iPhone 2G

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

lepo ja kažem,a i većina ostalih ponosnih korisnika ovog svetskog čuda:ajfon je ajfon,sve ostalo su sitnice :wink:

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

Ma nije nikakvo cudo, obican lepi dumphone koji ce mi dosaditi isto kao i svi ostali ako ga uzmem.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa sve je samo nije dumb :) Mogucnosti ovog uredjaja su sjajne, ako nekoga ne mrzi da se sa time bakce. Ako te mrzi, onda ce da dosadi kao i sve drugo. Mene odusevljava i to jos uvek ekran, ekran i ekran!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

Da budem iskren nisam ni ispitivao mogucnosti, cak ni teoretski :dry: :D Vidim da ima OS, ali kako stoje stvari sa aplikacijama u odnosu na symbian?? Mislim verovatno da ima dosta manje, ali opet?
Ne mrzi me naravno, bas bi mi trebalo nesto da me zaintrigira da se bakcem s necim posto na symbianu nemam vise sta :D

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

O veruj mi nema ih dosta manje (: Ima ih jaaaaako puno! (:
A sve je tako jednostavno (:
Preporucio bih ti da menjas 8)
iPhone 4.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Aplikacija sto se legalnog AppStore-a tiche ima oko 20k. Sto se ovih drugih preko Cydie i sl. tiche ima barem 3x vishe. Sto mu dodje reda 60k aplikacija, a to je otprilike i broj koji postoji za Symbian. e sad, kao i za Symbian 85% aplikacija su teske budalastine (citaj pokusaji autora da naprave "nesto") a 15% su stvarno dobre i korisne aplikacije. Naravno, kao i svuda, i ovde najveci broj cine igrice.
Mislim, sta da kazem kad sam ja 9 ekrana popunio samo free aplikacijama... SUMANUTO! Sad se bavim brisanjem onih koje ne koristim, i stavljanjem novih :D

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

miodrage, па ја не знам дал ти се телефон уопште покреће колико си га накрцао.
Шалим се.
И ја бих волео да имам толико апликација,али за симб чини ми се само неколико корисних. :wacko:
Мада како год,теби свака част. :lol: :lol:
Nokia 6220 Classic

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

Hmmm, ja sam stvarno kontao da aplikacija ima dosta manje. Mozda zato sto sam ih uporedjivao pre 2 godine :D

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Miodrage,ajd ako ti nije tesko napisi do desetak aplikacija koje najvise koristis,koje mislis da su ti najkorisnije i jednu dobru igricu :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

valdevit
Banned

Post od valdevit »

aplikacija!!???ja zaista nebih ovde da lupam cifru,al da sam napunio 3 strane baš onog što mi treba,bez preterivanja,napunio sam ih za mesec dana :wink: o igricama neću ni da pričam,toga ima na izvoz :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Aplikacije koje koristim STALNO:
AccuWeather - vrlo precizan, i u kombinaciji sa fabrickom iPhone-olikom aplikacijom daje odlichan izvestaj o vremenskoj prognozi
Fring i Nimbuzz - sve se zna
Facebook - treba objasnjenje ? :o :o
Sync ML i ZYB Sync - za sinhronizaciju kontakata sa www.ZYB.com a u istu svrhu samo za druge servere postoji My. Contacts Sync
Speed test - za merenje brzine protoka (www.speedtest.net)
iTranslate - sjajan recnik za 20-ak jezika ukljucujuci i nash
Birthday - podsetnik za rodjendane
i meni jos 2 sjajne aplikacije tj. bile bi sjajne kad bih uspeo da ih nateram da rade, a u pitanju su RDP (Remote Desktop Protocol) za kontrolu kompa preko iPhone-a a preko WiFi konekcije, a druga je Remote Pad - za kontrolu misha isto preko WiFi konekcije
Od igara, tu zaista ne znam koju prvo staviti, i sve zavisi od afiniteta, ali meni je Catcha Mouse sjajna logicka igra, kao i Brain teaser, Amber Tiles, i u poslednje vreme sve cesce korisceni Zynga Live Poker (onaj sa FaceBook-a)
Ako ima jos pitanja - sam tu!

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

miodrage
Да ли си испробао Coreplayer на iPhone?
види овај клип- http://www.youtube.com/watch?v=Sm0OqIrsLp4
Слобода или смрт

valdevit
Banned

Post od valdevit »

aplikaciju birthday tražim već duže vreme i verovao ili ne,nemogu da je instaliram,tačnije instaliram je,al džaba uđe,izbaci neki eror i izađe :disgust:
itranslate je dobar rečnik,al nikako da se setim da ga skinem na moj tel,a i ne vide da negde ima srpski :? :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

valdevit, ne znam, meni sa AppStore-a Birthday vrlo lepo radi. Sto se itranslate-a tiche, ima srpski i to potpisujem! I da, ja jos uvek NISAM jailbreakovao svoj telefon... nemam ni potrebe a ni vremena, i ovako mi sasvim lepo radi sve ono sto mi treba. Mozda mi malo nedostaju teme preko Winterboard-a, ali bez toga mogu lako. Ionako se sada prevashodno zezam sas WinMob.

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Za sve one koji volu FaceBook :D
http://iphone.facebook.com (takođe radi i na 5800, N97, Omnia HD i Satio (tj. Idou))
Nokia 5800XM

valdevit
Banned

Post od valdevit »

aaaa,ta fora :wink: pretpostavio sam da imaš legalan :wink: potrudiću se da nađem na netu i srpski,mada mi to za sad nešto nije polazilo za rukom,a i nisam se nešto baš trudio :P

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

valdevit, ja sam skinuo preko AppStore-a legalan u fullu, posve za dz i ima srpski u njemu!!!

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E hvala,Miodrage,skoro isto koristim i ja ove,a neke sam,sad i dodao ove tvoje :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

probajte igricu terminator salvation, mene je odusevila.
evo linka da pogledate kakva je : http://www.youtube.com/watch?v=IWDDPAmZd5k
ko ne uspe da se snadje za download neka me iscima na private, pokusacu da pomognem 8)
HTC Desire S

dima88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 06. Jun 2009. 23:45

Post od dima88 »

:) ovako...jedan rodjaka uskoro ide u New York na mesec dana i sad,ja bih da uzmem iphone...da li je moguce da mi ona tamo u apple store kupi iphone 3g 8gb i za koliko ?

Odgovori