann, hvala za detaljanom vizuelnom opisu, nigde ne nadjoh bolji! Svaka cast!
U medjuvremenu su promenili domen, pa se registracija moze obaviti na http://www.opda.net.cn /register.php
Medjutim, iznad box-a gde se upisuje zbir brojeva DODAT je jedan novi...
POMAGAJ MilanceBGD kako dalje
sad pod c) ne ide onako kako si opisao...
U medjuvremenu su promenili domen, pa se registracija moze obaviti na http://www.opda.net.cn /register.php

Medjutim, iznad box-a gde se upisuje zbir brojeva DODAT je jedan novi...
POMAGAJ MilanceBGD kako dalje

Poslednja izmena od superfly u Uto, 07. Apr 2009. 20:46, izmenjeno 1 put ukupno.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kome treba sertifikat nek proba sam da odradi uputstvo sto je milann ostavio,uz malo truda se moze odraditi,da ne cimamo coveka stalno
Ja sam juce za 95-icu odradio sve po upustvu i ujtru preuzeo sertifikat

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- MilančeBGD
- Expert
Jeste da imam svojih obaveza ali stizem i ovo da uradim
Kad ne budem mogao ja cu reci
Znam da mnoge mrzi da se registruju, da prevode stranicu(mnogi ne znaju ni kako), pa im je lakse da zatraze.
I molim da mi se ne salju pp sa zahtevima, cim vidim o cemu se radi ide select i delete
Kad sam vec resio da pomognem vama, i odvojim vreme za postavljanje, skidanje, pakovanje, kacenje i postovanje sertifikata i key-a, ne moram da odvajam vreme na brisanje poruka iz sanduceta koje je veoma veoma malo i uvek mi je preko 90% popunjeno...

Znam da mnoge mrzi da se registruju, da prevode stranicu(mnogi ne znaju ni kako), pa im je lakse da zatraze.
I molim da mi se ne salju pp sa zahtevima, cim vidim o cemu se radi ide select i delete
Kad sam vec resio da pomognem vama, i odvojim vreme za postavljanje, skidanje, pakovanje, kacenje i postovanje sertifikata i key-a, ne moram da odvajam vreme na brisanje poruka iz sanduceta koje je veoma veoma malo i uvek mi je preko 90% popunjeno...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Resio sam sam da pokusam da dobijem sertifikat, i zanima me samo zasto se
录入串号 182393
已完成 182099<<< ovaj broj ne pomera, tj koliko je zahteva procesirano?
待处理 294
i da li je uopste moguce ovako dobiti sertifikat ili mora onaj nacin preko postovanja? Ajde ja za svaki slucaj ako mi ne uspe da ostavim moje podatke:
E71
354855023227423
Hvala unapred....
录入串号 182393
已完成 182099<<< ovaj broj ne pomera, tj koliko je zahteva procesirano?
待处理 294
i da li je uopste moguce ovako dobiti sertifikat ili mora onaj nacin preko postovanja? Ajde ja za svaki slucaj ako mi ne uspe da ostavim moje podatke:
E71
354855023227423
Hvala unapred....
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 22. Apr 2009. 02:39
kinezi odradeshe poso... jeste da rade sve od plastike ali rade i ozbiljne stvari... nego kad sam skinuo sertifikat nece da mi odradi nijedan program tojest on sertifikuje ali kad ocu da instaliram na mob, kaze mi da je sertifikat isteko... da li ima veze to shto imam "windows 7" na kompu ili je neshto trece ???????????????

sad sam pokushao da sertifikujem program za drugi mob na istom winowsu i uspeshno je odradio i instalirao program na mob... shta moze da predstavlja problem?

sad sam pokushao da sertifikujem program za drugi mob na istom winowsu i uspeshno je odradio i instalirao program na mob... shta moze da predstavlja problem?
chiken_018,instaliraj program sa kojim na samom tel potpisujes aplik. Program se zove S60SignSIS v2.0.
Pored ovog imas i program SignSIS v1.03 koji je jos manji i sa kojim je veoma prosto potpisati aplik.
Pored ovog imas i program SignSIS v1.03 koji je jos manji i sa kojim je veoma prosto potpisati aplik.
Poslednja izmena od Fox u Sre, 22. Apr 2009. 18:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
-
- Slučajni prolaznik
- MilančeBGD
- Expert
-
- Slučajni prolaznik
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 22:56
MilančeBGD,care,hvala puno!Lepo ja rekoh da si bas ekspeditivan 
Sljaka sve ko podmazano
Ali ipak imam jedno pitanjce..Kljuc je 55555 zar ne?Odradim ja to,napise mi da je sertifikovano,posaljem program na telefon( u ovom slucaju XPlore v1.3) i krene on da instalira,medjutim pre samog pocetka instalacije izbaci mi error,kaze nesto "requested application request not granted".Zasto mi se ovo desava?Koristim Xsign2.0,sve uradim kako je receno na sajtu tvog kolege Miloša..
Hvala unapred!

Sljaka sve ko podmazano

Ali ipak imam jedno pitanjce..Kljuc je 55555 zar ne?Odradim ja to,napise mi da je sertifikovano,posaljem program na telefon( u ovom slucaju XPlore v1.3) i krene on da instalira,medjutim pre samog pocetka instalacije izbaci mi error,kaze nesto "requested application request not granted".Zasto mi se ovo desava?Koristim Xsign2.0,sve uradim kako je receno na sajtu tvog kolege Miloša..
Hvala unapred!
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14