Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Uglješa, moras u podesavanjima iskljucis active stand-by i onda ga ukljucis. Nakon sto to uradis upalice ti se active stand-by bez onih stvari koje si iskljucio.

Uglješa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2008. 15:49

Post od Uglješa »

Uradio sam tako i uspelo mi je sa share-om.Ali kako se ovo drugo radi sa rom patcher-om?Gde se nalazi folder patch?

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Taj folder patch ti se nalazi na memorijskoj kartici, samo u slucaju da ti je telefon hakovan. Ako nije onda ne mozes nista uraditi.

Uglješa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Uglješa »

Kako da ga haknem?Skinuo sam neke app ali nisam siguran treba odraditi.Imam : Drakkarious,Hacks (9.1),Hacks (9.2)+
Koji je najbolji način?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Uglješa, evo ti tema o hakovanju i u prvoj poruci su ti postavljene metode hakovanja. Ako ti nije tesko prelistaj temu jer ima dosta korisnih informacija o hakovanju starijih i novijih verzija softvera.
Tema: viewtopic.php?t=12736

kvaka22
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 18. Dec 2007. 06:30

Post od kvaka22 »

evo prodje 5 meseci otkako imam N82 i ne vide nista od slabosti koje sam citao ovde po forumu narocito po pitanju maske i kamere,verovatno nije najbolji fon koji je ugledao svet iz nokia fabrike ali svakako najfuncionalniji i najkompletniji
ne bih sada da nabrajam mislim da bi bilo suvisno,eto cisto da napomenem, drzao sam u rukama i radio na njima i N95 i E71 i mogu vam reci dobri su ali neka hvala ovaj je bolji mozda su lepsi ali ne i bolji

pozz svima sjajni ste kao i uvek

Starday
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Jun 2007. 15:57

Post od Starday »

Glava mi je otekla trazeci u ovih 107 strana kako da zakljucam poruke, da im se ne moze pristupiti bez sifre ... i ne nadjoh nigdje. Mora da sam negdje propustio... :wacko:
Da li bi mi neko pomogao?
Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Moras da instaliras neki programcic recimo Advanced Device Locks.
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Starday
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Starday »

Uh, skinuo sam ga sa neta ali kaze da ne mogu da instaliram posto je unsigned. I imam i dodatne fajlove i objasnjenje procedure kako da to sve sredim, ALI ja nemam usb kabl, a pise da je potreban. Da li se to moze nekako uraditi preko bluetooth-a?

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Moze,ali prvo moras da hakujes tel.a za to ti treba usb!posle toga uzivaj u caroliji zvanoj Symbian :)
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Starday
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Starday »

Jel sramota da pitam da mi objasnis kako da ga hakujem ili da me uputis na neki link za to?
(Kupicu danas kabl.)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

oxigen, Koliko je Symbian "carolija" danas,to je relativna stvar.(morao sam da prokomentarisem)
Starday, Pogledaj malo iznad,IDzO je vec odgovorio na tvoje pitanje.
P.S.Ja mogu da razumem da ljude mrzi da listaju desetine/stotine strana,ali da pogledaju bar istu :uhuh:
Slika

Maxim89
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 25. Apr 2009. 17:05

Post od Maxim89 »

ja kao da sam retardiran jel moze neko da mi objasni kako da ubacim microsd u n82, evo vec sat vremena se zezam oko toga i ne vredi vec me stomak zaboleo od muke :wacko:
pokusao sa svih strana da je ubacim, ali jednostavno ne lezi. kao da je podeljena particija za microsd na 2 dela ne znam kako da je ubacim unutra?

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

nacrtano je na zastitnom poklopcu od kartice. Pre nego sto otvoris zastitu namesti karticu isto kao na slici i posle je samo stavis i zatvoris zastitu.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

Maxim89
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 25. Apr 2009. 17:05

Post od Maxim89 »

sad sam provalio bilo je nesto crno plasticno unutra, to sam izvadio i sad moze microsd unutra.
:)

Edit: jos jedan problemcic, skinuo sam neke programe i pesme sa sajta i rade, onda sam skinuo neku igricu cisto da probam. radi instalacija, pise instalacija kompletirana, i ja posle toga ne mogu da nadjem nigde gde je to instalirano?
sta da radim? probao sam i na phone memory i na card memory da snimim ali opet nigde nema .

>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Da li neko zna zbog cega kada udjem u neku apl.i idem na pomoc izbacuje mi memorija puna?!a ima rama 86 i roma 87mb slobodno!
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Uglješa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Uglješa »

Što se tiče ovog ROMpatcher-a,
Svaki put kad ugasim telefon kao da se restartuje patch,kad ga upalim opet mi se pojavi Search Internet...probao sam da stavim u rompatcher-u "add to auto" i opet isto.
Da li to mora tako ili nešto nisam dobro odradio?

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Uglješa, koliko sam i ja primjetio svaki ces put kad upalis telefon morati pokrenuti patch i ugasiti i upaliti stand-by da bi search nestao. Nisam nasao nikakvo drugo rjesenje.

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

Koji web browser koristite za N82? Rekao bih da ni ugradjena aplikacija, ni opera mini ne podrzavaju sve internet protokole...treba mi neki koji moze da prikaze ceo sajt, kao i na pc-ju.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ja obično koristim ugrađeni browser i nikada nisam imao problema, takođe nisam imao problema ni sa Operom. Možeš da probaš SkyFire.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Odgovori