BlackBerry 9000 vs E71
BlackBerry 9000 vs E71
Molio bih vas da mi pomognete u odabiru. Da li je neko koristio GPS na BB i kako funkcionise?? Da li WiFi i IMAP rade bez problema?? Malo mi je sumnjicav onaj dzojstok / kuglica na BB??
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
Ok, ljudi, hvala na pomoci
I ocekivao sam takve odgovore, mada, ne znam da li vredi cekat e72 ili eventualno uzeti e75. Najbitnijie mi je da tel ima WiFi i dobru podrsku za email. Sada koristim e61 + GPS modul vec dve god i ne bih ga menjao ni za sta. Ali vreme ga je pregazilo i razmisljam sta dalje...

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
maks021, Ako ti nije tesko cekati E72, da mu malo padne cena kad izadje, ili pak ako ne zalis novca da ga kupis odmah, onda je on ipak bolje resenje.Istina, nemas nekih revolucionarnih unapredjenja, ali ih ipak ima u odnosu na E71.
E sad, ako ti ta unapredjenja i poboljsanja ne znace nista, onda, (imas temu o E72 u forumu Nokia potrazi i vidi sta je to konkretno poboljsano i unapredjeno) svakako nemoj cekati nista i slobodno pazari E71,neces pogresiti.
E sad, ako ti ta unapredjenja i poboljsanja ne znace nista, onda, (imas temu o E72 u forumu Nokia potrazi i vidi sta je to konkretno poboljsano i unapredjeno) svakako nemoj cekati nista i slobodno pazari E71,neces pogresiti.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!