Muzicki telefon sa dobrom kamerom,al jeftin
Muzicki telefon sa dobrom kamerom,al jeftin
Treba mi muzicki telefon(dobar zvuk ,veliki kapacitet memorije,dugotrajna baterija) i sa dobrom kamerom(al nemora nista preterano,oko 2 megapiskela sa video zapisom),sve ostale funkcije me manje,vise i ne zanimaju.Stvar je u tome sto mora da bude ispod 200 evra.
Razmisljala sam da mozda uzmem Sony Ericsson W810i,al ga bas i nema u prodavnicama(barem u Novom Sadu) i ne volim nesto Sony Ericsson,dopao mi se i LG KF510 ali on nije bas najbolja zamena za mp3 player.Koji telefon biste mi vi preporucili?Hvala unapred na pomoci!
Razmisljala sam da mozda uzmem Sony Ericsson W810i,al ga bas i nema u prodavnicama(barem u Novom Sadu) i ne volim nesto Sony Ericsson,dopao mi se i LG KF510 ali on nije bas najbolja zamena za mp3 player.Koji telefon biste mi vi preporucili?Hvala unapred na pomoci!
Godzilla, ,hvala na preporuci,al 5800xm je ipak mozda malo preteran za mene.Do sada sam imala samo jedan telefon,a to je nokia 3100 i evo traje vec 4 godine.Pre 5 meseci mi je otapala tastatura i nisam uspela da je nadjem,zato sam skinula masku pa se snalazim pomocu onih senzora.To je najizdrzljiviji telefon koji sam ja ikada videla,jedno 50 puta mi je padao ne sred ulice,samo mu je jednom napukla maska kad je lupio od prozor od skole pa se odbio i tresnuo od beton,baterija mu traje oko 6 dana ,prosto sam se nekako vezala za njega.Sad je vec krajnje vreme ze nov telefon.E sad polovan sigurno necu uzeti,a cak i polovan je dosta skup,deluje mi dobro LG KM710,ali nemam pojma koja mu je cena jer nema skoro nijedan muzicki LG u prodaji u Srbiji.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Isto tako imas i Samsung M3200 - jos i metal na njemu - trebalo bi da je jos izdrzljiviji + koriste B&O IcePower chip - provereno extra zvuk u sluskama!!
Mozda, s obzirom da volis da bacas telefon o zidove itd...
da pogledas Samsung B2100 - to neces tako lako da pokidas a pokriva ti i muziku sto je tebi ocigledno najbinije.
Mozda, s obzirom da volis da bacas telefon o zidove itd...

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Imao sam W910 i što se tiče zvuka je odličan, Walkman 3.0 radi svoj posao, slajder je dobar, kamera nije ništa specijalno, ali po danu se može upotrebiti. Sad je zaživelo i patchovanje A2 telefona, pa ako imaš vremena da se igraš sa tim možeš dodatno poboljšati telefon. Jedina zamerka je bočni deo koji je počeo da se guli posle 6 meseci.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)