Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
nikao, skidas program u sis ili sisx formatu a kada oces da instaliras program on ti mora biti singovan sem ako ti fon nije hakovan.... ako oces da hakujes fon idi tu viewtopic.php?t=12736&start=0&postdays= ... highlight= .... a za instalaciju
1. fon prikljucis na komp preko PS SUITA (moras imati instaliran na kompu skini sa nokiinog sajta)
2. dvoklik na ikonicu aplikacije i idi yes....
3. zavrsi instalaciju na fonu
:D:D
1. fon prikljucis na komp preko PS SUITA (moras imati instaliran na kompu skini sa nokiinog sajta)
2. dvoklik na ikonicu aplikacije i idi yes....
3. zavrsi instalaciju na fonu

hvala..skonto sam evo nekako prije tvog objasnjenja, samo nisam znao da mora bt spomejen na komp...a ovi programi koje skidad svi su u nekoj trail vetziji i traju 7dana od prilike, koliko kosta da se kupe il tako nesto, i ako je hakovan mob jel trebam onda kupovat...također me zanima ima li ikakvih posljedica ako se hakuje telefon...jel mogu nesto zeznut na mobu hakovanjem??
hvala...
hvala...
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
Operu za GPRS, a onaj built in za wifi.
Mada Opera mi najvise odgovara kao program.
Mada Opera mi najvise odgovara kao program.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Operu... Nokijin browser je dobar i koristan u većini slučajeva, ali forume jednostavno ne očitava kako treba. Trudim se da ni ne koristim Internet preko GPRS-a (jede račun), a kad moram, onda idem preko Services - Nokijinog wap pretraživača. Skyfire nisam uspio normalno da pokrenem, nije optimizovan za E61, a ostale nisam ni probao...
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 07. Sep 2008. 09:03
1.Opera mini je bez premca kad je u pitanju jeftinije surfovanje..stranice su kao na kompu bez flasha. Sa JSR-75 Download Upload direktno iz Opere.. 4.2.14320 zadnja verzija
2. Ozone O3 nije loš nešto manje troši dobar pregled tabova. Download preko easy-share, rapidshare, i ostalih share-ova radi što ostali browseri nemogu čak ni skyfire
3. Skyfire jeste dobar ali je šampion u potrošnji GPRS
prenosa podataka. Nova verzija je sveža 1.0.0.12214
Upotreba preko Wifi ili gnubox-a jedino ima smisla
4. Ucweb skroman ne troši puno kilobajta zadnja verzija 6.7
5. Opera browser nije loš ali je zastareo 8.65 2006 god
6. Bolt nova verzij v1.xx nije loš ali ne prikazuje stranice u originalu ništa posebno
7. Fabrički browser nikad nije valjao a tako je i sad
8. Jb5 ništa posebno
9. Ima jedan kineski browser GO kažu da je mnogo dobar ali nema EN verzije još.
10. Mozilla Fennec još uvek ništa samo Nokia Tablete
Dok izađe Fennec pojaviće se još 10 novih browsera
2. Ozone O3 nije loš nešto manje troši dobar pregled tabova. Download preko easy-share, rapidshare, i ostalih share-ova radi što ostali browseri nemogu čak ni skyfire
3. Skyfire jeste dobar ali je šampion u potrošnji GPRS
prenosa podataka. Nova verzija je sveža 1.0.0.12214
Upotreba preko Wifi ili gnubox-a jedino ima smisla
4. Ucweb skroman ne troši puno kilobajta zadnja verzija 6.7
5. Opera browser nije loš ali je zastareo 8.65 2006 god
6. Bolt nova verzij v1.xx nije loš ali ne prikazuje stranice u originalu ništa posebno
7. Fabrički browser nikad nije valjao a tako je i sad
8. Jb5 ništa posebno
9. Ima jedan kineski browser GO kažu da je mnogo dobar ali nema EN verzije još.
10. Mozilla Fennec još uvek ništa samo Nokia Tablete
Dok izađe Fennec pojaviće se još 10 novih browsera
Opera mini je pogodna zbog kompesovanja i pregleda odredjenih stranica.Ukratko troskovi 
Meni je fabricki pretrazivac na n82 odican pretrazivac ali mu je mana to sto ne moze da skida nepodrzane tipove fajlove.Sto se symbian opere tice ona nije losa ali ima neki glupi bag pa se svaki cas gasi.Skyfire zavrsava posao

Meni je fabricki pretrazivac na n82 odican pretrazivac ali mu je mana to sto ne moze da skida nepodrzane tipove fajlove.Sto se symbian opere tice ona nije losa ali ima neki glupi bag pa se svaki cas gasi.Skyfire zavrsava posao

Слобода или смрт
Opera mobile jos uvek nema novu verziju za symbian. Bilo je neke price da je rad na istoj bio u zastoju zbog nekih sukoba na liniji opera tim - symbian, ali evo u poslednje vreme idu price kako se sprema verzija 9.7 ili cak 10.
Ono sto mene vise interesuje je Opera mini 5 koja ce se navodno pojaviti na jesen i konacno ce imati podrsku za flash kao i password managera. Doduse, sve su to samo nagadjanja, cekamo pa cemo videti...
Ono sto mene vise interesuje je Opera mini 5 koja ce se navodno pojaviti na jesen i konacno ce imati podrsku za flash kao i password managera. Doduse, sve su to samo nagadjanja, cekamo pa cemo videti...
::luv phonez::
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
bestboy, opera symbian se gasi zbog jednog fajla koji se zove opecomplugin.dll
Svima kojima je softver hackovan samo neka izbrisu pomenuti fajl iz direktorijuma gde je instaliran program,znaci c ili e pa zatim sys-bin i opera se nece vise uopste gasiti.

Svima kojima je softver hackovan samo neka izbrisu pomenuti fajl iz direktorijuma gde je instaliran program,znaci c ili e pa zatim sys-bin i opera se nece vise uopste gasiti.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet