iPhone 3G
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
mcoja moras naravno da ga otkljucas ali sad koliko se secam postoji problem sa najnovijim softwerom(imaju ga neki iPhonovi 3G) koji uopste ne moze da se otkljuca .Mislim da je u pitanju firmware 2.2.1 (to moze pouzdano da ti kaze luciferko ako se ne vara on je moderator na iPhone Serbia) mozes jedino da ga otkljucas sa Tirbo simom i ostalim sim zezancijama........a i gore imas post da je u USA pocela prodaja Sim free iPhonova mada cena im je astronomska barem za moj budzet......
P.S. miodrage moj brat je ubacio ovu prvu verziju bluetooth transfera jeste da ima bagova i da bukvalno sisa bateriju ali barem povremeno prebacimo neku slicicu ili pesmu tako da je koristan....
P.S. miodrage moj brat je ubacio ovu prvu verziju bluetooth transfera jeste da ima bagova i da bukvalno sisa bateriju ali barem povremeno prebacimo neku slicicu ili pesmu tako da je koristan....
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
dimi89, ako se ne varam i 2.2.1 FW je pao, tako da ga je moguce otkljuchati. Jedino sto jos nije otkljuchano to je dugo ocekivani FW 3.0 koji se pojavio samo u beta verziji, dok se finalna verzija ocekuje negde u junu.
Inache BT prenos ce da radi u 3.0 verziji.
Inache BT prenos ce da radi u 3.0 verziji.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- dimi89
- Mobil manijak
miodrage bas sam pricao sa bratom o 2.2.1 pa cemo da googlamo da vidimo dokle su stigli sa crakovanjem istog......
P.S. samo da dodam da sam na netu procitao(ne zvanicno) da se apple sprema da izbaci novi model iPhona...
P.S. samo da dodam da sam na netu procitao(ne zvanicno) da se apple sprema da izbaci novi model iPhona...

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Evo sad sam i ja gledao, ipak 2.2.1 nije unlockovan, samo je jailbreakovan. Malo sam umoran, pa mi mozak ne fercera najbolje. Sto se novog modela tiche, takve glasine sam i ja video ali za sada nista od toga. Ponavljam, ceka se veliki breakthru u junu kada izadje iPhone software 3.0
- dimi89
- Mobil manijak
evo posle mnogo googlanja po netu se prica da apple hoce sa novim softwerom 3.0 da izbaci i novi model iPhona i kazu da se apple uopste nece obazirati na konkurenciju i nove modele koje je izbacila kompanija nokia-Samsung ( da kao mi trebamo u ovo da poverujemo)........Samo mogu da kazem da meni ovo lici na mnogo naklapanja ili pisanja ko kome sta padne na pamet.Dok ne vidim ne verujem ! 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Nece moci ako nema SIM-free. Ja imam, i mene zabole. Pa znachi ja vidim da fon nesto brze radi za sada, a videcemo za ostatak. Sve ono sto pishe na netu - stoji!
EDIT:
Da ne dodajem novi post, malo sam procackao sistem, i zapazanja su sledeca: telefon brze radi, nije nesto preterano, ali se ipak oseti. WiFi ima nesto jachi signal, meni deluje da su lako promenjeni fontovi i grafika u telefonu. Neke sitne animacije su ubachene. Nazalost, BT i dalje ne radi kako bi zeleli, tj. nisam uspeo da ga uparim za HP-om. Koliko sam uspeo da nadjem na netu, BT ce moci da se koristi za A2DP slusanje mjuze, i za uparivanje 2 iPhoneta, ALI NE za razmenu file-ova, vec za recimo igranje igrica. OBEX FTP je i dalje izgleda onemogucen. Molio bih moderatore da ovo ostave ovako - jeb'o ih copyright.
MMS jos nisam probao, ali sada postoji. Landscape tastatura naravno lepo radi. E sad jos da docekam TomTom-a za iPhone i to je to.
EDIT:
Da ne dodajem novi post, malo sam procackao sistem, i zapazanja su sledeca: telefon brze radi, nije nesto preterano, ali se ipak oseti. WiFi ima nesto jachi signal, meni deluje da su lako promenjeni fontovi i grafika u telefonu. Neke sitne animacije su ubachene. Nazalost, BT i dalje ne radi kako bi zeleli, tj. nisam uspeo da ga uparim za HP-om. Koliko sam uspeo da nadjem na netu, BT ce moci da se koristi za A2DP slusanje mjuze, i za uparivanje 2 iPhoneta, ALI NE za razmenu file-ova, vec za recimo igranje igrica. OBEX FTP je i dalje izgleda onemogucen. Molio bih moderatore da ovo ostave ovako - jeb'o ih copyright.
MMS jos nisam probao, ali sada postoji. Landscape tastatura naravno lepo radi. E sad jos da docekam TomTom-a za iPhone i to je to.
- dimi89
- Mobil manijak
Koliko sma cuo nezvanicno 3.0 softwer je razbijen pre nego sto je izaso.Naima softwer je procureo od nekog beta testera i razbijen je 2 dana pre zvanicnog izlaska.Najavljeno je da ce za koji dan da objave prve krekove a posle i jellowsnow za ovu verziju.Tako da od onoga "nece mocida se otkljuca" navodno nema nista.
P.S. Takodje sam cuo da je moderator sa jednog srpskog sajta o iphonu vec razbio soj 3.0.....Nadam se da je sve ovo istina.

P.S. Takodje sam cuo da je moderator sa jednog srpskog sajta o iphonu vec razbio soj 3.0.....Nadam se da je sve ovo istina.
- dimi89
- Mobil manijak
Ja sam ti reko moje misljenje.Drndao sam iPhone mnogo puta i teleofn mi se stvarno svidja.Kao sto sam reko da ga prave sa rezolucijom 240x320 odmah bi ga uzeo jer ne volim basvelite TS telefone.99% sam siguran d se neces pokajati ako uzmes 3G iPhone. Naravno odluku mozes samo ti da doneses.Kamerica mu uopste nije toliko uzasna kao sto pricaju.Uzecu od brate neke slike pa cuda okacim da vidis kako ispadaju sa nekim programom sto je instalirao. 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Da slika je vrlo dobra, ali ipak ne toliko istinita. Najlakse je svuda traziti mane.
Za tu razbijenu verziju softvera ne znam, ali na iPhone forumima jos nista nisam video. Ono sto jeste razbijeno to je GM (Golden Master) verzija, a ne i ova zvanicna.
I moram da podelim sa vama jednu igru za iPhone, danas sam je instalirao i odvalio bateriju od igranja, jednostavno nisam mogao da prestanem, toliko je dobro sve odradjeno. Igra se zove Glyder, i predstavlja PilotWings za iPhone. Bezobrazno je dobro odradjena, a da izaziva zavisnost - to sa odmah video na sebi.
Ima na AppStore free verzija koju sam ja skinuo, pa ko zeli moze da proba.
Za tu razbijenu verziju softvera ne znam, ali na iPhone forumima jos nista nisam video. Ono sto jeste razbijeno to je GM (Golden Master) verzija, a ne i ova zvanicna.
I moram da podelim sa vama jednu igru za iPhone, danas sam je instalirao i odvalio bateriju od igranja, jednostavno nisam mogao da prestanem, toliko je dobro sve odradjeno. Igra se zove Glyder, i predstavlja PilotWings za iPhone. Bezobrazno je dobro odradjena, a da izaziva zavisnost - to sa odmah video na sebi.
Ima na AppStore free verzija koju sam ja skinuo, pa ko zeli moze da proba.