Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor Muzika na Trenchtown festivalu

Svi ljubitelji Trenchtown festivala imaće priliku da tokom festivala, kao i nakon njega, skidaju muziku preko opcije Bez limita u okviru servisa Telenor Muzika.

To znači da osim odličnog provoda i koncerata u prirodi, festivalska zanimacija od ove godine postaje i opcija Bez limita upravo jer omogućava da se sadržaj vaših omiljenih izvođača nađe i na vašem mobilnom telefonu, u samo nekoliko jednostavnih koraka. Sve informacije o servisu i načinima aktivacije možete pronaći na adresi wap.telenor.rs/muzika

Podsetimo, deveti po redu regionalni muzički festival Trenchtown biće održan od 30. aprila do 2. maja u prelepom prirodnom okruženju nadomak Palića. Na Glavnoj bini nastupiće: Laibach, Darko Rundek i Cargo Orkestra, Edo Maajka, Belga, Kanda Kodža i Nebojša, S.A.R.S, Petrol, Sajsi i Pionir 10. I na ostale dve bine nas očekuje veoma interesantan program. Na Terasi će se smenjivati kvalitetni regionalni DJ-evi: Siniša Tamamović, Zero, Vladimir Aćić, Max Demand, Jan Nemeček, Arszenik i drugi. Na Rege bini nastupiće: pevač Gideon Zinger, pevačica Lioness Fonts i MC Deadly Hunta sa Kenny Kulture aka DJ Governmentom (iz King Original Sound Systema), UNAffected Sound System, bend Zagastic, grupa Conquering Lion, 3Duby Sound System, Wadada Sound System...

Prateći program biće sastavljen od projekcija filmova, performansa, promocija, radionica, debata…

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a širom Srbije (kao i preko njihovog sajta (www.eventim-yu.com), u Bilet servisu i IPS-ovim prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu. Cena jednodnevne ulaznice iznosi 580, a kompleta 1450 dinara.

Lokacija održavanja festivala je Etno kamp, koji se nalazi u Horgoškoj šumi i predstavlja posebnu oazu prirode - samo dva kilometra od Palića i kilometar i po od mađarske granice.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp kapaciteta 600 mesta (jedno mesto = jedan šator) i parking koji sadrži 600 mesta za posetioce i 100 za goste i medije.

Festival i ove godine organizuje FOKUS Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo iz Subotice.

Više informacija na: http://www.trenchtown.org
iPhone 6 Plus

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Sve je to lepo.
Ali sto se tice opcije Bez limita,ja ne mogu da se iskajem sto sam je nedavno aktivirao.
Svi sadrzaji su DRM zasticeni.Tako da
...sadržaj vaših omiljenih izvođača nađe i na vašem mobilnom telefonu
,je ustvari-nadje i ostane samo tu,na Vasem telefonu. :dry:
Razumem strah od piraterije itd.Ali je po meni ta promocija :dry:
Toliko.
Slika

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

cale, pa to je sasvim normalno,i telenor je nekome platio pravo da koristi tu muziku...normlano je da ce je prodavati sa drm zastitom!!!
D500&E71

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Mislim da su to puno puta napisali da je muzika drm zasticena, ali me cudi sto imaju kanal na tjubu kad svako moze da skine mp4 video i konvertuje ga ( lupam, zato sto je muziku ionako lako naci googlanjem, samo treba preciznost i obicno dodam ekstenziju kad pretrazujem ). Pitam se gde je logika, al ajde
Nokia Lumia 630

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Logika je ta da sve to sto skidas je u principu nelegalno. .
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Ma sve ja to razumem.
Ali pored tolike piraterije,nazalost,mislim da je ta promocija van pameti.
Toliko P2P programa,warez site-ova,muzike u izobilju.Sto bi se neko pretplacivao na takvo nesto.
Ja iz neznanja,priznajem.Za ostale ne znam.
Slika

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Korisnika djuice@rs od sada možete pratiti i preko Twitter kanala na adresi http://twitter.com/djuicers i gotovo trenutno dobiti najsvežiju informaciju.

:wink:
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Sad moj život ima smisla. :roll:

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Daddy Yankee, pošteno si me nasmejao. Odavno nisam procitao bolji fazon, svaka čast. :-):-):-)

For the record: nemam ništa protiv korisnika đusa. By the way, šta je twitter?

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Twitter, očigledno neka vrsta bloga. Ne vidim što bi se smarali telenor vijestima (koje obavezno sadrže istorijat firme, zaključak kako su najbolji i sl.) na tom twitteru, kad možemo lijepo da se smaramo ovde. :unsure:

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

twitter je socijalna mreza sa rastom clanova brze nego facebook... i meni je zgodno da imam novosti vezane za telenor na twitteru, kao i nadam se, svim telenor korisnicima koji koriste twitter... A vi hejteri...sta cu, ima vas vise... :)
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

eto, da citate twitter znali biste da je rok za prijavu za promociju "10 para minut" do 1. maja... smao ne znam da li se tu racuna i prvi maj?!?!?! :unsure:
::luv phonez::

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Vidiš da te je sad Twitter zbunio. :unsure:

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

djuice@rs napisao:Korisnika djuice@rs od sada možete pratiti i preko Twitter kanala...

:wink:
Ovo još nisam nigde video da neko priča o sebi u trećem licu, ali dobro. Meni je smešno sad za tako lako što prave u 10 različitih boja, a sigurno će se lepši pol zalepiti za roze ako i nju planiraju :lol:
Nokia Lumia 630

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Ekskluzivna ponuda Telenora samo u Knez Mihajlovoj 24:

Telefoni (dostupni i uz Kombinuj pakete):
Nokia 8800 Gold Arte
Nokia 8800 Carbon Arte
HTC Touch HD

Dodatna oprema i uredjaji:
Sony Ericsson Bluetooth ručni sat
SanDisk Micro SDHC 16GB kartica sa USB čitačem
Sony Ericsson Bluetooth auto speakerphone
iPhone 6 Plus

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Mora da su i cene ekskluzivne,ipak je to moj bajo Knez Mihajlova...
Taman cu sada sva tri da uzmem i odoh u Strhinjica bana na kaficu,ooops pardon porucicu jedan Moet! :lol:
D500&E71

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

E gde ste ranije, bas prekjuce se obavezah na novu dvogodisnju vernost uz Samsung b2100 umesto da sacekam 8800 Carbon Arte! Bas sam se smorio :smutny:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

au koja cena... :lol:

ala deru, to je haos... ekskluzivno je samo to što imaju samo u jednoj radnji, valjda tu najviše ovaca dolazi... inače se svi ti telefoni već davno nalaze u prodaji kod mts-a... :roll:

sramota jednom rečju...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Akki napisao:i... inače se svi ti telefoni već davno nalaze u prodaji kod mts-a... :roll:
Vidi se da skoro nisi ulazio u mt:s poslovnice :uhuh:
BTW zbog svog notornog menjanja platforme oni su trenutno dobri jedino za zaobilaženje .... u širokom luku....

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

pa ne prodaju se mts paketi samo u mts poslovnicama... ima ih davno kod partnera... :wink: piše u mts promocijama... dakle, sledeći put malo više pažnje na času :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Odgovori