Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Za karte imas temu o GPS pa tamo pitaj koja je zadnja verzija mape.
Tema: viewtopic.php?t=7222
Tema: viewtopic.php?t=7222
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 19. Okt 2007. 19:19
Moguće je da si ga delimično zaključao ili da si zaključao određeni deo protoka. Za sva ostala pitanja koja želiš da postaviš, učini to u ovoj temi :
viewtopic.php?t=11739&postdays=0&postor ... &start=140
viewtopic.php?t=11739&postdays=0&postor ... &start=140
Nokia Lumia 630
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
imam jedan mali problem sa ovim modelom.dakle preko gprs-a popalim web npr ebuddy ili pak im+ i kada dodje poruka mob se restartuje.p1 je carski po tom pitanju jer sam mogao da ga silujem sa netom koliko hoću a ovo čudo samo reset ako ima neki chat program.inače mislio sam da je do vibroa jer i program ima vibro kada dodje pp na msg pa sam i to isključio ali i dalje isti problem.sw je otključan hello i sl a i najnoviji je update.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Jedno pitanjce i nadam se da ce mi neko pomoci. Dakle problem je sa mms porukom koju ne mogu da izbrisem iz inbox-a. Ja sam prijatelju poslao jedan mms i o mi je na taj mms i odgovorio mms porukom. Posle par dana ja sam izbrisao iz Gallery tu sliku koju sam mu posalo mms-om i kad sam hteo da obrisem sve poruke iz inboxa, on nije mogao da izbrise taj njegov odgovor meni, vec izbacuje poruku "General:Already in use". Sta bi to moglo da znaci, kako da obrisem taj mms? Hvala na pomoci unapred
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Mirko BGD, nema razloga da to ne uradiš a ima nekih prednosti, kao što je nešto duže trajanje baterije i stabilniji wifi i GPS.. Ima na netu spisak poboljšanja ali sad pišem sa moba pa ne mogu da ti postavim link, ali google ce ti reći.

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***