Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Jeste da se nisam par meseci "druzio" sa Symbian-om,ali se poruke "Unable to install a protected application from an untrusted supplier" nesto i ne secam.To mi se desava od juce.
Telefon je "hacknut",te mi nije jasno o cemu se radi i kako problem da resim?
Da napomenem,radi se o app. Foreca Weather v1.2.2,v1.3.1 i 80% ostalih.

Telefon je "hacknut",te mi nije jasno o cemu se radi i kako problem da resim?
Da napomenem,radi se o app. Foreca Weather v1.2.2,v1.3.1 i 80% ostalih.

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
cale, to ti se desava zato sto tip hacka na fp2 nije potpun i neke aplikacije jednostavno nece da se instaliraju.Jesi iskopirao installserver patch i pokrenuo ga preko rompatchera?Ako jesi,oprosti se od tog programa. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Demian, za Symbian 9.x koliko je meni poznato takva aplikacija ne postoji. Ali postoji aplikacija koja te ogranici na 5 min, ali da me ubijes pojma nemam kako se zove, pokusacu da iskopam. Uglavnom fora je da na 4:30 zapisti prvi put, na 4:45 drugi put, na 4:55 poslednji put i na 5 prekida. Nisam siguran, jer je nisam koristio, da li moze da se svede i na manji broj minuta.
Opet neprovereno, ali mislim da se zove 5-min Talk ili tako nesto
Opet neprovereno, ali mislim da se zove 5-min Talk ili tako nesto
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ne mogu nikako da instaliram operu u telefon,nijednu verziju.Nekad prije sam je imao u telefonu(N95 8GB).U medjuvremenu sam formatirao memoriju i hackovao telefon.Sve ostale programe instaliram normalno
Takodje me,pored opere,muci i instaliranje facebooka.Zelio bih da mogu poslati fotografiju direktno sa telefona na svoju adresu na facebooku(preko gprs-a),kao sto to mogu odraditi preko "vox" aplikacije koja je vec fabricki instalirana u telefonu
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim... koristi opciju IZMENI..
Takodje me,pored opere,muci i instaliranje facebooka.Zelio bih da mogu poslati fotografiju direktno sa telefona na svoju adresu na facebooku(preko gprs-a),kao sto to mogu odraditi preko "vox" aplikacije koja je vec fabricki instalirana u telefonu
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim... koristi opciju IZMENI..
Pa sem mase informativnih ima nekoliko muzickih, izmedju ostalog i PINK zabavna muzika, nestom kolaznih, par filmskih, malo sporta... sve u svemo nekoliko dobrih kanala, ali kvalitet slike je extra, nisam znao da slika moze biti tako dobra...
Vredi probati!
E sad, kad bi mogli da se dodaju jos neki kanali...
Ja sam zadovoljan!
Vredi probati!
E sad, kad bi mogli da se dodaju jos neki kanali...
Ja sam zadovoljan!
Nokia e71
Чекај и има пинк?
А филмови имају превод?
И како се уопште хвата сигнал,јел користи гпрс?
Поздрав!!!
едит:сада сам видео да је бестбоу постоцао и видим шта треба за сигнал
А филмови имају превод?
И како се уопште хвата сигнал,јел користи гпрс?
Поздрав!!!
едит:сада сам видео да је бестбоу постоцао и видим шта треба за сигнал

Poslednja izmena od Godzilla u Sub, 30. Maj 2009. 05:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Moras malo pazljivije citati post koji je poslao bestboy... ne moze preko gps, moze ili preko 3g (sto nije besplatno, uglavnom) ili preko wifi.
Pink je samo muzicki kanal i to je jedini nas kanal, ostali se americki, ruski, kineski, francuski i sta ti ja znam koji. Imas neki kanal gde su stalno kaubojci, neki stariji fillmovi, a verovatno se zadesi i jos neki film negde.
Ne znam koji telefon imas, pa ako imas odgovarajuci symbian telefon i pripremio si ga za instalacije raznoraznih programa, probaj i ovaj, vec pomenuti program.
Pink je samo muzicki kanal i to je jedini nas kanal, ostali se americki, ruski, kineski, francuski i sta ti ja znam koji. Imas neki kanal gde su stalno kaubojci, neki stariji fillmovi, a verovatno se zadesi i jos neki film negde.
Ne znam koji telefon imas, pa ako imas odgovarajuci symbian telefon i pripremio si ga za instalacije raznoraznih programa, probaj i ovaj, vec pomenuti program.
Nokia e71
telep, тај сам и скинуо и нешто не ради.
Управо скидам неки други.
Ја нисам знао да постоји гоогле,шта је то?

едит:тај програм сам имао али није радио на камера дугме
сада сам пребацио на ц као пречицу и ради.
И зашто сада када држим мени дугме неце да покаже оно фабричко за активне апликације нго тек када искључим?
Управо скидам неки други.
Ја нисам знао да постоји гоогле,шта је то?

едит:тај програм сам имао али није радио на камера дугме
сада сам пребацио на ц као пречицу и ради.
И зашто сада када држим мени дугме неце да покаже оно фабричко за активне апликације нго тек када искључим?