Au evo ga ovaj C905 8GB je prava stvar za ljubitelje multimedije.Zaista lepo i pohvalno od SE.Nista preterano novo a opet znacajno za korisnike koji zele da zabiljeze svaki momenat.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
ja sam licno veeeliki fan SE-a ali u poslednje vreme ne vidim uopste neku logiku pri izbacivanju novih modela... C905 - ''kralj multimedije'' ima 8Mpx a video kao na nekim staaarim modelima... plus ovi silni novi modeli koji su svi isti... C901, C903... o jeftinijim modelima i da ne pricam...potupno beskorisno...
Na jednom ruskom sajtu je izašao mini review Idou-a, koji pored već standardnog predstavljanja media playera pokazuje i camera interface, koji je po meni lepo odradjen!
Review možete pogledati >>OVDE<<
Zna li neko planira li Se da izbaci mozda neke smartphone-ove nove? ili i dalje misle da se fokusiraju samo na kamere i multimediju i tako te neozbiljne fonove...
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby
Nemanja^, mislim da će biti oko 350 evra početna . Inače C901 (Fillipa) mi se sviđa još od kada je najavljen, i pored W995 mi je najbolji dumb telefon koji je SE izbacio u poslednje vreme.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
definitivno ce da bude naslednik xperie i mislim da ce biti WM platforma a ne android kako neki nagadjaju...Sto se tice idou-a mislim da je SE dosta zakasnio sa njegovim izbacivanjem jer se nokia pored n97 sprema da izbaci jos 1 TS telefon a za kompanije Samsung-LG necu ni da komentarisem...Idou za sad igra na kartu dizajna+dobre kamere(mislim 12 mpx kamere) ali isto tako on treba van papira i da se pokaze kao dobar telefon... Ako Se promasi ovu priliku t oce ih skupo kostati.....mogli su eventualni da naprave IDOU na andorid platformi to bi im bio veliki +
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.