mozda necu dobro da objasnim ali kad je telefon u stanju mirovanja ja ne mogu da ga pokrenem sta god da stisnem on se nejavlja to jest ekran ne reaguje sem dok ne izvucem mehanizam i vratim onda mogu da ga koristim to jest upali se ekran i mogu sve da koristim dali on jednostavno sve ugasi ili ja treba da nesto podesim ????
hvala hvala jos bi ja mnogo sta pitao ako neko zna gde mogu da skinem koju igru i neki novi panel ako nemoze da ovde postavi link nek posalje na moju adresu hvala unapred !!! day14031981@hotmail.com
Day, oko panela ne mogu da ti pomognem, ali probaj googlanjem "Xperia panels download" što se tiče igri --> Pogledaj moj post na prethodnoj strani. Ono što ti treba slobodno pitaj, tu smo da pomognemo...
momci sjajni ste hvala vam od srca evo danas sam ugradio i navigaciju Garmin i mogu vam rec da radi fantasticno satelit me pronadje za 3 sekunde neznam dali je to ok ali sam odusevljen za sad me konstantno odusevljava ovaj telefon nadam se da ce se tako i nastavit
NemanjA^, slažem se, ali developeri sa xda su uzeli WM6.5 beta i customizovali je, tako da su sada ti romovi bug free. Evo ja koristim wm6.5 ima vec 3 nedelje i ni jedan bug nisam primetio, a mob mi radi mnoooogo brze nego sa 6.1. Sto kazu, dovoljno je da udjes u file explorer i udjes u direktorijum windows pa da vidis za koliko ce da ga otvori. Kada sam imao 6.1 trebalo je jedno 15 sekundi sigurno, sada to radi odmaK
nemogu da kazem nista u vezi WM6.5 za sad koristim WM6.1 naravno da mi se svidja 6.5 i precu cim se malo bolje ove radnje usavrse jako je tesko doc do dobrog servisa jedva sam nasao za navigaciju ali mi j drago ako 6.5 jos bolje radi jer ocigledno ce ga sve vise usavrsavat na nase zadovoljstvo
Day, da bi ubacio WM6.5 rom u tvoju xperiu, ne treba ti nikakav servis, radnja i sl. To sve ti možeš da uradiš na veoma prost način. Ja sam bio totalni laik za WM i uz malo čitanja čas posla sam rešio problem. Sve što ti treba imaš na forumu xda developera!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.