GPS navigacija
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Cooomi, e ovako. Izaberes prvo SCG route i nadjes svoju ulicu ili sta vec. Izaberes route tool i onda pravis rutu polako se do granice. kada dodjes do granicnog prelaza izaberes u opadajucem meniju (ispod File,edit...) sledecu mapu i tako nastavis. Kada si sve izrutirao povezes telefon i zatim na transfer, stikliras rutu i posaljes na telefon.
E sad na telefonu ukljucis garmin. na 5.00.50 odmah te pita da li hoces da uvezes GPX, to potvrdi i zatim odi u alate, up.mojim podacima, rute. Ako se tu ne nalazi zeljena ruta u up. mojim podacima izaberi opciju upravljanje, pa onda uvezi gpx
E sad na telefonu ukljucis garmin. na 5.00.50 odmah te pita da li hoces da uvezes GPX, to potvrdi i zatim odi u alate, up.mojim podacima, rute. Ako se tu ne nalazi zeljena ruta u up. mojim podacima izaberi opciju upravljanje, pa onda uvezi gpx
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Kupio sam nedavno gps navigaciju za auto(Windows CE 5.0 OS) i posto je imala samo neku osrednju mapu Srbije i Crne Gore odlucio sam da konacno i ja isprobam taj iGO 8(dosad nisam mogao jer samo uvijek koristio symbian telefone).
Ubacio sam najnoviju verziju programa i mapa(cijelu bivsu SFRJ, Grcku, Madjarsku, Glavne puteve istocne i zapadne Evrope), podesio sve na srpski jezik i evo zadnjih par dana koristio po okolnim mjestima.
Necu sad da hvalim previse program, samo cu reci da sve sto su forumasi rekli za Igo 8 stoji, i da je stvarno neuporedivo bolji za navigaciju od glupog garmina, koji ce mi i dalje biti u telefonu, ali samo kao pomocna mapa kad zatreba, jer u autu mi vise ne pada na pamet da ga koristim.
Ubacio sam najnoviju verziju programa i mapa(cijelu bivsu SFRJ, Grcku, Madjarsku, Glavne puteve istocne i zapadne Evrope), podesio sve na srpski jezik i evo zadnjih par dana koristio po okolnim mjestima.
Necu sad da hvalim previse program, samo cu reci da sve sto su forumasi rekli za Igo 8 stoji, i da je stvarno neuporedivo bolji za navigaciju od glupog garmina, koji ce mi i dalje biti u telefonu, ali samo kao pomocna mapa kad zatreba, jer u autu mi vise ne pada na pamet da ga koristim.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
jerkann, jeste, jako je precizan, i sto PRVI PUT U ZIVOTU vidim na nekoj navigaciji, ima upisane ulice u mom selu(Lovcencu)
Uzeo sam GoClever 4330a: http://www.pakom.com/katalogproizvoda/O ... ra=9016123
Dakle ovaj model ali ne sa cijelom Evropom vec samo Srbijom i Crnom Gorom, pa sam ga i platio skoro duplo manje

Uzeo sam GoClever 4330a: http://www.pakom.com/katalogproizvoda/O ... ra=9016123
Dakle ovaj model ali ne sa cijelom Evropom vec samo Srbijom i Crnom Gorom, pa sam ga i platio skoro duplo manje

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- n82
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
- :: Huawei P10 plus DS
"Kalkulacija rute nije moguca: Blizu pocetne tocke nema prometnica."
Radi se o Garminu 5.00.50, SCG Route 2.0 i N82. Samo ispise onu napomenu i na karti spoji PRAVOM linijom pocetnu i krajnju tacku. Pre nadogradnje je radio ispravno rutiranje. Da li se neko susreo sa ovim problemom i, naravno, znate li mozda resenje? Hvala.
Radi se o Garminu 5.00.50, SCG Route 2.0 i N82. Samo ispise onu napomenu i na karti spoji PRAVOM linijom pocetnu i krajnju tacku. Pre nadogradnje je radio ispravno rutiranje. Da li se neko susreo sa ovim problemom i, naravno, znate li mozda resenje? Hvala.