Sale_M, o potpuno istom problemu sam ja pisao u temi za E61, a desavalo se i na N91. Jednostavno ne ucitava sav tekst preko default browsera!!! Sad idem preko Opere Mini i sve je u najboljem redu - sav je tekst tu i savrseno je prilagodjen displeju E61. Ne znam u cemu je problem sa Nokijinim browserom...
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Vincent, dobro je,poceo sam da se plasim da je svaki model koji kupim nesto felerican
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
jel ima neko problema sa 'jBakTaskMan'om???
izvalio sam da ima neki konflikt sa nokia prinstaliranim brovzerom,prvo sam mislio da jbaktaskman ima neki problem [povremeno se gasi],pa sam skontao da se gasi kada ukljucim brovzer...
danas sam istripovao da mi nesto nije OK sa fonom,jer mi u brovzeru desno dugme ne radi...
i potom skontam-kada su ukljuceni brovzer i jbaktaskman-u brovzeru mi desni 'hot key' ne radi!?
postoji li drugi slican program 'jbaktasman'u,jer mi se isti gasi i kada ukljucim garmin...
ja sam se tako presao kad je u pitanju to iztrcavanje oko isntaliranja svega i svacega. izadje novi softver za n95, ja potrcim kao i uvek, ubacim ga, a oni nista pametno ne odrade na njemu, nego samo zabrane hack, i sad ne mogu da instaliram sertifikovane aplikacije... uhhhh
U smart movie coverteru imas opciju da ubacis prevod,kad ubacis film i pre nego sto ukljucis da konvertuje ubaci i prevod i program sam nalepi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ko zna sta si ti to instalirao.U converteru ima opcija subtitles i pored toga polje LOAD ne mozes to da ne vidis.
Godzilla, ako ti je ta opcija obelezena ond ce ti automatski ubacivati titlove pod uslovom da se nalaze u istom folderu sa filmom i da imaju isto ime.
Ako te mrzi da preimenujes sve titlove odmah ispod onog kvadrativa FILE (gornji levi ugao) imas opciju load subtitles.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.