Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
cale napisao:
U samom telefonu imas vec preinstallirani reminder.
cale reci mi molim te gde se to nalazi?? Ja sam u imeniku stavio danasnji datum za rodjendan ali nista me na ekranu neizbacuje tj. neizgleda mi kao neki podsetnik tipa da mi zazvoni -obavesti na taj rodjendan.
<b>Tomas</b> - cime se covek inace bavis u zivotu? Imam utisak da bi se jaaako dobro snasao kod nekog od distributera ili operatera
Po Marfiju si verovatno inzenjer hortikulture koji priprema magistarski na temu"kako da vam procvetaju ruze"
ako bas nikako ne ide onda cu instalirat...ne bih ga punio programima koje i sam u sebi ima i sluze svrsi...da nije nesto u postavkama ili??
ne vidim ni ja u cemu je kvaka...kad zakacim jednu sliku pa na menu send i mogu...ukoliko ih zakacim 2,3,5 menu opcija za slanje mi je zasivljena???
win - windows mobile je pravljen da se puni programinma i da se posle mesec dana sve brise pa jovo-nanovo A sto se tice explorera doslo je do greske u predhodnom mom postu jer i meni nece da salje vise od 2 slike Uostalom ja taj preinstalirani explorer nisam ni koristio jer ne vidi registre bae ine mogu da ih menjam a to mi mnogo znaci za pojedine programe.Instaliraj lepo Resco explorer i uzivaj.
dimi89, znaci rescu explorer a ne resco photo viewer???
s tim explorerom provjereno mogu prebacivati vise fileova odjednom preko bluetootha???
e pa taj explorer je 7 day trial...ima li gdje cijele verzije moze i na PP bio bi veoma zahvalan!!!
pozdrav svima!!!
odnedavno sam postala vlasnica omnie i sve super ali imam jedan problem koji nikako ne mogu rijesiti!?
ne mogu spojiti mob s activesync...instalirala sam activesync s cd-a koji sam dobila s telefonom i nakon spajanja mi komp prepozna mob kao eksterni disk ali activesync ostaje siv i nista ne reagira...kako to rijesiti???
unaprijed zahvalna!!!
Dobrodosla ivonica i cestitam na odlicnom izboru.
Desni click na Active Sync-->Open Microsoft Active Sync-->File-->Connection Settings Chekiraj "Alow USB Connections","This Computer Is Connected To Automatic" i Open Active Sinc When My Device Connects".
Restartuj racunar.
cale, ako ga PC vidi kao USB pre ce biti da je Omnia u USB rezimu? Daklem na Omniji: Start->Settings->Connections->USB Connection Mode treba ukljuciti "Active Sync" umesto "Mass storage".
jupii rijeseno zahvaljujem obojici ali ovo drugo je zezalo....e jos jedno pitanjce...nasla sam net compact framework 3.5.msi velicine 33 mb...jel to taj koji ide unutra putem activesynca?...i ako je gdje ga instalirati...pretpostavljam na uredjaj ne na my storage???
dobri ljudi zahvaljujem!!!
e da jos nesto...zarko bi zeljela spb shell koji ne baguje...citam da dosta ljudi ima problema s tim...pa ako mi ikako mozete pomoci s verzijom ili jos bolje linkom za najbolju verziju..hvala Vam!!!
ivonice CF 3.5 je u .exe formatu prema tome povezes telefon sa activ syncom i pokrenes instalaciju i posle samo nastavis instalaciju na tlefonu...za takve stvari je preporucljio da se instaliraju na memoriju telefona.Barem ja tako radim.
P.S.Win ako ti jos treba resco explorer ili photo viewer javi se na PP bas sam skoro skinuo novu verziju...naravno braca rusi su se potrudili da ustedimo koji dinar Sto se tice mobileshella cale je vec pisao koje verzije ne baguju na omnii...ja samo znam na Coroni koje mi rade.
citala sam...koje ne baguje ali ako moze kakav link ili na mail da se ne zezne..jako bi to htjela samo me malo strah stavljati neprovjerene verzije...pa ako moze cale please!!!
Imam jedni pitanje,od kada sad kupio ovaj tel namam nekih problema,barem jednom dnevno ubaguje,ali i na to sam se navikao,zbog navigacije nisam radio Hard reset,ali me zanima dali je i kod isto,kad snimam neki klip,ton je ocajan,tj nije ocajan ali se glasovi ljudi cuju kao da suste,svoj glas na snimku ne prepoznajem!
Jel imate slicnih iskustava i kako ste ih resili !
Pozdrav svima Nenad
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.