Nokia 6220 classic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

Super Sayian sigurno radi i bez kredita samo mu duze treba da nadje satelit. to je inace taj asisted gps koji za brze pronalazenje pozicije iskoristi obicunu mrezu i skine koji dinar. sigurno moze da se iskljuci i onda ce satelit traziti par minuta.

doxxdo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Apr 2009. 08:17

Post od doxxdo »

Super Sayian napisao:Ljudi sta god radili nemojte slucajno da se z*****te da upgratujete softwer!!
Mislim da gresis,up date software je opcija kojom se poboljsavaju neki nedostaci tel. ja takodje imam verziju 4.13 koja donosi poboljsanja zvuka radia,music playera i cistiji je razgovor da kazem odlican,sto se tice fotoaparata i kamere sve sto je bilo od opcija sa verzijom 3.23 sve su prisutne i sa verzijom 4.13. savet:da se ne bi maltretirao sva podesavanja vezana za fotoaparat i kameru stavi na opciju auto i sve ce funkcionisati super.mislim da si se zbunio i stekao pogresno ubedjenje,koje kao takvo ima stav a nema validni argument!!!p.s.zbog tvog stava tripujes sve koji nisu upuceni,a ovo je moja dobra volja da argumentima objasnim da trip nije ni postojao.

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

doxxdo, pitaj igora,nemam neke stvari na kameri nisam se zbunio i ljudi pocinju da me nerviraju kad mi neveruju :| izgleda ko da sam neki ludak -.-
Zligor, ma i kad nemam kredita nece da nadje,sta treba da ga ostavim 1 sat da nadje satelit... ma ajde molim te :/
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

doxxdo
Novajlija
Novajlija

Post od doxxdo »

mozda te igor tripuje,al da konverzacija ne predje u svadju,evo mog komentara,ja isto imam nokia 6220classic i jos jednom ponavljam imao sam verziju software3.23 dva tri meseca i sve od opcija sa tim softwareom je prisutno i sad,nemam razloga da lazem,zum ima samo kod fotoaparata koji je takodje automatski,a kod kamere da rucno zumiras dal je moguce...a i nije ni cudo kako su sve crnili tel.te maska te skripi...a sad su presli cak na software,cudo su ljudi. garmin:ako iskljucis assisted gps satelite hvata zavisno od slucaja tu pre svega mislim na to gde se nalazis na otvorenom ili u stanu kuci itd,meni je iskljucen assisted gps i u proseku da uhvati signal treba mu 4,5 minuta,i onda ne skida kredit,ako je ukljucen assisted gps onda satelite hvata max do 30 sekundi,i kad ih locira assisted gps se gasi tj vise nije u funkciji,tako da na osnovu tog vremena dok locira satelite tvoj provajder ti i obracunava troskove a to je 20,30 para za svako ativiranje garmina.p.s.ako hoces da hakujes tel. tu sam da pomognem

>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

doxxdo, alo decko ja nista ne tripujem niti mu sta govorim decko se sam zalio ja mu nisam verovao on mi je pokazao sta ja tripujem???????? Mojde da padne ovde peglanje 8) all ozb ne uzimaj me u usta ako ne proveris nesto! znaci batali me patetike! Pozdrav! Inace decko stvarno nema stabilizaciju! po meni je 3.06 puno bolji sw sto se svega tice! imam tel 1 god VRH ne skripi nista to je to kada uzimas prvu seriju :lol: :lol: :lol:

doxxdo
Novajlija
Novajlija

Post od doxxdo »

jos jednom jasno i glasno ponavljam update sluzi samo za ispravku nekih funkcija,a one koje ne menja njih ne brise.sigurno je da zadnja 2 update nista nisu dodavala i isto tako oduzimala vezano za kameru i fotoaparat.jer svi tekstovi o ovom telefonu kazu da je to najbolje na telefonu.to sto je on tebi pokazao da nema neke opcije na tel.sa ver.4.13 ne znaci da su sa update obrisane,mozda ni sa ver.3.23 nisu bile.posto si i ti izgleda jedan od mnogih koji prikaci fon na net pa ide odma na update a pre toga ne proveri koje on inovacije donosu i u kom segmentu tvoj problem,slobodno malo idi na google pa proveri koje inovacije donosi verzija 4.13.znaci nigde se ne spominju bas nikakve promene vezane za kameru i foroaparat.vec sve izmene vezane za 4.13 su poboljsanja tona tel,tona playera itd.a za to sto si napisao u predhodnom postu je veoma nekulturno bilude jedan

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

doxxdo, ti to meni? 8) ps tel je vrhcina svima savet kamera je vrh sw takodje kvalitet maske je sjajan bar nekima kao i meni znaci nista ne krcka itd tel je vrh! :wink: Ko zeli savet oko njega moze na pp a i ovde u temi nije problem i kompetetni ce odg jerkan ,millan i ja nas troje ga imamo vec duze vreme ja oko 1 god skoro tako da ga u glan znam :-D :lol: :lol: :lol: :lol:

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

doxxdo, ti si moj idol... Prvo sto uradim kad kupim telefon ga unistavam jedno mesec dana da sve provalim o njemu pa tek onda update(ako ima) I ja sam mislio da kad se updatuje softver da se nesto poboljsava ali ne ovde je totalna suprotnost raspali 4.13 mi unisti telefon :disgust: :chytry:

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Super Sayian, nije ni shvatio da ti zaista nemas stabilizaciju koju ti ni ja nisam verovao da nemas ali decko izgleda ne zna to da shvati!Kamera jeste sjajna nema sta ali lik ko da nece da ukapira neke stvari! :wink:

>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Super Sayian, postavi shotove brate koliko sam ja shavtio tebi sam stabilizacija fali? aj postavi slike da vidim sta ti fal za stabilizaciju sam video juce ali ostalo? 8)

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

doxxdo, zamaras me sa takvim pitanjima,ne moram nikom da se pravdam pa ni tebi ja znam sta se desilo sa mojim telefonom i molim te nemoj vise da spamujes jedne te iste poruke :uhuh:

Igor88bg, postavicu u toku dana :wink:

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Super Sayian, ne rece u toku kog dana :lol: :lol: :lol:

sopran87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 29. Mar 2009. 17:21

Post od sopran87 »

E ljudi a ako instairam dosta aplikacija za ovaj telefon oce raditi sporije? Kakva su vasa iskustva? el se primecuje razlika? Igor88bg, budi objektivan moim te :-)

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

sopran87, jok postavio sam video klip kak radi postavicu ga opet znaci NAPUCAN do bola : http://www.youtube.com/watch?v=cRPnGILsc6Q

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

Ej a kakvi su ti ovi efekti? Mislim jel ti je ovo defaultna tema pa njeni efekti ili si sam ubacivao efekte?Btw, cool video :wink:
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

wasssup, to se zove extra napucana 6220 cak sam stavljao image win xp-a u nju i radilo je :lol: :lol: :lol:

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

Haha, svaka cast!!! 8) I ja sam u pocetku punio N78 sa svim i svacim i razne modove stavljao, ali sad me kao pustilo to :D
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

wasssup, i mene :D ovakvog kakav je na klupu takav je i nakon 4 mes :D znaci untouched :D :lol: :lol: :lol: Smorilo me vise pa mi bat traje 3 dana komotno evo da je izdrzao sada do 12.30 h noces usao bi u 4 ti dan ovako samo 3 dana :D :lol: :lol: :lol:

Zmaj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 05. Sep 2004. 09:27

Post od Zmaj »

Ljudi ove slušalice HS-47 što idu uz telefon su blagi užas! Je l probao neko druge slušalice ili je fazon u slabom pojačalu telefona? Recimo zvuk na N70,pogotovo na radiju je primetno jači.
Born to be wild!!!

sopran87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 29. Mar 2009. 17:21

Post od sopran87 »

E da, dobro pitanje, i jel postoji neki fazon da kad uzmem druge sluske da mogu da imam i kontrole za pojacavanje i smanjenje zvuka, javljanje i slicno?

Odgovori