Nokia E71
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
znam to mi funkcionise, ali nece da mi upamti sifru i username tako da mi ih ponudi kada krenem da kuckam. na 5800 kada krenem da kucam svoj username (koji je djoxie) kada ukucam slovo d, pojavi mi se padajuci meni sa korisnickim imenom i kadf ga stisnem automatski se ucita i sifra. mnogo dobra stvar... potrebno mi je zbog secure sajtova. na 5800 radi, a ovde ne, bas cudno za jedan biznis telefon gde je to mnogo bitnije. nista, moracu to da im preporucim na zvanicnom sajtu da uzmu u obzir za novi firmware
::luv phonez::
Pozdrav svima.
Uzeo sam telefon preko Telenora. Za sada sam odusevljem! Danas je tacno sedmi dan kako mi traje bateriaj posle prvog punjenja. Da li neko moze da me uputi kako da povezem Bkuetooth Hands free na moj telefon? Od starog telefona mi je ostao Sony Ericsson BTHF, nadam se da moze da se poveze, ne kupuje mi se drugi. Ako neko ima neka konkretna pitanja u vezi telefona, tu sam. Hvala svima. Pozdrav.
Uzeo sam telefon preko Telenora. Za sada sam odusevljem! Danas je tacno sedmi dan kako mi traje bateriaj posle prvog punjenja. Da li neko moze da me uputi kako da povezem Bkuetooth Hands free na moj telefon? Od starog telefona mi je ostao Sony Ericsson BTHF, nadam se da moze da se poveze, ne kupuje mi se drugi. Ako neko ima neka konkretna pitanja u vezi telefona, tu sam. Hvala svima. Pozdrav.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Chedomil na Samsung tlefonima ima opcija da se iskljuci osvetljenje testature(bio je problem kod mog druga) mozda je neki program ili nesto poremetilo ta podesavanja(ako ih ima na tvom teleofnu) pa procackaj malo telefon. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
ljudi pomagajte,imam na nokiji e71 fw verziju 200.21.118 i terorise me.ne radi mi gps izmedju ostalog.jel zna neko kako da ga prebacim na 210....molim vas ako neko zna neka mi to objasni ili neka pise na brcha@drenik.net
Pogledaj upustvo >>OVDE<< ili >>OVDE<<
Samo trebas da proveris koji ti product code odgovara da ti se ne bi izmesala slova na tastaturi.
Neko ko ima tel. sa qwerty ce ti to bolje pojasniti, na sta da obratis paznju.
Samo trebas da proveris koji ti product code odgovara da ti se ne bi izmesala slova na tastaturi.
Neko ko ima tel. sa qwerty ce ti to bolje pojasniti, na sta da obratis paznju.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
kako cu saznati koji mi produkt kod odgovara.telefon mi je malo drugaciji jer nije pravljen za balkan i,porad abecede na tastaturi imam i nemacka slova.kad upisem *#0000# pojavi mi se
200.21.118
27-11-2008 (ok,datum)
RM-346
nokia e71-1 (276.06)
zato ne znam sta da radim....jedan prodavac tel. mi je rekao da ne menjam taj produkt kod.i kako mogu da saznam sa kojim produkt kodom mogu da ubavim fw verziju 210.21.006???
skinuo sam NSS i NSU al aj mi ti reci sta je najpametinje da uradim!!!hvala
200.21.118
27-11-2008 (ok,datum)
RM-346
nokia e71-1 (276.06)
zato ne znam sta da radim....jedan prodavac tel. mi je rekao da ne menjam taj produkt kod.i kako mogu da saznam sa kojim produkt kodom mogu da ubavim fw verziju 210.21.006???
skinuo sam NSS i NSU al aj mi ti reci sta je najpametinje da uradim!!!hvala
Product code mozes videti kada skines bateriju (pise ti Code:).
I kada budes radio apdejt kucaj taj kod. Onda se ne bi trebao menjati raspored slova na tastaturi.
Kakve sve probleme imas sa sw, da li si siguran da ti ne radi GPS, koji si program probao za navigaciju?
I kada budes radio apdejt kucaj taj kod. Onda se ne bi trebao menjati raspored slova na tastaturi.
Kakve sve probleme imas sa sw, da li si siguran da ti ne radi GPS, koji si program probao za navigaciju?
imam onaj program GarminXT.Skontao sam sve sto se tice njega ali od kad sam ubacio tj update-ovao softver sa 100.... na 200.21.118 nece da mi registruje satelite uopste.pokaze mi da postoje 3 satelita ali nisu aktivna (ne pokazuje mi koordinate).Generalno imam problem samo sa gps-om al me to strasno nervira.+ sto svi pricaju da je fw 200 ubedljivo najgori.iskreno,ne znam ni sto sam ga updejtovao sa 100 jer je radio kao lud.cuo sam da moze nekako da se hakuje i da se ubaci ova najnovija verzija...
Evo ti tema o hakovanju: viewtopic.php?t=12736
Hakovanje nema veze sa ubacivanjem nove verzije telefona.
Pa onda odradi apdejt sa tim produkt kodom koji ti je ispod baterije, ne bi trebalo da ti se poremeteti tastatura.
Hakovanje nema veze sa ubacivanjem nove verzije telefona.
Pa onda odradi apdejt sa tim produkt kodom koji ti je ispod baterije, ne bi trebalo da ti se poremeteti tastatura.
kad bi znao samo kakve sam gluposti citao u vezi tog hakovanja i koliko sam programa skinuo sa neta samo da bi mi proradi gps pao bi u nesvest. vidi sta sam sad uradio.uzeo sam produkt kod od nekog lika koji je na forumu ostavio ovo:
I saw big drama in some other forum when someone tried to post them. Might have been some Nokia place, didn't feel like being that guy
This worked for me: RM-346 EURO B1 Finland Gray Steel: 0558783
u NSS-u sam napisao ovaj produkt kod umesto mog i sad mi updejtuje novu fw verziju 210.21.006.videcemo kako ce da radi.sta mislis jer sam uradio dobru stvar????
I saw big drama in some other forum when someone tried to post them. Might have been some Nokia place, didn't feel like being that guy

This worked for me: RM-346 EURO B1 Finland Gray Steel: 0558783
u NSS-u sam napisao ovaj produkt kod umesto mog i sad mi updejtuje novu fw verziju 210.21.006.videcemo kako ce da radi.sta mislis jer sam uradio dobru stvar????
Nema na cemu!
Vazno je da su slova ostala kako je ispisano na tastaturi .

Vazno je da su slova ostala kako je ispisano na tastaturi .