Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
danas sam se "igrao" sa prijateljevom nokiom n 95 8 gb . cackao sam oko camere...pokusavao da namjestim najbolje moguce performanse al mi je rezolucija isla samo do 640x320 (mozda ja nisam znao)...jel neko zna sto ne moze vise? btw kad slikam slika mi se nije bitno da li je landscape ili portrwt uvijek okrene samo na pola ekrana a ne na citav...u cemu je prob??? tnx ppl
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Mirko BGD, moguće je uz HelloOX.1.03...
jedino ti treba certifikat za tvoj telefon da bi sign-ovao ovaj program... kad ga instaliraš samo ga pokreneš i on sam sve uradi... tj. automatski hakuje telefon... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
punke priključiš ga na mass storage
uzmeš map sourece
označiš mapu
u onom programu
ideš na učitavanje mape sa kompa na mon
on ti nadje garminXT uredjaj ako je instaliran kako treba
ideš samo na ok ili več šta i to je to
uzmeš map sourece
označiš mapu
u onom programu
ideš na učitavanje mape sa kompa na mon
on ti nadje garminXT uredjaj ako je instaliran kako treba
ideš samo na ok ili več šta i to je to
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
tnx
e ljudi koja je zadnja mapa sa svim ukucanim putevima posto sam ja skinuo neku SCGRoute a nema upisana obilaznica oko bg i jos neke stvari..
e da poceomi je tel kad god hocu nesto da instaliram bilo da je tema ili neki program on mi ispise Certificate error Contact the application supplier! sta bi to moglo da bude i kako da resim????

e da poceomi je tel kad god hocu nesto da instaliram bilo da je tema ili neki program on mi ispise Certificate error Contact the application supplier! sta bi to moglo da bude i kako da resim????
punke, moras da je sertifikujes, pogledaj ovu temu
viewtopic.php?t=14568
procitaj je i sve ce ti biti jasno
viewtopic.php?t=14568
procitaj je i sve ce ti biti jasno

HTC Legend
Kad stoji Expired certificate dovoljno je samo vratiti datum na telefonu. Kada stoji Certificate error, applikacija mora da se signuje. Kada stoji Certificate error, app maybe newer, or not yet signed (ili tako sta), onda pomeriti datum u telefonu unapred.
Ili hakuj telefon (onda se ne moras drndati oko sertifikata), a evo ti tema o tome pa je procesljaj i sve ce ti biti jasno o cemu se radi: viewtopic.php?t=12736
Ili hakuj telefon (onda se ne moras drndati oko sertifikata), a evo ti tema o tome pa je procesljaj i sve ce ti biti jasno o cemu se radi: viewtopic.php?t=12736
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●