Najbolji touch screen telefon?
Najbolji touch screen telefon?
Koji je po vama najbolji touch screen telefon? Trazio sam slicnu temu i uopste je nema, a mislim da mnogima moze korisna da bude.
Zamolio bih da date misljenje koji je generalno najbolji, bez obzira na cenu, i koji je najbolji za ulozen novac, jer to su ipak dve potpuno razlicite stvari.
Razmisljao sam glasanje da ubacim, ali plasim se da ima previse telefona za koje moze da se glasa.
Zamolio bih da date misljenje koji je generalno najbolji, bez obzira na cenu, i koji je najbolji za ulozen novac, jer to su ipak dve potpuno razlicite stvari.
Razmisljao sam glasanje da ubacim, ali plasim se da ima previse telefona za koje moze da se glasa.
iPhone i novi HTC modeli, mada stizu novi TS modeli iz svih vodecih kompanija pa prava trka tek pocinje. 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Ono sto me nervira kod Iphona, a i kod HTC-a je da ni jedan model nema glupavi blic. Pa zar je to toliko tesko staviti? Pogotovo kod TS telefona, jer to su sad sve samo nisu telefoni. Telefon je samo jos jedna od "dodatnih funkcija" maltane, i bez veze je sto nema blic.
Uzevsi to u obzir, mislim da samsung i8910 omnia HD ima najbolji touchscreen telefon. Takodje SE xperia ima dosta dobar tel, jest da ima "samo" 3mp kameru, ali barem ima blic ako nista drugo. Ali ipak bih prednost dao omnii HD
Uzevsi to u obzir, mislim da samsung i8910 omnia HD ima najbolji touchscreen telefon. Takodje SE xperia ima dosta dobar tel, jest da ima "samo" 3mp kameru, ali barem ima blic ako nista drugo. Ali ipak bih prednost dao omnii HD
Jeste bzvz, ali treba shvatiti da ti WM imaju primarne funkcije za obavljanje poslovnih zadataka, a tek posle multimedije. Takodje u velikom broju tekstova se namece zakljucak da kamera uopste nije ni potrebna na tim poslovnim telefonima, jer vecina kupaca tih modela su poslovno orjentisani ljudi koji za fotografiju mogu priustiti drugi uredjaj.
Od kada sam i ja poceo razmatrati kupovinu WM uredjaja uopste ne gledam kakva je kamera i da li ima LED.
Od kada sam i ja poceo razmatrati kupovinu WM uredjaja uopste ne gledam kakva je kamera i da li ima LED.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Pa dobro, mozda jesu to telefoni za obavljanje "poslovnih" zadataka, ali sam siguran da ... barem 50% ljud koji kupe takav telefon, kupe za najobicnije koriscenje, zezalice itd...
Meni je kamera bitna na telefonu zbog spontanosti. Negde si sa drustvom recimo, uvece izadjete, i hoces da uhvatis neki momenat. Ajde ne mora da bude ni neki super kvalitet, ali da bare stave glupavi blic.
Meni je kamera bitna na telefonu zbog spontanosti. Negde si sa drustvom recimo, uvece izadjete, i hoces da uhvatis neki momenat. Ajde ne mora da bude ni neki super kvalitet, ali da bare stave glupavi blic.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
iPhone ima sigurno najbolji ekran osetljiv na dodir. Odziv, rad sa njim, kvalitet slike - bolje jos nisam video. Sto se drugih elemenata tiche, svi znamo koliko je ogranichen, cak i sa novim softverom koji sam sinoc stavio (review dat u odgovarajucoj temi). Na tim poljima dominiraju neki drugi telefoni - recimo Omnia, 5800...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Ne mogu da kazem koji je najbolji ali evo da malo iskombinujemo: Nokia N97(symbian)--HTC MAX 4G( Windows)--Apple iPhone 3GS(MAC ili koji vec)....Definitivno best Buy je po meni LG KS20.Za 200 evra(sad mu je cena jos niza) dobijate super telefon.Tako da se ne bi slozio da je 5800 Best buy kao sto su neki naveli. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Kad odes na pancicev vrh da skijas videces da li ce ti i nos biti od pomoci
Zato predlazem da za skijanje koristite neki drugi telefon inace docicete u situaciju da gledate kako vas zove ili vam salje poruku neka osoba od koje ste bas ocekivali poziv a ne mozete da se javite ni da odgovorite na poruku 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Meni recimo hardverska tastatura nije toliko potrebna, jer ne kucam poruke toliko cesto, a pogotovo ne recimo email-ove. Zbog toga mi omnia HD deluje trenutno kao savrsen telefon. To jes', savrsen ako ne uzmemo u obzir cenu. Po halo oglasima vidim krece se 650 evra nov telefon sa garancijom. A to je vala previse...