Samsung i780

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Goroseča, Start->Messaging->SMS/MMS -- Menu -> MMS options. Profile: -- izaberi odgovarajuci Telenor MMS profil.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Goroseča
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 21. Maj 2009. 19:50
Kontakt:

Post od Goroseča »

ma to je sve bilo ok. sredilo se sve, al sam morao da deinstaliram spb shell 3. inače, ne znam da li je to normalno ali ni speeddial mi nije radio dok je shell bio istaliran. probacu da ubacim onaj HTC home ili kako se vć zove. u svakom slučaju hvala na pomoći. :wink:

dave
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 30. Jun 2009. 04:42

Post od dave »

Ako neko moze da mi pomogne.
Dobio sam tel (i780) iz nemacke u originalnom pakovanju (punjac, baterije, CD, GARMIN XT Cd..). Problem je jezik. Naime, nema opcije za engleski. Isao sam po servisima, i nista. Da li neko zna kako ili gde mogu da skinem svapski i ubacim engleski.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

dave, moras da instaliras firmver na engleskom. Ako vec instaliras novi fimver onda mozes da odradis i upgrade na Windows Mobile 6.1. Na ovoj temi imas moje uputstvo kako se to radi i potrebne linkove.

dave
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 30. Jun 2009. 04:42

Post od dave »

Tomas, bicu malo dosadan. Pokusavao sam da pronadjem i da se snadjem po raznim forumima, ali nista. Nisam nesto potkovan u vezi elektronike i uredjaja, kao i trazenja. Da li mozes da mi ponovis proces bezbednog prebacivanja sa nemackog na engleski jezik.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

dave, koliki je problem da pronadjes i procitas ono sto pise na ovom forumu? I to bas na ovoj temi?

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Mozda je malo off ali ima li kakvih vesti i najava za naslednika ovog fantasticnog telefona?Sad sam malo zauzet pa nemam mnogo vremena na raspolaganju da sam trazim,pa ako ima ko da je sta nacuo...
Inace nadam se da Samsung nece lako ispustiti ovakav tip telefona koji je odlicno parirao nokiji i njenom E71 i to sa dosta nizom cenom.Bila bi prava steta. :roll:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Wicker Man, naslednik I780 ce verovatno biti Samsung Pivot, evo tema o njemu: viewtopic.php?t=17193 :) :wink:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Meni se vise cini da je i907 Epox naslednik ovog sjajnog modela.(ili je to isti model sao za drugo trziste?) http://www.gsmarena.com/samsung_i907_epix-2566.php 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

dimi89, i907 nije naslednik i780. i907 je verzija i780 za severnoamericko trziste. Specifikacije telefona su prakticno identicne osim podrzanih GSM mreza.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Tako sam i mislio. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Janebo84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 02. Jul 2009. 19:09

Post od Janebo84 »

U Roamingu vise nema ovog modela :( . Na Sjatu mobilni svet se pominju Telco+ i New Media, ali su i oni kratki. Jel zna neko gde bi i780 mogao danas da se nadje?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Janebo84, Ako ga nema kod ovih sto se oglasavaju onda mozda na oglasima nadjes polovan. Kod nas se dosta tesko nalazi.

Goroseča
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 21. Maj 2009. 19:50
Kontakt:

Post od Goroseča »

Goroseča napisao:mene hebe mms. podešavao sam ga i automatski i ručno na telenoru. javlja mi "please check your ID and password or resecect authentication type if it is necessary".
ponovo proble. doduše traje već 2-3 nedelje, al ne stižem da pitam. i u prethodnoj poruci je problem (verovatno) bio GPRS. kačio sam se na internet preko GPRS-a i u jednom trenutku je prestao da se kači. setovao sam ga i ručno i automatski (na telenoru sam) i ništa... počinje da me nervira... najviše zbog toga što je u jednom trenutku radio, a posle jok...

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Nikola031, Pa je li to zvanicna vest da ce ovaj Pivot naslediti i780 ili se jos uvek nagadja? :?
Ako bude nesto mi se i ne dopada,vise bih voleo da je forma ostala ista uz neka manja ili veca unapredjenja.

xane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 28. Nov 2008. 18:58

Post od xane »

Pojavljuju se dva telefona kao naslednici, iste su forme kao i i780 samo se na nekim sajtovima kod imena Pivot pojavljuje slika od Louve, oba telefona se pojavljuju u avgustu. Pivot bi trebalo da bude wm 6.5 profesional i sa touch ekranom 320x240. Drugi telefon je Jack stim sto je on wm 6.1 standard i non-touch isto 320x240 ali zato izgleda neuporedivo bolje od Pivot-a ...

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Wicker Man, koliko vidim ne piše ništa na Samsungovom sajtu, ali svi sajtovi potvrđuju tu informaciju.
Evo našao sam na sajtu phonearena potpuno drugu sliku Pivot-a:

http://www.phonearena.com/htmls/Samsung ... _3726.html
Ovde se kaže da je naslednik BlackJack serije :?
Uh bre ala je ovo zamršeno :D :lol:

EDIT: Preteče me xane.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Aha,znaci zbrka je sa slikama.
Odlicno, ( ne mislim na zbrku :) ), ova fotka Pivota izgleda super,ista forma ali nekako mnogo otmenije.Onda cekamo avgust pa da vidimo sta ce da nam "serviraju" iz Samsungove "kuhinje".Bice vruce.
xane, Nikola031, Hvala momci za info. :wink:

xane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 28. Nov 2008. 18:58

Post od xane »

Mali problem sa naslednicima i780 je sto nemaju sta da ponude mnogo novog, sem izgleda (mada licno, Jack mi je mnogo lepsi ali to je stvar ukusa) i mozda tastatura sa vecim dugmicima (opet Jack, ima sjajnu tastaturu) i eventualno audio djek ko to koristi od 3.5mm (doduse i prikljucak za napajanje je problematican, sto nije neki univerzalni kao mini USB ali to je to. Ja ovde nabrojah svasta nesto ali realno nisam siguran da je to dovoljno da bi neko menjao i780 za naslednika, sve ostalo na i780 radi odlično.

gaga87
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 23. Jul 2009. 08:13

Post od gaga87 »

Potrebna mi je pomoc od Vas,imam samsung i780 ali sam nesto zeznuo...?
Uradio sam full reset (zeleni taster+crveni taster+reset)
i od onda kad ukljucim telefon nemogu da kalibriram ekran,pojavi mi se na samom startu krstic ja tipkam on se pomera ali na kraju nista sve ispocetka ponovo krstic da pomeram,probao sam iz vise uglova polako da stiskam krstic,brzo pored njega,uvek isto......??????????
Bio bih Vam zahvalan ako mi neko moze pomoci kako da resim ovaj problem,unapred hvala

Odgovori