Motorola K1 ili Motorola V3 za jednu mladu damu?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Maslačak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Mar 2006. 19:36

Motorola K1 ili Motorola V3 za jednu mladu damu?

Post od Maslačak »

Znam... :dry:
Ali, jasno mi je stavljeno do znanja da želi jedan od ova dva, isključivo.

Zaista ne poznajem Motoroline telefone. Pomozite mi da makar odaberem za nijansu pouzdaniji telefon. Gospođica nije zahtevni korisnik, pozivi i poruke, alarm, pokoja fotka koja će ostajati u galeriji fona i to je to.

Hvala unapred na bilo kakvoj sugestiji. :)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

K1 je bolji svakako naročito zbog ext memorije, kamere i sl ali je V3 (narocito pink) mnogo "ženstveniji"
Podjednako pouzdani sa istim manama (flat cable) mozda zbog masovnosti i velikog broja servisa i delova je bolje uzeti V3
8)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Maslačak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Maslačak »

Hvala, gameforce.
K1 ima nešto bolje opcije, a vidim da može da se nađe i crveni, tako da se "ženstvenost" ne dovodi u pitanje.
Mene brinu ti softverski problemi, ne znam kako se ovi telefoni nose sa njima. Koliko sam razumela, softveri se mogu redovno apdejtovati ili...? :unsure:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Realno, najslabija tacka im je softver kao sto si rekla... Ja sam za K1, bas fensi, i malo manje bagova :) Al V9 bi bilo najbolje da mozes uzeti :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Maslačak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Maslačak »

V9?

Isplati li se V9 za toliku razliku u ceni? Stabilan softver?
Jos jednom napominjem da vecinu dodatnih funkcija devojka nece koristiti. :wacko:

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Maslačak,i jedan i drugi model su bagovati po pitanju sw i to se tesko moze izbeci.Mislim da je doplata do v9 prevelika pogotovo imajuci u vidu da si napisala da bi se tel koristio za pozive,sms i poneku fotku.
Ja vise 'naginjem' ka K1,mislim da je ipak bolja kupovina od v3-ojke. :wink:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Zasto ne bi uzeo v3i uz neku minimalnu doplatu dobices slot za mem karticu tako da ce ta mlada dama moci i da ubaci mp3 pesmice.... 8)

P.S. kod motorolinih modela uvek ima 999 onih koji su zadovoljni i 999 onih koji vise nikad neceda uzmu motorolu....mog druga je naprmer v3i odlicno sluzila mada tacmo je to za sftwer ali ako se menja tj flesuje na 5-6 meseci onda neces imati problema.Inace moja majka je imala v3 i posteno je otiso u penziju. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Maslačak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Maslačak »

Hvala svima na sugestijama. :)

Fox, apsolutno se slažem sa tobom.
dimi89, nije problem slot i memorijska, ima ih i K1, brine me ovo za flešovanje. Se to radi u kućnim uslovima ili...? :oops:
Ts, ts, ts, a sve zbog atraktivnog dizajna i fenserice. :angry:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

maslacak mozes i u kucnim uslovima nije bas toliko komplikovano a i mozes na 5-6 meseci da izdvojis 600 dinara za flesh softwera... 8) Posto si birao izmedju K1 i V3 mislim da je V3i najbolje resenje jer je preslikan V3 a i malo je vise fensi(moje misljenje) i ako pogodis neku lepu boju toj mladoj dami nece biti kraja radosti.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Maslačak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Maslačak »

Hvala puno, dimi89.
Pošto sam biraLA između K1 i V3, pogledala sam malo specifikacije ostalih Motorolinih modela.
Možda ubedim gospođicu da pruži šansu i Motorola RAZR maxx V6-ici, naišla sam na pozitivne kritike, a ostali bismo u istom fazonu, zar ne? Mislim da se doplata od nekih 30 evra isplati.
Šta vi mislite?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

pa ako ti mislis da nije problem doplata od 30 onda ok razlikuje se to od coveka do coveka(mislim na novcane mogucnosti)....i nije neka razlika u ceni izmedju v3i i v6 a ima malo razlike u specifikacijama(veci displey,bolja kamera,3G.....) mada sve ovo zavisi od onog kome je telefon namenjen jer mozda njoj ne znace te opcije ama bas nista....Moje misljenje i dalje ostaje da je v3i najbolji izbor.... 8)

P.S. vredi procitati komenate za svaki telefon jer iz njih mozes da saznas mnogo detalja...naravno uvek ima onih koji pisu gluposti i koji nikad nisu zadovoljni a sa druge strane oni koji su uvek ocarani nekim telefonom pa ga precenjuju.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Maslačak, sve te Motorole koje si navela se flešuju u kućnim uslovima sa kablom koji dobiješ uz telefon.
Postoje mnogobrojni sajtovi koji nude i originalan Moto i adaptiran sw tako da to apsolutno ne predstavlja nikakav problem.
Ujedno ti originalni softveri su obicno i najstabilniji u radu.
Kad smo kod stabilnosti softvera, ako ti se ne dopadne jedan, jednostavno ubaciš drugi za 5 minuta i to je to.
To možeš raditi beskonačno mnogo puta dok ne budeš (ili ona) zadovoljna sa tim koji je unutra.
Neizbežno je da ćeš flešovati telefon nekoliko puta dok ne pronadješ onaj koji ti odgovara, mada znam mnoge kojima originalni sw najbolje "leži"
Sve je stvar ukusa kao i izbor telefona uostalom
Zar ne?
:wink:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Maslačak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Maslačak »

Još jednom, hvala svima na savetima.
Kupljena je Motorola k1 danas, misija ispunjena. Donekle.

Imam još jedno pitanje. U kutiji(originalnoj) je bio samo telefon, silna uputstva na više jezika i punjač. Nikakve slušalice, memorijska, ništa CD. Fon je kupljen u jednoj poslovnici našeg renomiranog lanca prodavnica. Na testu telefona videh šta sve sadrži pakovanje i želim da znam da li vredi da idem da reklamiram i tražim dopunu paketa. :x

Hvala.

Mobimaniak
Banned
Pridružio se: Pon, 11. Maj 2009. 00:13

Post od Mobimaniak »

Ja bih isao,a ti ako imas viska evrica da dokupis,ne moras ici. :D

Moj savet ti je da svakako odes.

Pozdrav!

Maslačak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Maslačak »

Stvar je u tome što nisam sigurna šta sve ide u standardnom paketu jer je naznačeno da se oprema razlikuje od regiona do regiona.

Mobimaniak
Banned
Pridružio se: Pon, 11. Maj 2009. 00:13

Post od Mobimaniak »

Pa ne mogu da garantujem,ali mislim da si barem slusalice obavezne u svakom regionu :lol:

Cek jel sa Srbiju uopste ide telefon?Ili samo uputstva?
:lol:

Malo se salim,proveri,tj sacekaj odgovor iskusnijih clanova foruma pa vidi sta dalje :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Slusalice i CD bi trebala da dobijes, to je deo standardne opreme svakog telefona pa tako i tog koji si uzela. Mem. kartica bas i nije tj prilicno cesto zakinu. E zato ja kad uzimam telefon u prodavnici insistiram da novu kutiju i nov telefon otvori predamnom tako da nema sta da nedostajes, sve je tu sto je proizvodjac zapakovao jer tesko da ce ti trgovci moci da nabave te nalepnice sa hologramima :wink:
Sve u svemu, trk u prodavnicu koliko vec sutra i trazi slusalice i CD. Za mem. karticu ces morati da se otvoris jos malo, srecom danas nisu skupe tako da...

Odgovori