GPS navigacija
@n82, tools-settings-routing-calculate routes for- e tu odaberi car/motorcycle
i meni se desavalo to isto kad instaliram noviju verziju. Ne znam zasto ali ponekad posle instalacije progama (tools-settings-routing) route preference u stavi u off road umesto u faster time. Vidi mozda je to ako nije ono prvo.
ajde da dodam kad sam se vec raspisao (ove stvari verovatno vec imaju na ranijim stranama ali da ljudi ne traze).
1.Trosenje baterije!!! tools-settings-system-launch background service, odaberi disabled. Po difoltu je tako i namesteno ali u stvari je opcija upaljena. Znaci upalite opciju,restartujte program po ponovo ugasite opciju, e sad je tek stvarno ugasena i ne morate da brisete ona dva fajla iz ranijih saveta za trosenje baterije. Ova opcija, inace sluzi da kad vam neko sms-om posalje svoju poziciju fon odmah prepozna da je za garmin i pita da li da upali program. Sa ugasenom opcijom fon je nece prepoznati vec ce je otvoriti kao tekstualnu poruku.
Ovo su sad predlozi
2.tools-settings-routing-avoidance setup-unmark u-turns. ovim ce vasa navigacija uzeti u obzir i polukruzna okretanja. ako je zabranjeno u toj raskrsnici vi produzite dalje.
3.tools-settings-map-orientation-track up, umesto 3d. Licno, mislim da je ovako dosta preglednije. Posto su na garminu skoro sve ulice ise sirine a nije prikazan ni reljef ni 3d zgrade
i meni se desavalo to isto kad instaliram noviju verziju. Ne znam zasto ali ponekad posle instalacije progama (tools-settings-routing) route preference u stavi u off road umesto u faster time. Vidi mozda je to ako nije ono prvo.
ajde da dodam kad sam se vec raspisao (ove stvari verovatno vec imaju na ranijim stranama ali da ljudi ne traze).
1.Trosenje baterije!!! tools-settings-system-launch background service, odaberi disabled. Po difoltu je tako i namesteno ali u stvari je opcija upaljena. Znaci upalite opciju,restartujte program po ponovo ugasite opciju, e sad je tek stvarno ugasena i ne morate da brisete ona dva fajla iz ranijih saveta za trosenje baterije. Ova opcija, inace sluzi da kad vam neko sms-om posalje svoju poziciju fon odmah prepozna da je za garmin i pita da li da upali program. Sa ugasenom opcijom fon je nece prepoznati vec ce je otvoriti kao tekstualnu poruku.
Ovo su sad predlozi
2.tools-settings-routing-avoidance setup-unmark u-turns. ovim ce vasa navigacija uzeti u obzir i polukruzna okretanja. ako je zabranjeno u toj raskrsnici vi produzite dalje.
3.tools-settings-map-orientation-track up, umesto 3d. Licno, mislim da je ovako dosta preglednije. Posto su na garminu skoro sve ulice ise sirine a nije prikazan ni reljef ni 3d zgrade
Poslednja izmena od milkobgd u Ned, 28. Jun 2009. 20:57, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 30. Jun 2009. 22:44
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Milan_sabac, kao sto sam ti vec napisao - moras koristiti Java aplikaciju kao sto je trekbuddy (viewtopic.php?t=10916)
Ako ti gprs troskovi nisu problem pogledaj i Google Maps mobile: http://www.google.com/mobile/default/maps.html
Ako ti gprs troskovi nisu problem pogledaj i Google Maps mobile: http://www.google.com/mobile/default/maps.html
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 30. Jun 2009. 22:44
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Milan_sabac, S obzirom da je postavljen pre dve godine naravno da je istekao (verovatno je se pojavila i novija verzija) ali nemoj da te to spreci da odes na Google i da otkucas "trekbuddy download" u search polju.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
bestboy, na zvanicnom sajtu ga jos nema.
Evo ovde mozete da nadjete sve verzije:
https://buy.garmin.com/shop/store/downl ... &pID=11413
Evo ovde mozete da nadjete sve verzije:
https://buy.garmin.com/shop/store/downl ... &pID=11413
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
bestboy, jerkann, nije izasla jos uvek a kada izadje link ce biti http://www8.garmin.com/software/GarminM ... _50060.exe posto su vec 5 verzija za redom menjali samo 50050-50060 na linku....
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Godzilla, jocozr93, i mom burazu isto tako na n95 nece da uhvati satelit pa nece... moja n82 uhvati satelit za 10 sec a njegov nece i po 30 min... a najverovatnije je to do softwera posto je njegov fon star oko 1.5 god a nikada nije updatovo sw.... sada vam ne mogu reci koji je sw posto je buraz u slo ali cu vam uskoro reci 

Godzilla, ako misliš na ono kad idem status satelita čini mi se da nekad pronađe 2 a nekad i 4 satelita, ali sa lošim signalom
Do pre neki dan trebalo mu je i 5min. ili ih nikako nije ni našao, a evo danas sredinom dana mu je trebalo oko 30 sek. i sve je bilo OK.
Sada pokušavam opet, i evo neće ima 5min.
Cooomi sve je moguće .
Telefon je proizveden krajem 2008.
Ne znam može li se ovo povezati sa vremenskim uslovima ?
Danas kada se vreme prolepšalo ih je relativno brzo uhvatio, mada evo i sad je pretežno vedro i opet neće

Do pre neki dan trebalo mu je i 5min. ili ih nikako nije ni našao, a evo danas sredinom dana mu je trebalo oko 30 sek. i sve je bilo OK.
Sada pokušavam opet, i evo neće ima 5min.
Cooomi sve je moguće .
Telefon je proizveden krajem 2008.
Ne znam može li se ovo povezati sa vremenskim uslovima ?
Danas kada se vreme prolepšalo ih je relativno brzo uhvatio, mada evo i sad je pretežno vedro i opet neće