sta 110 za k800,na cemu ste vi ljudi? evo ovde na sajtu nekoliko njih po 80-85 i prodaju se vec neko vreme....ne znam da li bi iko normalan dao 110 za k800
I ja sam se ovih dana malo raspitivao oko cene za SE K800 i jako su povoljne,naravno po kupce.
Dobar primerak se moze naci za 90-100,dok oni malo losije cuvani ili bez ful opreme se mogu pazariti i za 70.Mislim u nekoj skorijioj buducnosti uzeti sebi jedan.
Inace moj savet prodavcima K800 je da ako bas ne moraju da ne prodaju,jer telefon je zaista super i vredi vise nego sto se kotira na trzistu.Cak po meni je bolje telefon ostaviti pa za drugi (ako se vec planira kupovina drugog telefona) skupljati novac od nule.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Dancsi, popravka je preko 50 evra a vezana je za procesor nesto Godzilla, ne nema veze sa softwerom odavno je to reseno problem je hardwerske prirode!Sta mislite za kolko moze da se proda?
Koliko bih ja mogao da utopim svoju nokiu 6300,prednja maska u ocajnom stanju i kamera ne radi...1500din je popravak kamere i 20e originalna maska za nju...znam da bi retko ko to uzeo,mozda da ga popravim pa onda prodam -.-
Koliko vredi realno jedan htc tpuch diamond, koriscen je samo za poruke i za email, i call timer i duration je 00:00? ima sve od opreme garanciju godinu dana a ni nije sa glupog swisscoma, nego je narucen preko interneta? (tako da fakticki ima vazecu garanciju)
zato pitam jer ja ih dobjam po odlicnu cenu pa za koliko bi mogao prodati? ima cak i originalnu koznu futrolu sto znam da je retkost i kod uvoznika...
A znam da ovi koji kazu u oglasima da pisana garancija ja nazvao neku mladju, kad on kaze swisscom htc naravno uvek je ostvarljiva...blmblmblm...
yonderboiz
Мало је коришћен али је коришћен.
Ти крени са неком ценом која ти одговара па полако смањуј у складу са потражњом. Cooomi
180евра.Можеш да му замениш маску за 1200динара.Одличног квалитета.
bestboy, nevidi se da je koriscen. cak i lifetimer i call duration na 00 00. tako da bez ijedne tackice. Cak ima i jednu specijalnu zadnju masku, nije sjajna ali original htc, kosta ovako 40eur, koji ne hvata ni parsinu i znatno kvalitetnija nego taj stock...
Koliko mogu da dobijem za n78? Dobio je na poklon (hteo sam n82),nisam koristio ni minut,garancija dve godine kod distributera, full,postavio sam oglas sto puta,bez cene(dogovor) niko mi se nije javio,vidim da je u oglasima oko 160-170 ali zao mi da je dam tako jeftino,potpuno je nova
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.