Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

I evo upravo stizem iz te famozne prodavnice koja kao ima N97.. I kao što sam i pretpostavljala.. Navodno su sve vec prodali.. E baš neverovatno.. Kao, stiže im sledeće nedelje nova tura.. Imali su samo crnu varijantu.. I eto.. Za sada ništa od mog review-a N97-ice...:( a tako sam mu se radovala...:(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Cena je prava sitnica i tako ce da bude dok jos neke radnjene ne dobiju ...A i ono je nokia za Azijsko trziste.

P.S. Ninolina pa naravno da se prodala.Uzeo je gazda za sebe 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Pa vrlo je moguće da su dobili samo jedan primerak.. Dali Milanu da ga slika iz ruke, tek da se zna da je stvarno stigao.. A onda ko zna.. Neko došao i izvadio keš, ili ko što kaže dimi89, uzeo gazda za sebe.. Biće valjda stvarno nova tura sledeće nedelje.:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

I da imam novac nebih ga nikad kupio po ovoj ceni jer kao sto sam reko ova radnjica sad diktira cenu jer ga jedini imaju(sto je i logicno) i onda mogu da lupnu koju god cenu zele.Uvek ima ljudi koji ce da plate samo da imaju prvi telefon.Telefon je po meni jedan od definitivnih kandidata za kupovinu mada shodno da sam pre nekoliko meseci kupio nov telefon necu da vidim drugo jos dugo vremena. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

dal` je iko obratio paznju na tastaturu na http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... /N97/27/82 ??
doticna je napravljena za neko jako ne-evropsko trziste!!!
tuga je sta se sve kod nas uvozi,a jos veca tuga sta se sve proda...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

cenobite, svaka roba ima svog kupca....a i sto bi to bilo cudno,kada bi se uvozilo ono sto je fabricki deklarisano za ovaj region,na ovom forumu bi postojala samo jedna tema za Iphone sa naslovom: Puste zelje! :D
D500&E71

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Cenobite kako sam vec napisao u jednom od proslih ostova na ovoj strani:"...A i ono je nokia za Azijsko trziste." Iz evrope se jos ne moze nabaviti.Mada kad bi cena bila realna i ja imao para onda bih je uzeo nezavisno za koje je trziste mislim da ne bi mogo a sacekam onu sa evropskog trzista. 8)

stepa86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jan 2006. 19:19

Post od stepa86 »

Ono sto mi nedostaje na mojoj 5800 je qwerty. Resenje sam video u N97, ali sa ovom trenutnom cenom, pitam se da li bi stvarno vredelo. Za ovaj novac mogu da se kupe 3 5800xm!! Sama kamera, i tih +16gb i nisu neka prednost, bar za mene, ali toliko mi nedostaje taj qwerty. I sam kvalitet izrade, jos jedna prednost u odnosu na 58-icu, na kojoj kod mene strci toliki zazor na onom bolnom mestu kod tastera za regulisanje zvuka, da samo cekam kad ce da me proguta :).

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

stepa86, ma nema šanse da se ova cena zadrži dugo... Moraće da padne kad i ponuda bude malo veća... 8)

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

stepa86, ma dovoljna bi bila makar i numerička, ali jbg, to nam je što nam je. :cry:
Nokia 5800XM

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ubise ga malo sa cenom, ali pashce cim ga nabave josh par radnji.

Shto se tiche tastature, ko ga kupi po ovoj ceni mislim da nece gledati toliko na tastturu s'obzirom da je ekskluziva za sada...

GameBoy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Mar 2009. 20:51

Post od GameBoy »

Pocetna cjena je uvjek iznad neba ali za ovaj fon 550e i nije tako strasno telefon je dobar ali za sada je preskup ali gledajte pozitivno sada sljedi pad cjena ostali nokiinih telefona

stepa86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jan 2006. 19:19

Post od stepa86 »

ne vidim ja mesta za pad cena ostalih telefona, jer ovo je ipak telefon u svemu poseban, i nema rivala u okviru brenda. Jednostavno, nezavisan je, i nece uticati na cene drugih.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

GameBoy gde si t ivideo 550 evra? na sajtu pise 900 evra.Nije samo u pitanju memorija i qwerty vec i dizajn telefona.

P.S. Koliko mogu da primetim neki forumasi pisu ono sto je vec napisano.Nema potrebe za tim 8)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Video sam ga :lol: . U Baru, crni, po ceni od 680€ :) .
Telefon je izuzetno kompaktan, tek neznatno veći od 5800 i možda veličine futrole za 5800. Ali izgleda fenomenalno! Izuzetno elegantno i luksuzno! I nimalo se ne vide otisci prstiju, što mi se jako sviđa. Još jedna stvar koja mi se sviđa jeste što telefon izgleda izuzetno čvrsto i kvalitetno, verovatno zbog težine i što uopšte ne škripće :) Što se tiče tastature, sve pohvale, izuzetno meki tasteri dovoljne veličine, i sasvim dovoljan hod.
Nisu mi dali da ga uključim :cry: , ali svejedno telefon je prava žiška i definitivno bolji od omnieHD sudeći po razočarenjima administratora daily mobile foruma...
Nokia C6

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Tehno ti si barem imao priliku da ga "pipnes" vecina nas nije ni toliko :)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Отпоран на огреботине! :D
http://www.youtube.com/watch_popup?v=kB1GxqRFKzw
Слобода или смрт

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ovaj je lud! :)
A da nije stavljen neki invisible shield pa da se ne moze izgrebati.
Nekako mi je cudno da ga kljucevi nisu izgrebali. :|

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Вероватно да није много јако притискао па отуд нема огреботина.
Нема заштиту,рекли би они да има! :P
У сваком случају много добро се држи. 8)
Слобода или смрт

Odgovori