Igor88bg, pa valjda zato sto obicnih n95 ima sve manje novih na trzistu pa im i cena stagnira (tj ne isplati se nasem prosecnom prodacu/sverceru da ide ispod neke cene),dok 8gb ima jos dosta novih,a i dolazi ih jos iz inostranstva pa ima prostora za nivelaciju...
haralampije, Cena novog HP iPaq 914c je oko $370.
Sad,preracunaj koliko je to evra,u kakvom je stanju,sta od opreme dajes uz njega i to je to.
Ova cena je sa full pakovanjem.
cale, to je cena u US. Kod pakoma je 41.990 din. (oko 440-450 eur). Kod "divljaka" je verovatno oko 20% jeftinije daklem oko350 eur, sto je malo vise od $370.
Ma imam full opremu, kutiju, garanciju... Sve zivo! Znam da je po radnjama toliko, ali mene interesuje kao nekoga ko nije preprodavac za koliko bi mi ga neko uzeo?
E da telefon je nov novcat, samo sam ga upalio pri kupovini da proverim mrtve piksele (kojih nema )...
Znamtomas.hokenberi da je to u US,zato sam i stavio cenu u $-ima.
Znaci haralampije,po meni,mozes slobodno traziti 400eur.Mislim da je to realna cena.
Pa,sa srecom!
@haralampije, ne vredi druze da pricamo o bateriji n82,to je subjektivna stvar.Zavisno ko koliko koristi fon.Imao sam original Finsku 82,i meni je toliko trajala,a tebi drugacije i to je to.Poz..
Dancsi, evo sad gledam ovde na oglasima su oko 100 evra 6 meseci stari i odlično očuvani, ako daješ full opremu probaj prvo sa 95 pa ako se niko ne bude javljao smanji cenu.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.