Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
telep,kolega ne trci pred rudu niko nije rekao da n73 ima bolju kameru,a ti bi mogao mnogo korisnije da iskoristis svoj post,nego da pises samo da bi pisao
Poslednja izmena od Sale_M u Pet, 12. Jun 2009. 18:59, izmenjeno 1 put ukupno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Nemoj.... Jel me zezas?
Kako onoliki telefon kao sto je N73 moze da ima losiju optiku od manje K800?
Zar nije logicno ako je vec toliko velik telefon da onda ima i mesta da ugrade bolja sociva itd itd..
Sale_M napisao:
telep,kolega ne trci pred rudu niko nije rekao da n73 ima bolju kameru,a ti bi mogao mnogo korisnije da iskoristis svoj post,nego da pises samo da bi pisao
To nešto meni. Ko je rekao da N73 pravi bolje slike?? Ja sigurno nisam to rekao!!!!!!!!! Ne vidim po čemu je tvoj post bio konstruktivniji od mog.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Da ne citiram post iznad,lepo objasnjeno Godzilla,
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pošto ne mogu da nađem u pretrazi ovo što mi treba, molim vas da mi kažete zašto n73 (koji nije moj ali nema veze) svaki put kada se ulazi u "nova poruka" izbaci "MEMORIJA PUNA. OBRISATI NEKE PODATKE". Da napomenem da nema ništa od toga da je memorija stvarno puna. To tako traje recimo jedan dan i onda nestane kao da ga nije ni bilo. O čemu se radi?
Verzija softvera je V 4.0736.3.2.1 (valjda je to to)
danas iz cista mira mi se joystick nekako ukrutio i postao jako tvrd i nezgodan za manipulisanje,iako jos uvek odgovara ali mnogo tesko ide ...zna li neko sta da mu radim
dentomaster, meni se isto to desavalo s vremena na vreme na N73. Nisam mu nista uradio niti nosio u servis, jednostavno se sam od sebe vrati u normalu i onda isto tako se ukruti nakon nekog vremena i tako stalno...
tacno janka_88,evo ga, cas je ko sto je i bio, cas krut,a bez ikakvog razloga.Izduvavao sam ga na kompresor ali isto se ponasa.Mozda da otvorim i prednju masku(ima na youtube kako se skida) pa da se ocisti ili mozda podmaze??
dentomaster, jedino sto sam primjetio je da se vrati u normalno stanje kad ga malo ne cackam. Onda nakon malo duzeg cackanaj ukruti se opet. Ne znam to za rastavljanje jer ja za godinu i po dana koliko sam imao telefon nisam ni jednom skidao masku.
Imam problem....
Stalno mi prijavljuje memory full, a tel sam restartovao pre 2 nedelje....
kaze Memori in use 44MB
Free mem 165 kB
Image 0
Video 0
sound 0
.....Gde je moja memorija!!!
p.s. obrisao sam one cookie-e...
Hvala
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.