Probaj oba pa viid koji ti odg.
Jerkane jel ti radi kucanje adrese u igo8 pc?
Meni sve radi osim toga.
Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjeno SPAMOVANJE razvlačenjem poruka od 2-3 reda na pola strane i traženje linkova ka warezu.
Sledeći takav post brisanje i poruke i naloga.
Cooomi, hvala, ajde probacu i sa tvojim fajlovima. Jer nebi stavljao 2.0 bas zato sto se svi zale
Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjeno traženje linkova i razmena wareza!
Ovo je legalan forum i tako će i ostati!
Sledeći put brisanje naloga BEZ UPOZORENJA!
Pošto se PONOVO ustalilo kao praksa medju forumašima da JAVNO traže i razmenjuju piratski software, moram da upozorim poslednji put.
Ovo je legalan forum i ne bavi se takvim stvarima.
Imate pp i Google pa tražite sami!
Svako traženje takvih fajlova na forumu DIREKTNO VODI BRISANJU NALOGA bez prava na žalbu.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
toda81, nikako ne mogu da nadjem neku odgovarajucu mapu.
Kupio sam danas qtek s200 i poceo sa WM avanturom. da ne duzim sa utiscima nije ovde mesto treba mi pomoc oko IGO navigacije. Ako bi neka dobra dusa htela da mi se javi na PP bio bih veoma zahvalan.
dimi89, nasao sam jedan za 4000,00 dinara Nokiin model.
Ako te interesuje javi se na PP. markosvaba, izgleda da ne mogu da se povezu 2 symbian telefona
dimi89, gledaj ovako.
ja nemam externi gps, vec sam nasao program extgps koji symbian mobilni uredjaj pretvara u externi modul. Na ovaj nacin sam uspeo da povezem nokiu 6220c sa qtek-om s 200, ali ne i 6220c sa e61. Na to sam mislio
Video sam na oglasima da jedan covek iz Subotice prodaje module za 4000,00 dinara. I to Nokia.
Pa ako si zainteresovan mogli bi da ga pozovemo pa zajedno narucimo po 1 (mozda bi dao popust).
u pitanju su noiini moduli.
Pozdrav!
Imam externi GPS i symbian telefone. Posto IGO8 ne moze na symbian modelima, postoji li Windows aplikacija koja radi sa IGO8 i externim GPS-om?
Hocu da uporedim kako IGO8 radi u odnosu na Garmin!
ikiM, nisi nas dobro shvatio. ja sam pricao o pretvaranju mobilnog telefona (koji ima integrisani gps) u externi gps modul.
Za to ti treba aplikacija.
Igo radi sigurno sa externim modulom.
Evo da pohvalim IGO8, danas sam ga malo njakao na putu SU-BG i po BG, i radi fantasticno. Ja sam odusevljen bio. Jedino sto mi se nije svidelo je sto mi je popio bateriju za 3 sata na HP-u...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.