Medjutim posto sam se iznervirao i kupio drugi telefon dok je ovaj bio u servisu (a bio je mesec dana jer su ga tek iz treceg puta popravili kako treba, tj. 2 puta sam im ga ponovo vracao na popravku) taj mi vise nije ni bio potreban pa sam dao oglas da ga prodam...
I naravno posto je tel. kupljen od ovlascenog uvoznika- Roaminga, imam za njega sve kompletno, papire, kutiju, svu opremu... ja ponesem sve to i izblamiram se nevidjeno!

Naravno telefon koji sam ja predao u servis je imao upravo onaj imei koji pise u papirima i na kutiji, što znači da su u servisu PROMENILI IMEI ILI MI UVALILI DRUGI TELEFON!
E sad, ja nista nisam posumnjao pri preuzimanju jer telefon spolja izgleda isto i ima ogrebotinu na potpuno istom mestu (verovatno su stavili moju masku) a uz to i dzojstik je malo nekako tvrdji nego sto bi bilo normalno, kao da je stvarno menjan...

Uglavnom pitam se zašto bi promenili imei, da li to uopste moze da se uradi ili su mi uvalili drugi telefon?

i šta ja sad da radim, šta mi savetujete, da ih posaljem u 3 P.M. ili da tražim da mi vrate moj telefon a uzmu ovaj ili da mi izdaju neki papir kao da sam od njih kupio polovan telefon kojim garantuju da je legalan ili šta?

imam srecom njihov racun za popravku sa pecatom al na njemu ne pise imei nego samo model... i imam kutiju sa papirima za telefon koji sam ja predao njima na popravku...