Ja nisam ni video da stoje te nove cene. Koliko se ja secem te cene su i bile, mada moze se i ne secam dobro.
Na kraju krajeva ne koristim nijedan od ovih paketa, ali sustina je da veeeliki broj korisika ne zna na kom je paketu i vec je nekoliko godina na istom, pa su sada povecali uspostavu sa 1,5 na 2,9... sto je kakao rece Daddy Yankee, LICEMERNO.
Ja da ne procitam ovde,ne bih ni znao za ta poskupljenja/pojeftinjenja.
Zar im je stvarno tesko da posalju barem SMS,ako ne pismeno,u vidu obavestenja o poskupljenju/pojeftinjenju."Bitno" je da mi stizu kojekakve gluposti vezane za promocije nekih prodavnica za koje prvi put cujem,niti me interesuju.
I sto rece Daddy Yankee, "I kakav sad Standard?"
Standard i Porodicni paketi su bili prvi paketi koje je imao Mobtel u ono vreme. Po default-u, kada nov korisnik kupi prepaid karticu, on koristi Standard paket. Tako je to bilo nekada. Danas ih vise niko ne koristi jer su jako nepovoljni. Znajuci to, Telenor je snizio cene bas tih paketa da bi na taj nacin pokazao korisnicima kako oni, toboze, snizavaju cene i prate konkurenciju. U principu, Telenor nista ne gubi a korisnici nista ne dobijaju. Sve se bazira na tome da se eto prica da se nesto radi i menja kako ne bi bilo "Na zapadu nista novo".
A kako moze da se kod telenoraca proveri koja se tarifa koristi , ima li neki kod ili se mora zvati centar ?
Minimum 75% korisnika pogotovu starijih ljudi kao i onih koji imaju vec deceniju mobtel karticu nemaju pojma koja su tarifa a dopuna pukne istog dana kad se i uplati .
Mozes da proveris i preko interneta na maticnom sajtu Telenora. Ja sve sto mi treba zavrsavam upravo tako. Lako je, jednostavno, dostupno, brzo i (sto je mnogima bitno) besplatno. Pored toga sto mozes da vidis koju tarifu koristis, mozes istu i da menjas i da prilagodjavas kupovinom tarifnih dodataka. Jako korisno i na tome skidam kapu Telenoru.
MSI, TELENOR i PAKOM predstavljaju rešenje za potpunu mobilnost - MSI X320
Najnoviji MSI X320 notebook baziran na Intel Atom procesoru i debljine samo 1,5cm omogućava fantastične performanse korisnicima koji znaju da cene savršen spoj dizajna i perfekcije po izuzetno pristupačnoj ceni, a pritom žele internet pristup sa bilo kog mesta u Srbiji
Biznis Prenesi su tarifni paketi napravljeni upravo za potrebe malih preduzeća, sa željom da uštede vreme i novac. Ukoliko se besplatni minuti i SMS poruke ne potroše tokom meseca, mogu se iskoristiti u naredna tri.
Svi pozivi se tarifiraju 60+1 (prvi minut plus svaki naredni sekund).
Uspostava veze se naplaćuje sa 2,9 din. U besplatne minute i SMS uključen je samo nacionalni saobraćaj, bez međunarodnog i roaming usluga.
Napomena: nepotrošeni besplatni minuti u tarifnom paketu "Biznis Prenesi" se gube ukoliko korisnik pređe na neki drugi tarifni paket ili "Prenesi" tarifni paket različite vrednosti.
svecano objavljujem da sam se vratio na Telenor za sada pri pejd ali verovatno ce biti uskoro postpejd prenesi dali 1000 ili 500 jos cemo da vidimo nadam se da ce me neko sada ovde vise voleti jao obozavaoci moji tako vas volim .,?!
Znaci interpunkcije na kraju recenice... sigi, pa zar ne beshe ti nesto pljuvao po Norvezanima? Mene ako pamcenje sluzi, u nekoliko si navrata rekao, Telenor nikad vishe, makar bankrotirao. Eh, kako se vremena menjaju
vremena se menjaju ali sluzbeno samo da nesto prebace i od 1 sam kod njih , ako mene pamcenje dobro sluzi ti si reko nikada post pejd a znakovi samo za tebe i ostale fanove i obozavaoce
Naše tržište je toliko dinamično i toliko se stvari menja iz meseca u mesec da je prosto glupo postaviti neki čvrst stav u smislu "nikad Telenor" ili "nikad MTS" ili "nikad prepaid/postpaid" i slično. Ja sam koristio sve tri mreže do sada, što naizmenično, što paralelno. Lovim promocije i popuste i tako... Trenutno mi je primarna Telenor postpaid kartica ali sutra ko zna...
Na kraju krajeva, ako ovo dodatno oporezivanje debelo lupi po džepu, možda ostavim telefon da hvata prašinu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.