Tutorial: Firmware hack na s60 3rd telefonima
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Ma ko šiša podatke,sad mi opet fon radi normalno,nije više pretrpan.Drago mi je što mi je ostao srpski jezik koji sam ubacio preko Nemesisa.
Fox,da skinem prečice sa active desktop-a mi treba samo HelloOX?Jel bolje sa 1.03 ili 1.04?
Edit: Super Sayian,ako baš hoćeš video evo ga
How to hack your S60 device on ALL firmwares: http://www.youtube.com/watch?v=SEPr4JwERcw
Pretraži you tube ima još načina.
Fox,da skinem prečice sa active desktop-a mi treba samo HelloOX?Jel bolje sa 1.03 ili 1.04?
Edit: Super Sayian,ako baš hoćeš video evo ga
How to hack your S60 device on ALL firmwares: http://www.youtube.com/watch?v=SEPr4JwERcw
Pretraži you tube ima još načina.
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
Kako bi mogao da ubacim nove fontove? Nasao sam na nekom sajtu ali nece da radi. Evo sajta http://shaagy.wen.ru/SYMBIAN.html
telep gde se mogu naci patchevi?
telep gde se mogu naci patchevi?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Fontove ubacujes tako sto prvo instaliras FontRouter.Naravno trebas da imas hackovan tel.Zatim skines fontove,pa udjes npr u x-plore i extrahujes taj font ( koji je formata .ttf ) u E:/Data/Fonts i restartujes tel.To je ceo postupak.Ako hoces da povecas font onda udjes u x-plore i u E:/Data/Fonts stani na fajl FontRouter.ini pa onda klikni na br 8 spusti se dole i pronadji ovo : ZoomRatio=132
ZoomMinSize=0
ZoomMaxSize=50 i tu samo izmeni ono sto ti pise,a standardno pise ZoomRatio=100
ZoomMinSize=0
ZoomMaxSize=46.Ja sam stavio kao gore sto sam prvo naveo jer meni tako odgovar na E61i,a ostali nek sami vide.Posle klikni na back i pa save i restartuj tel i to je to
ZoomMinSize=0
ZoomMaxSize=50 i tu samo izmeni ono sto ti pise,a standardno pise ZoomRatio=100
ZoomMinSize=0
ZoomMaxSize=46.Ja sam stavio kao gore sto sam prvo naveo jer meni tako odgovar na E61i,a ostali nek sami vide.Posle klikni na back i pa save i restartuj tel i to je to
Note IV N9100 dual
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
ja uopste nisam mogo da istaliram HELLOOX 1.03 jer mi je javljao neki problem oko sertifikata.Pokusao msa sa univerzalnim hackom ali mi telefon mnogo koci.Zna neko u vemu je problem.Telefon je N76 i skinuo sma aplikaciju za sertifikovanje i milance (naravno kobi drugi
mi je odradio sertifikat i poslao.
P.S.Odavno nisam koristio N76 pa nisam u toku sa ovim novim hakovima inace kod starih cim ti se pojave nove partice znaci hack radi i to je to.Kako znate da je hack uspeo kod ovih novih metoda?

P.S.Odavno nisam koristio N76 pa nisam u toku sa ovim novim hakovima inace kod starih cim ti se pojave nove partice znaci hack radi i to je to.Kako znate da je hack uspeo kod ovih novih metoda?

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- dimi89
- Mobil manijak
REinstalirao sam univerzalni i instaliram sam Hello 1.01 i radi ali i dalje nece da instalira neke potpisane aplikacije javlja:Cannot install constrained(ili tako nekako) by certificate.
Ajde sad da vas vidimo sta je u pitanju ?

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
dimi89, neće da instalira potpisane aplikacije? Pa ako su potpisane za neki drugi IMEI naravno da neće da ih instalira... Ako nemaš nepotpisanu aplikakciju, a hoćeš da je instaliraš kod sebe instaliraj na telefon program FreeSigner i ukloni potpis koji je u programu koji hoćeš da instaliraš...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- dimi89
- Mobil manijak
Hvala ninolina totalno sam zaboravio da moram da koristim za programe Freesigner....to je to resio sam problem.A sto se tice hacka odradio sam 1.03 verziju i u exploreru mi ne pokazuje SYS folder vec samo u nekom modo exploreru koji se instalirao sa hack porgramom.
P.S. i dalje su mi lakse one manual verzije hacka...ne znam zasto ali tako mi se cini.Izgleda "stara skola" kod mene sto se tice symbiana.

P.S. i dalje su mi lakse one manual verzije hacka...ne znam zasto ali tako mi se cini.Izgleda "stara skola" kod mene sto se tice symbiana.